![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ne pricm o takvom lvl-ovanju...ovo sto ja pricam predstavlja gea drugim najtezim herojem za igranje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
A narochito je bitno da nema Liona ili Line - high dmg single target nuke-ovi su najbolji counter za Meepa (dok s druge strane, kod AOE spellova, dmg je razdeljen na sve klonove, pa se tako lakshe izlechi Mekansm-om).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Tachno tako!A koji je prvi najtezi heroj za igranje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Veteran
|
![]()
Po meni su najtezi bili:geomancer,mirana(zbog malog hp poola-tj. str gaina),alchemist jer je item dependant i void(isto kao alch i mora dobro da farma i da se cuva early game).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Član
|
![]()
ja gotivim alcha ali on je cist suport... da stunijes i tako neke sitnice dok tvoji tepaju... i tako to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Chen je imba(ali pravi) ,mora da ima tri prava kripa uz njega(najbolje 2 kentaura i jedan soulstealer(il kako vec)) Kombinujes stanove ,imaces puuno para posto chen u pocetku uzima range kreepove,pa je to ogromna prednost u kripovanju...ne mozes ad ga ubijes jer moras da zaobidjes kripove a kripove ne mozes da ubijes,ozivljava ih samo tako ,das mu jos i desolator da kripovi lakse ubijaju i na konju si! U principu samo je jedan siguran nacin da se chen ubije...i to utrojavanjem na njega,akasha,driada i sand king! Alopet ako pogresno izvedu kombo ode sve u k****! osim tga chen je daleko jaci od ostalih int heroja po statsima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Alchy jes da zavisi od inv. Sta bre mirana teska kad ima range to ti je sala irati sa herojem koji ima 500+ range! i jos ima onaj polu blink .. sta se zalis! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1231 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
![]()
Pa nije on mislio da jedan clan tima ima dva HoM-a, nego vise njih po jedan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Član
|
![]()
i dodje Huskar i pojede prvo kripove pa posle i Chena... i ode sa punim hp-om
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Član
|
![]()
if u say so
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Starosedelac
|
![]()
Ma Chen je smarachina od heroja.Dobar je za teamplay, al' smara.
Juche odigram neku pub dotu i rek'o ae Zevsa da uzmem da malo przim.Przio sam ko nikad...32 ubistva i bruka itemi.Nisam krao, ali se deshavalo da bacim ulty da ubijem protivnika u svom lane-u i sluchajno par puta sevne double.Medjutim, igrao sam sa idiotima nevidjenim.Non stop sam im govorio ae push dok je vrijeme, al' debili samo neku svoju igru vode.Na kraju dodje Gondar sa say, butter, i vlad's i prebije me.Onda gondar izadje pa razor i spektra podijele iteme i bude josh gore.Ipak na kraju nisam mnogo ginuo u partiji koja je trajala vishe od sat i po'.Imao sam skor 32-10, al' dzaba.Kad su se spektra i razor nafidali zavrshili su partiju.Imao sam u timu svena koji je u toku partije od preko 90 min 2 puta bacio chekic... Chinjenica da nigdje nema leavera kao na enbetu, al' sad je mnogo bolje nego shto je bilo prije pola godine.Otprilike svak 3 partija se zavrshava regularno. (au al slagah) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Starosedelac
|
![]()
^^Pa chen je od strane profa ocenjen kao jedan od najzanimljivijih heroja u scenariju!
Si budzio ti blink zeusu? U principu ja nisam zavrsio nijednu dotu na ebattle netu do kraja , da je bilo 5v5! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]()
da vas pitam nesto ...posto sam da nas na gareni igrao i toliko sam se iznerviroa da sam hteo da polupam sve...jedan lik sa yurnerom bio beyond godlike kupio s&y 2buttefly vlads pa pochelo vise to da me nerivra kad uvek ima neko imba nadam se kad bi bila timska ekipa protiv tako nekog da se ne bi to deshavalo...pa vas molm ako 4 od vas da dodje na garenu da igramo zajedno timski da im objasnimo neke stvari ja bi bash voleo ono ko mym timski zajedno koka,wardovi,gankovi i ostalo pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |