![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
AKCIJA AKCIJA AKCIJA... KADA AKCIJA KRENE....
![]() ![]() ![]() Evo, pocinje da se radi projekat 3d grada na Dizajn Zoni (www.dizajnzona.com, pa svi koji hoce i umeju da rade 3d, neka dodju da rezervishu lokaciji ![]() ![]() Dakle, link za temu virtuelni grad je:http://www.dizajnzona.com/forums/ind...1&#entry152921 Vidimo se na DZ ![]() ![]() Ovo nije reklama, nema profita, samo pokushavam da potpomognem jednu lepu ideju koja tavori... Nadam se da strashna ruka sutbine nece pokupiti ovaj post ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
information junkie
|
![]()
E sad, vidi ovo! Naleteo sam na dA odavno, ne znam direktan link ka autoru, ali ću javiti ako saznam.
http://img363.imageshack.us/my.php?i...franguy1jn.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
pomno pratim zbivanja na dizajn zoni...uskoro bi trebalo da uradim sajt za mod, i jos neke radove, pa da nastupim na zoni...Sto se virtualnog grada tice, malo mi je tu sumnjivo....Ok, recimo, ti napravis extra kucicu, a naki lik napravi neku zgradi, u fazonu kao sto je zgrada pinka...I kako ce se to uklopiti?... Hocu da kazem da ne postoji plan po kom radite...Recimo, bolje bi bilo da radite 3d beograd. I da imate vodju projekta. Recimo, nama ce za mod trebati modeli zgrada u beogradu ( hotel moskva i taj deo) Planiramo da napravimo mapu, oslobodjenje beograda, gde ce se bitka odvijati na terazijama.. I eto, to ce biti beograd iz wwII
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
ubio bih se da zivim u ovakvom gradu ![]() |
|
![]() |
![]() |