![]() |
![]() |
|
Web dizajn Saveti u vezi dizajna sajtova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Izvinjavam se ako je ova tema vec bila ali mene zanima kako i gde je moguce postaviti svoj tv na internetu.Naravno ne bi bio 24 onlajn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
A pod svojim TV-om podrazumevas sta? Video streaming sa tvog racunara? Ako te to zanima, odmah da ti kazem da ako nemas neki bas dobar prikljucak, tesko da ces moci da emitujes bilo sta gledljivo u nekoj normalnoj rezoluciji. Obicno se video streaming radi preko servera pa korisnici preuzimaju sa servera a ne direktno od tebe pa to ide brzo a ovako da skidaju direktno od tebe.... tesko...
Daj malo vise detalja na sta konkretno mislis? Ako hoces da emitujes sa svoje web kamerice onda pogledaj ovde http://www.devarticles.com/c/a/Web-A...ernet-TV-Show/ A definitivno procitaj i ovo http://www.webtvwire.com/web-tv-tool...ernet-tv-show/ Mislim da ce i ovo mozda da ti se svidi http://operator11.com/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
oluja (18.12.2007) |
![]() |
#3 | ||
Novi član
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
![]() Problem sa tvojim linkom je upstream tj. upload koji iznosi svega 192kbps a to je jako jako malo za bilo kakav video prenos. Dakle, ona brojka od 1536kbps ti bukvalno neće značiti mnogo zato što ti kod nje za TV streaming realno neće trebati ni 0,5% ![]() ![]() Sa protokom koji si naveo moćeš u vrh glave da služiš jedan video stream tj. da se jedan korisnik nakači u jednom trenutku i to u rezoluciji na kojoj se lupom ništa ne vidi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
OK... najbolje iscimaj provajdere da vidis sta ce oni da ti kazu.... Samo nemoj da zaboravis da je pustanje sadrzaja sa maloletnicima zakonom zabranjeno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Na ovim linku sam namesti nesto kao svoj tv i daje mi da pustim film ali samo ako je negde hostovan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Pogledajte jedan interensantan sajt koji nudi video strimming kanala sa ovog prostora.
www.citymediaiptv.com Jos je u beta periodu mozete testirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
PS2 na monitor - kako? | muki85 | Grafika | 17 | 11.3.2007 5:02 |
Kako da namjestim neku zastitu od konektovanja na internet. | Auror | Internet usluge | 1 | 7.2.2007 3:39 |
Kako nastaviti snimanje na DVD+RW medjiu? | Maverick78 | Nosači podataka | 13 | 19.1.2007 5:07 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |