![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Starośeđelac
|
![]()
Leader ima 88 godina sad...
Kuriozitet je da mi je Faction Heir vec umro (u 67-oj godini) ne docekavsi da dodje na presto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Član
Član od: 13.9.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 42 puta na 17 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Starośeđelac
|
![]()
Ih, sta ti je zilavi varvar
![]() Inace, njega mislim da nikad nisam poveo u bitku, to je specificno kad igras sa Britancima, on mi je smjesten u gradu Londiniumu (glavnom gradu), koji se, je li, nalazi na poluostrvu. S obzirom da sam vrsio osvajanja po Evropi, njega sam ostavljao u gradu da bi mi obezbjedjivao placenicku vojsku za cijelu Britaniju (zlu ne trebalo, ako se nadje budala da me napadne cak gore), a i da bih razvijao naselja, dok sam ostale generale slao u invaziju na Germane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
posto mogu da igram samo RTW (zbog slabog compa) treba mi jedan savet.
je l' mogu da cujem malo vase utiske o ovome "medieval na RTW": http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=58 da l' vredi nesto ovaj mod, ako je neko igrao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Nikad ne znas dok ne probas... Nemoj drugi da ti govore, probaj slobodo...
![]() Tako sam se ja opekao dosta puta, i slusam savete samo od uzeg kruga ljudi. Samo napred.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Novi član
Član od: 29.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako se uzimaju skreenshotovi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Starosedelac
|
![]()
Možeš pomoću FRAPS-a, a imaš i prostu metodu "PrintScrn" pa otvoriš Paint, pa paste, pa save as...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Starosedelac
|
![]()
Баш сам јуче одиграо пар историјских битака...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Novi član
Član od: 4.12.2007.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Браћо.. Ајде самном на ова два форума
http://forums.totalwar.org/vb/forumdisplay.php?f=70 http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=31 ја сам МАКСИМУС И тамо.. и оформио сам један тим који треба да користи Аlex.exe engine за најпопуларнији РТВ мод данас Еуропа Барбарорум.. ако се укључите пусти те ми приватну поруку да вас убацим у тим! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Hello to everybody.
Treba mi mala pomoc. Tek sada sam nabavio dobar net, pa jel moze neko da napise koje sve redom patcheve treba da skinem za RTW? |
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Novi član
Član od: 27.12.2007.
Zahvalnice: 3
|
![]()
Konkretno pitanje.
Da li ste uocili problem sa generalima, tj. da oni koje mi vodimo mnogo brze dobijaju negativne osobine i pratnju nego generali koje vodi komp? Cesto se desavalo da ubacim generala u grad samo za jedan potez, da bih ga opremio oklopom i oruzjem i da odmah dobije negativnu osobinu. Prateci isto to kod protivnickih generala (sa spijunom), desavalo se da ga komp drzi 20 godina u gradu i ne dobija ni jednu negativnu osobinu ili "pijanog" ujaka ili kakvog drugog pratioca. Tako moj general mora da jasi konja od 16-60 godine, sto je mnogo vise od normalnog "vojnog roka", pa da ga tek tada ubacim u grad i nadam se, da do smrti nece da mu padaju zvezdice i ostale beneficije. Ako iko zna leka, neka bude ljubazan i da bilo kakav odgovor. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Starośeđelac
|
![]()
Ali Decoy, koliko se ja sjecam Barbarians automatski sa sobom nosi patch, 1.5 cini mi se? Znaci, ako ima Barbarians, zar ne treba odmah da ide na 1.6 bez ponovnog instaliranja prethodna dva, jer ih je dobio u paketu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Ne postoji nacin koji to potpuno eliminise ali postoje nacini da smanjis sansu. Da bi igra bila izbalansirana, ukljucuju se dve skripte kada ti kolicina zlata predje 50,000 i kada predje 150,000... Te dve skripte ti donose 90% negativnih traitova. Znaci resenje je, nemoj da odes preko 50,000 zlata... Ima jos tu nekih sitnica, ali ovo je najkrupnije... Provrsljaj malo po .orgu i twc-u, mislim da je tamo bilo kompletno objasnjenje kako se dobija neki trait... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sarmatian na korisnoj poruci: | ||
vfilipov (27.12.2007) |
![]() |
#755 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
Barbarians startuje u vezriji 1.4, sto znaci ima ono sto i osnovni Rome sa patchom 1.3. Sto znaci da treba da se patchuje na 1.6 (sto ce takodje osnovni Rome patchovati na 1.5). Poslednja ispravka: player1 (27.12.2007 u 17:57) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Možda...ali ja kod sebe nisam tako radio...mada, davno je bilo, moguće da sam stavio 1.3 pa onda BI, ne sećam se...znam da imam dva patcha za RTW i još plus sam stavljao Total Realism
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Član
Član od: 13.9.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 42 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dr.antrax na korisnoj poruci: | ||
vfilipov (27.12.2007) |
![]() |
#758 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
1. Da ih stalno vodiš u bitke gde će (po mogućstvu) da pobeđuju. Ako ništa drugo, koristi ih da džaraš pobunjenike. 2. Da ih strpaš da budu guverner u nekom od gradova u kome ćeš non-stop da gradiš i sistematski forsiraš jednu po jednu oblast (zemljoradnja, trgovina, itd.), nadajući se da će dobiti bar neki bonus/pratioca vezanu za delatnost koja se unapređuje. Nažalost iskustvo pokazuje da na jednu dobru osobinu u gradu dobiju po tri loše. ![]() Umalo da zaboravim i na treće (polu)rešenje - ako su totalni škart stavi ih u vojsku sa nekim jačim/korisnijim komandirom i pošalji ih da daju život za otadžbinu u kamikaza-stilu (samo pazi da komp njih ne stavi za glavnokomandujućeg umesto onog drugog inače će posle njihove pogibije moral trupa gadno da se skljoka). Naravno, pazi i koga usvajaš/primaš u porodicu (ili to možda postoji samo u Med2:TW, nisam siguran). Na kraju krajeva, bolje imati 15 dobrih generala, nego 30 osrednjih (pogotovu ako ti neki od njih zbrišu i povuku ceo grad i vojsku na stranu buntovnika). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Član
|
![]()
Resio da odigram RTW sa patchevima.E sad instalirao RTW pa 1.3 patch i 1.5 patch bez ekspanzije...
E sad problem je sto mi treba poseban cr##k za jelte patchovanu verziju, ne bi meni ovo bio problem ali sam na dial-ap ![]() Ako neko ima neko ideju neka mi se obrati na PM, ako nije problem, posto je ovamo zabranjeno pricati o tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Novi član
Član od: 3.12.2007.
Zahvalnice: 28
|
![]()
Molim vas pomozite mi jer se ja ne razumem...
Kad pokrenem igricu Rome Total War desava se da vidim rzvuceno sliku igrice, tj. samo deo levu polovinu igrice (preko celog ekrana) Sta da radim? Molim pomoc!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
barbarorum, europe, factions, frakcije, gold, grci, legije, mod, modovi, patch, platinum, realism, rim, rome, settlement, total war |
|
|