![]() |
![]() |
![]() |
#1021 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Starosedelac
|
![]()
Sa prvom nemoj ni da pokusavas da ubijas nekog posto je skill napravljen iskljucivo za farm kripova i kula.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Bacio sam se u dilemu da li radi critical od burizze impetus-ki na prvoj, ili Nortromu sa zvezdama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Starosedelac
|
![]()
To ti je univerzalni kod magija sa auticast-om. Critical ce da se umesa al taj napad ce da ponisti magiju za samo taj napad...Isto ti je i sa basherom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Član
|
![]()
Opet ja...
![]() Igrah sa Naix (the nerf-om) juče, gledam da li se slažu njegova druga i naprimer Vladimirs offering? Zgodno mi dodje taj item, mana regen, hp drain a nije orb, taman za S&Y posle. (eh taj stari slow kako je bio dobar.... ![]() Tjs da li mogu da ukombinujem njegovu drugu i neku hp drain item? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Pa, nije bash mini, chini mi se da traje 1 sec (to je ono kad protivnik kao stane).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Član
|
![]()
Juče sam celo veče igrao sa Naixom, isprobavao kombonacije.
![]() ![]() ![]() Mada danas nešto razmišljam...gledao sam neki internet snimak xxx dota partije, znači lik je sabijao sa Centaurom i imao je EoS! Kontam, što da ne... Svaki atack mi je slow, a ne da čekam 10%. A i mnogo je jači item naravno, ako skupim keku... ![]() Posle u nekoj late late partiji BkB i dilema Burizza ili MKB? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Sad pisu peticiju da se Alhemicar vrati na staro posto su ga tad mnogi voleli a sad ne useless... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Član
|
![]() Citat:
i koji stari alhemicar ??? (alhemicar je po meni odlican heroj i ja volim da igram s njim, i nikako nije useless) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Er, svashta, Naix je bio slabashan heroj koji nije bio korishtjen jer je beskoristan u timskim borbama. Alchemist je ranije bio imba, sad je toliko nerfovan da je na granici sa beskorisnim. Da se ja pitam, ja bih ga potpuno izbacio, ionako ne sluzhi nichemu osim za onaj 5 sec stun koji mozhe da koristi samo teammate-ovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Član
|
![]()
pa znam da je mega nerfovan ali alch je upravo to... suport heroj...
inace ako nesi znao dota je team play igra... barem ja tako gledam... tako da nije bitno da li si ti nekoga ubio, bitno da tim napreduje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Dota jeste osmiljena za timske igre...samo sto se to u Srbiji slabo praktikuje,naime u srednjim i osnovnim skolama se igra solo pa ko pobedi najbolji... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Član
|
![]()
pa brate mogu i sa roofom da te ubijaju na pocetku ako se ne pazis...
P.S. dobro je sto sam zavrsio srednju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Hehe...ja sam samo prozvani prvi(drugi) u skoli...od "najboljeg" sam mnoogo bolji,ostali su boranija ... sem jednog lika sto me je naucio kako da igram dotu,jedino njega se plasim da mogu da izgubim,igra hirurski kao profa iako kaze da je samo prosecan...ali ni ja ne zaostajem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Član
|
![]() ![]() Helooo! Koji je late game item bolji za Naix-a, Burizza ili MkB? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Starosedelac
|
![]()
Pa manje vise se isto brzo skupljaju(mozda je malo lakse skupiti MkB) ,za lifestel(mislim obican) bolja je burizza(zbog criitcala) ,a ako se nadje u sukobu sa nukerom definitivno MkB(stop channeling spells). sad zavisi koja je situacija na polju...
p.s. mislio si na novog naixa ,zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Član
|
![]() ![]() Naravno... MkB je i moj izbor isto bio... ![]() Sa S&Y, Vladimirom i BoT-om verujem da ne vredi dalje nabrajati, toliko partije ne traju već... + next dilema, da li BKB negira Meepov net? Mislim, jel postoji alternativa daggeru, kada bežim od Meepa? ![]() (znam da se nevidljivi heroji vide pod netom, pročitao sam negde već... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |