![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
OTKACISE SE OD EA.
Igraj TW i pusti druge da zive. FALA DOVIDJENJA |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Novi član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
|
![]()
Ajde ovako:
Ja za BFME mislim da je odlična igra. Zaista sam uživao dok sam je igrao. Ne znam za to koliko je optimizovana, meni je kočila sa 512 RAM-a i 9200 i trebalo joj je milion godina svaki put da se učita. Odigrao sam sva tri TW naslova (trenutno igram RTR) i ZAISTA mi se sviđaju, ali porediti njih sa BFME nema nikakvog smisla. Potpuno različite igre. Babe i žabe. Na kraju, imajući u vidu da im je bio cilj da iskoriste popularnost filma, a ne knjige i da im je film bio uzor, treba biti pošten i reći da su ljudi uradili sasvim solidan posao. Ne znam šta još mogu da ubace u BFME2, pošto su sve najveće bitke bile u 1, a ostale u odnosu na njih izgledaju kao čarke, tako da ne vjerujem da će dvojka biti jedinici do koljena. Mnogo bi im pametnije bilo da su radili strategiju Silmarilion - to bi bila igra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
pa gospodar prstenova nije samo napisan u one tri knjige npr. najvece bitke se desavaju u sigmalirionu (20 trolova vs 10 zmajeva i tako to) ko zna sta ce jos ubaciti mada ko zna videcemo sve kada izadje igra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
|
![]()
Cuo sam da ce se igra baviti desavnjimau HOBITU. Ispavite me ako gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Veteran
|
![]()
Igra ce biti vece s.r.a.nj.e!
Lici skroz na prvi deo samo neke nove jedinice i brodovi! Nisam zaljubljenik takvih igara i verujem da se mnogima ne svidjaju! Ograniceno gradjenje je sran.je! Rome: TW rules! p.s. Rome igram ispocetka po sedmi put!Igra je skroz zanimljiva da bi je mogao igrati hiljadu puta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice BFME-a nije mi se svideo prvi deo a ne verujem da ce ni drugi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Član
|
![]()
Nemojte da dajete KOMENTARE kad je niste igrali, kad izadje onda posle mozete da postujete komentare .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
ma prava strategija je dune II
![]() i ajd sad ne prepucavajte se vise, svako ima svoj ukus i svoje misljenje. Meni se na primer BfME jako svidja sa tehnicke strane i u smislu da je BfME film pretocen u igru. Nasuprot tome, ne svidjaju mi se ogranicenja i 'komercijalnost' ove igre- cini mi se kao da nema 'dushu' jednog c&c-tiberian dawn-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
|
![]()
tako je mrmote
BFMe je s obzirom na to daje film pretochen u igru( OCE LI DA NEKO TO SHVATI) apsolutno fenomenalan A sto se pljuvanja po EA gamesu tiche - Pa toliko su VELIKI(azdaje) da moze da im se samo pjune pod prozor - Setite se samo koliko su TIMOVA(Ukljucujuci tu i fenomenalni Westwood) POJELI i kozna koliko ce ih jos pojesti(citaj KUPITI)- STA AKO VIDITE ----EA GAMES LOOGO ispred nekog sledeceg TWa.( ipak je ekskluzivni ugovor sa NVidijom prednost zar ne) ALO be - NAJVECI RAZVOJNA KOMPANIJA NA POLJU IGARA NA PLANETI Tako da ja ne bih previshe pljuvao vec razmisljao realno. A uz to - Al ce da se zasekiraju od vaseg pljuvanja. SMESNI STE ![]() ![]() Zakljucak - Ea games radi KOMERCIJALE ali i te komercijale radi apsolutno PROFESIONALNO BFME rules. RTW je dobar na svoj nacin. A da su babe i zabe jesu. ALI SKROZ. ALO MODERATORI zivi li ste - prekidajte ovo psovanje vise. Eh -Napomena -- Sledeci C&C ce sa 99% sigurnosti koristiti isti engine kao i BFME( a pre toga Generals, a pre toga Emperor -battle for dune) I jaaaao - kako samo zaboravih na DUNE2( mrmote svaka cast) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
P.S. Nadam se da će dati bitku iz Poslednjeg Saveza,bitku za Mordor,ona je bar 50 puta veća od bilo koje iz LOTR-a... P.P.S. Ajde da zaboravimo malo na prokleti EA,važi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
|
![]()
Dogovoreno. Da se bacimo mi na CnC: the first decade koji samo sto je izasao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
|
![]()
Eh mrmote kad bi mogao da se bavis CnC om bez Electronic artsa. Elem
Za sada vise necemo da pominjemo EA. Tacka Vracamo se ovom topiku Ja konacnhno odigrah demo za BFME 2. I iskreno nadmasilo moja ocekivanja. U demou su 2 mape kao i 2 tutoriala kao i 2 rase- Dwarfovi i Goblini Prvo sa graficke strane - unapredjenja vrlo velika Na najslabijem nivou grafike( osim textura na medium)i dalje radi na masini sa 256 mb rama i 128 mb fx 5200 grafikom A na najvecem nivou imate cak i NORMAL BUMP mapping Tako da ce da vas pokrpi grafika sa 256 mb i mozda giga rama Malko su se bacili na Ekonomiju - pa sad poeni za pravljenje vojske nisu fiksni nego se povecavaju gradnjom Tunela(odnosno Mineshaftova kod dwarfova) Interesantna novina - Na svakoj mapi se Golum seta okolo sa prstenom. Ko prvi ubije goluma uzima prsten i ako ga odnese u citadelu dobija pravo Pravljenja SAURONA(15 000 HP- verovali ili ne- a o tome koliko je jak kaze -3 zamaha ode citadela suparnicka) odnosno Galadrijelu ( za dwarfove) Sto se heroja tiche Create a hero opcija je disabled u demou a od ponudjenih Goblini imaju: Goblin king Shelob Dragoth- the dragon king - E sad ova jedinica nije humana - jer je NENORMALNO JAK- sam je u stanju da sravni celu bazu i tom prilikom sa 1 dodje do 10 nivoa A dwarfovi : Gloin Gimli Dain Goblini nemaju siege weapons - ali zato imaju MOUNTAIN Gianta - koji obavlja tu svrhu( 4000 hp). Aliz ato dwarfovi cela masinerija. Citadela isto moze primiti tonu upgradova kao Ali najvise su me iznenadili tragovi Ai-a. Cak i na Easy nivou tezine. Uvek ce se truditi da vam zaobidje vojsku i napada ekonomiju. A odusevilo me je i to sto se goblini i pauci lepo penju preko zidova pa protiv njih bas i nema neke vajde od istih( zato u bazi uvek treba imati vojske) :} Tona upgradova za bazu i zidove i jos mnogo mnogo toga Lepota jedna. Jedva chekam full |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
|
![]()
Jedva cekam. Mada me po tvom opisu potseca na Warcraft.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
|
![]()
Jeeeeeeeeeeeeeeeez
Upravo videh i kako ovo chudo izgleda na ULTRA HIGH grafici u 1600x1200 na masini sa gf6800gt i 1gb rama( malko ponekad i secne) Znachi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Stvarno su primenili taj bump pa onda Gradjevine izgledaju prosto fenomenalno a zemlja izgleda slojevito. Uz to REFLEXIJE i talasanje vode( lepota) kao i vetar na jedrima brodova. A fog of war je bas fog Inache definitivno utvrdio da postoji AI Malopre igrah protiv Harda i dobih po faci.( znachi malisha napada sa vise strana( uvek detektuje najslabije tachke odbrane i na sve moguce nacine pokriva udarne jedinice) I na kraju sam jos popio i sumon ZMAJA Jebna Ogromna ZAMERKAAAAA Ne mogu se vise penjati jedinice na zidove pa je tu segment odbrane dosta slabiji. Ali overall Svaka im CHAST |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Član
|
![]()
Gde si naso demo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
|
![]()
u shumi
![]() ima ga na netu, a ako ga ima na netu ima ga i na gugletu :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Starosedelac
|
![]()
a i težak je 1500 MB...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Veteran
|
![]()
kad ga Otpakujesh 2 gb ravno. Odnosno skoro cela igra je tu( samo fale video fajlovi mape i par modelcica i texturica) Samo je to veshto disablovano a uz malko Ini editinga( prosto obozavam taj engine) MOze da se vidi mnoogo vise nego sto oni daju.
Bacio sam pogled i na Elfove, Men of the west i tako to. Al necu da vam kvarim iscekivanje |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|