![]() |
![]() |
|
Modovi Budite jedinstveni - modifikujte svoj računar |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Ima još detalja gornje površine i nosača za drajvove
daklem. ![]() ![]() da upropastim jeftino kućište... na kraju mi je i taj hardware crkao. ![]() loša izolacija, povišena elektrostatičnost, malo sirovosti pri montiranju i tako. ![]() ![]() daklem. da vam se nebi dogodilo da nakon višenedeljne modifikacije vaše kućište u novom ruhu izgleda lepo samo u mraku poslušajte ![]() -SLUŠAJTE ČLANOVE REDAKCIJE SKa ŠTA VAS SAVETUJU POVODOM CASE MOODINGA!!!!!!!!!!!!! -VODITE RAČUNA O IDEJI I TOME DA LI KUĆIŠTE KOJE POSEDUJETE MOŽE DA PODRŽI TU IDEJU!!! -NE PAKUJTE HARDWARE DOK SE SVE NE UŠAFI I OSUŠI! I sklonite ga van dometa ključeva ukućana! -STVORITE LOGIČNU VIZIJU - PROJEKAT CABLE MANAGEMENTA, AKO ĆETE UOPŠTE DA SE UPUŠTATE I U TAJ DEO UMETNOSTI! -KORISTITE ADEKVATAN ALAT!!! Poslednja ispravka: Freško (3.6.2008 u 3:01) Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 16.12.2005.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 60 puta na 23 poruka
|
![]()
Mislim da se dobro zezas, leva str. moze da se zavrsi.
Koliko znam Marko nije clan redakcije. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka
|
![]()
Ovo je otprilike primer kako ne raditi. Hvala na tome, nekome će koristiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]()
Na tudjim greskama se uci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
I dalje možeš da isečeš celu levu stranicu po toj liniji fabričkog udubljenja i staviš plexi i neon i tako popraviš štetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
može, može, mogLO je... para dovoljno nikada da se cela priča skonča lepo.
to više ništa nije u opticaju jer su rupice na nosačima za MB postale preširoke (3.5mm!!!) ima suviše rupa koje remete vazdušni stub... a drugo sa frontalni deo bi zahtevao mesec dana obrade da bi izgledao koliko toliko normalno. plus ostala bi RUPA na 5'12" slotovima... u ostalom, zasto bih se cimao, kada me ceka zamisao realizovana u CaseChase-u. neka cela priča ostane lepa pocetnicka lekcija |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Visual Basic - Potrebna pomoc | bofi | Programiranje | 23 | 2.9.2011 9:55 |
Home Theater do 300 Eura ? | Freško | ŠDK - Foto i audio/video | 22 | 21.7.2007 22:59 |
Home Theatre | Nikola Grbic | ŠDK - Zvuk na računaru | 6 | 27.1.2007 3:37 |
Windows XP Home Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 11 | 11.3.2006 0:33 |
Win XP Home Edition nece da zapamti password | overlord | Operativni sistemi | 2 | 27.1.2006 21:38 |