![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 226 puta na 116 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Novi član
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Navedite mi sto vise igara s fenomenalnim gameplayem, dobrom pricom nalik na JA2, Max Payne, Hitman idt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Banned
|
![]()
Deus Ex, KOTOR, Arcanum, Morowind, Half life.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iilija64 na korisnoj poruci: | ||
pinkpanter (12.5.2008) |
![]() |
#124 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Commandos, Hidden and Dangerous 2 sa ekspanzijom, Diablo 2...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Geronimo na korisnoj poruci: | ||
pinkpanter (12.5.2008) |
![]() |
#125 |
Član
Član od: 19.5.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Veteran
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 191 puta na 125 poruka
|
![]()
Ako nisi obavezno probaj igru Second Sight. Ne znam koliko je igra tacno stara ali znam da je grafiko dobra, a prica odlicna. Tako da ova igra ima potpunu preporuku od mene.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Greko Darstiva na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (19.5.2008) |
![]() |
#127 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hm, izgleda da je ovo stvarno nešto dobro - akciona avantura iz 2004./2005. sa sličnim zapletom kao "Sanitarium", ali sa mnogo boljom grafikom.
http://www.mobygames.com/game/windows/second-sight Nisam do sada čuo za tu igru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
|
![]()
Second sight je tps koji je zanimljiv zbog toga sto glavni lik ima neke mentalne moci ili tako nesto. Nisam igrao ali nabavicu za neki dan.
Recommended System Requirements OS: Windows 2000/XP Processor: Pentium 4 @ 2 GHz or Athlon Equivalent Memory: 512 MB Hard Drive: 1 GB Free Video Memory: DirectX 9 Compatible Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0 Keyboard & Mouse CD/DVD Rom Drive |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DMC freak na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (19.5.2008) |
![]() |
#129 |
Veteran
|
![]()
Igra je kao sto sam rekao fenomenalna. Glavni tip ima para-psiholoske moci koje su ekstra uradjene. A ako ih dobro savladate mislicete da ste neunistivi (sto ne znaci da je igra laka).I jos jedna sitnica pola misija se odvija u sadasnjosti dok druga polovina se odvija u proslosti dok je glavni lik John (mislim da se tako zove) bio u nekoj specijalnoj jedinici. Na taj nacin se otkriva mnogo iteresantna prica. Pored ovih moci ima i oruzija.
Sve u svemu odigrajte ja garantujem da se necete pokajati. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Greko Darstiva na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (19.5.2008) |
![]() |
#130 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (19.5.2008) |
![]() |
#131 |
Član
|
![]()
Jel moze kratak opis price......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Veteran
|
![]()
Igra pocinje tako sto se John budi u nekoj dusevnoj bolnici. Ustaje iz kreveta i u glavi mu se stvara jak bol i u tom trenutku otkriva da moze da pomera stvari mislima. Uspeva da izadje iz bolnice. Ali medjutim on ne zna ko je on uopste, nalazi svoje podatke. I u tom trenutku se priseca svoje bivse jedinice ( tada takodje vi igrate samo u drugom vremenu ). Onda resava da pronadje sve clanove njegovog tima. I dok traga za njima moci mu postaju sve jace.
Kasnije saznaje sta je bio cilj njihove jedinice ,kolko se secam, da ubiju nekog teroristu Grienka, i tako on traga za njima i otkriva kako je bio deo nekog eksperimenta i tako dalje..... Igro sam igru pre dve godine ne secam se bas najbolje svega. |
![]() |
![]() |
Pjanovic (19.5.2008) |
![]() |
#134 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Sad sam siguran da igra valja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Uzgred, ako vam se igra cini interesantna zbog psi-moci, preporucujem Psi Ops i Psychonauts. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Bačite sve to u more.Bioshock,Crysis,Assassins creed i Colin McRae DiRT su mašinerije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Veteran
|
![]()
second sight- jos jedna preporuka za ovu igru -fenomnalna i psi ops mindgate conspiracy je vrh vrhova ,dok mi se psychonauts nije toliko svideo (mada sam igrao samo dva nivoa ovog cuda )
i moze jos i indiana jones and the emperors tomb i igrica koja nije dozivela neku slavu (bar kolko se meni cini ADVENT RISING -sjajan svemirski TPS u kome imas takodje razne moci i boris se protiv svemirskih frikova ,boss-ovi su odlicni ,gameplay je dobar ,i prica mi se takodje dosta svidja ........ ADVENT RISING i PSI OPS su po meni must play igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Novi član
|
![]()
Da li znate neke igre tipa Zoo Tycoon, sims, Sim sity 4........molim vas poceo je raspust a ja umirem od dosade!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Veteran
|
![]()
Hotel giant, Roler Coaster, Pizza Conection 2, Pharaoh,Singles 2...
Poslednja ispravka: Greko Darstiva (31.5.2008 u 14:08) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
co-op, free-roam, igra, multiplayer, preporuka igara |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako napraviti igru! (Iz perspektive programera...) | sasha vukelic | Pravljenje igara | 138 | 24.9.2016 20:36 |
Preporučite mi horor igru | Stojadin | O igrama uopšte | 230 | 11.4.2013 11:02 |
Ocenite igru: Civilizacija V [probno glasanje] | bokela | Forum o forumu | 62 | 19.10.2010 17:12 |
kako napraviti server za multiplayer igru | hamzi | Mrežne igre | 1 | 29.9.2010 18:38 |
Hajde da napravimo igru... zez :) | Patton | Pravljenje igara | 96 | 3.4.2007 13:06 |