Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.8.2008, 1:02   #3941
dzangrizalo
Član

Član od: 12.3.2007.
Zahvalnice: 104
Zahvaljeno 57 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dzangrizalo Slanje poruke preko Skypea korisniku dzangrizalo
Određen forumom Re: WOW kutak

Ma nemam ja nista protiv tog koncepta nevidljivosti, i ok je da asasin kakav je rog ima tako nesto, i sve je bilo ok sto se tice te klase dok Bliz i nesposobna decica opet nisu umesala prste. Znalo se da je on opasan za sve clothere, i da oni imaju male sanse da mu se izvuku ako onaj ko ga vodi zna da igra sa njim, ali se isto tako znalo da paladinima i wariorima ne semeju ni da pomisle da se priblize, a to je deci bio trn u oku, pa su kukali danima dok im bliz nije napravio total overpower klasu sa kojom mogu da se izivljavaju sa: gouge, kick, blind, hemoraghe, vanish, cheath death, cloack of shadows, thrown weapon, speed...dakle, nema bega od Roga koji zna da igra, mozete samo da se malo gicate. A onaj kome je i ovo malo za pobedu jer ima uboge prste i malo je spor u glavu, zna se, na wow balance. Ja sam zbog ovog blizovog balancea, da bih mogao da igram arenu, morao od svog locka da napravim tanka sa 14k healtha i 500+ resillencea da bih bar mogao da stignem da dotujem protivnike ako nista, dok se gicam pod silnim udarcima, i krecem se brzinom od jednog koraka na svakih 5 sekundi.
dzangrizalo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 2:53   #3942
Serbiansword
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 47 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Serbiansword Slanje poruke preko Skypea korisniku Serbiansword

Wow nikad neće biti izbalansiran i to je to, kraj. Uvek će biti bolesno dobrih klasa a nama koji igramo one manje bolesne ostaje da se snalazimo kako znamo i da cepamo što bolje možemo. Odavno sam prestao sa pitanjima kako ovo kako ono, shvatio sam da će droodovi uvek biti OP poput bogova a da warlock sa samo sa 3 dota može da mi pojede ceo HP, kao i da shaman sa samo jednim lightningom može da mi skine pola HP-a i da su disci priestovi nenormalno bolesni i krajnje izdržljivi skotovi u areni. Ali onda pogledam sebe i skapiram da je i warr u mnogim situacijama OP, pogotovu ako nosi mace. Zato prestanimo da kukamo i nastavimo da igramo wow, jer činjenica da i pored svih problema i nebalansiranih klasa mi i dalje poput manijaka igramo ovu igru govori sama za sebe
Serbiansword je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Serbiansword na korisnoj poruci:
Sale013 (18.8.2008)
Stara 18.8.2008, 4:00   #3943
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

I sve je to dobro,ali si zaboravio i da mage ume da napravi toliko bolestan DMG da ako mu se posreci treba mu samo dva spella da te ubije.Sada sam gledao talente za WOTLK i nesvidjaju mi se.Ja sam recimo discipline/holly priest i ona poslednja moc kod dis sve mi remeti a plus su dodali umesto 25% jaci wand 5% jaci DMG na spellove,sve su poremetili
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 4:29   #3944
strajo
Starosedelac

Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 152
Zahvaljeno 250 puta na 160 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku strajo

pa pazi... fire mage je JAKO opasan, sheep, pyro, presence, instant pyro... i tu on mozhe preko 12k dmga da ti napravi (naravno u dobroj opremi)
strajo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 10:29   #3945
Serbiansword
Član

Član od: 14.12.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 47 puta na 33 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Serbiansword Slanje poruke preko Skypea korisniku Serbiansword

Fire maga u 95% slučajeva srećem samo u BG-u, pa se zbog toga i ne žalim. Međutim ni frost magovi koji kidaju po areni nisu ništa manje opasniji, ali uspevam da se snalazim nekako sa spell reflection-om (mada bi morali malo da unaprede taj abilitie, ili da smanje cd ili da povećaju trajanje ili da smanje cenu rage-a)
Serbiansword je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 12:18   #3946
pil€
Veteran

Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 44 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pil€

serbian, koji ti to saman radi 6,5k lighting? pvp oprema ofc

warr je prilicno zalosna klasa kada nema hilera, jedan primer su dueli
pil€ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 12:30   #3947
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka

ljudi, wow je od svog samog pochetka imao 2 OP klase... 1 rogue, bolestan dmg, jak stunlock, i lak za prosechno igranje, ali - lako ga je ubiti ako znash kako, i nema nikakav heal + od pochetka igre do sada kroz sve patcheve rogue u oko 85% patcheva dobio nerfove, i tek poneki buff!
2. op klasa je oduvek bio shaman! samo je problem shto je sa shamanom malo teze igrati, pa ih nije bilo tako mnogo kolko rogue-ova, pa su se ljudi manje zalili, su shamani popili mnogo manje nerfova, i dobili vishe boostova!
al su zato druidi, i lockovi dobili samo tako boostove.
i ne razumem zashto se svi zalite na stun, kada klase koje se uglavnom zale su klase koje imaju i po 20% stun resist, i ogromnu kolichinu armora i hp...
shto se tiche trapa, tj CoS, ja sam CoS shvatio kao ability koji 'remove all non melle/phisical attacks', znachi skida i sprechava sve osim melleea, bleedova i shoota, s tim shto ne skida fear, ali moze da ga resistuje!
a ako vi sa lockom sa 400+ resi i 13k+ hp, imate problema tolko da ubijete rogue... nije bash stvar u rogue-u...
tako da... koju god klasu uzmete, uvek ce biti neka druga glasa koja ce po nechemu, u nechemu, zbog nechega biti jacha od vas...i ako tako pogledate, nisu bash sve klase tako OP... ali je problem shto svako gleda samo iz svog ugla...
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 13:05   #3948
strajo
Starosedelac

kakvi bre shaman buffovi i rogue nerfovi malo si pobrkao lonchice... shamane su totalno zeznuli, dobri su naravno ali ne kao pre !
Stara 18.8.2008, 13:31   #3949
Kum22
Veteran

Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 50 puta na 30 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Kum22

Nemojte bit djeca i nemojte se rasplakat kad vas neka klasa porazi. Naucite se nosit s tim. Zato i prave nerfovanja radi takve razmazene djece. Scena: Warrior vs. Warlock. Warrior porazen. Bububibu dijete se rasplace i posalje ticket GM-u: "Warlock klasa je prejaka, nerfujte ju!" Pa: ovaj vs. onaj. panaj vs. ovaj. I sve se svodi na: "<umetnite klasu ovdje> je prejaka. Nerfujte ju!" I tako unedogled. I Blizzard naravno uvazava svaku prituzbu razmazene djece. Jednostavno je, svi bi htjeli da budu OP i da im niko nemoze nista, ali nazalost, to ne ide tako.
Kum22 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 15:42   #3950
BobaL
Član

Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka

Siguran sam da odredjene klase ne dobijaju slabljenje zato sto neko dete kuka vec zbog toga sto ljudi koji su zaduzeni u timu za dizajn uoce da tu nesto ne stima siguran sam da se ponekad dejstvo neke magije namerno izmeni da bi se videlo kako to utice na pve/pvp sadrzaj u igri.
Rogue jeste jedna od klasa koja su u stanju da samelju skoro sve non-plate klase i jako ga je tesko dobiti ( 1 na 1 ) da li je wow balansirana igra? Ako gledas 1 na 1 i 2 na 2 sigurno nije ali ako gledas recimo BG, 3 na 3, 5 na 5 onda je prilicno balansirano ( nije savrseno ali postoji balans ), tim sa boljom taktikom dobija, tim sa manje ljudi koji haoticno trce okolo i napadaju sami grupe od po 5 ljudi najcesce dobija ovo je timska igra i ako igras u timu videces da balans postoji.
BobaL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 17:24   #3951
strajo
Starosedelac

Citat:
Kum22 kaže: Pregled poruke
Nemojte bit djeca i nemojte se rasplakat kad vas neka klasa porazi. Naucite se nosit s tim. Zato i prave nerfovanja radi takve razmazene djece. Scena: Warrior vs. Warlock. Warrior porazen. Bububibu dijete se rasplace i posalje ticket GM-u: "Warlock klasa je prejaka, nerfujte ju!" Pa: ovaj vs. onaj. panaj vs. ovaj. I sve se svodi na: "<umetnite klasu ovdje> je prejaka. Nerfujte ju!" I tako unedogled. I Blizzard naravno uvazava svaku prituzbu razmazene djece. Jednostavno je, svi bi htjeli da budu OP i da im niko nemoze nista, ali nazalost, to ne ide tako.
ne pa onda se desi ovo shto se sad deshava od 1000 ljudi (lupam) 400 su rogue, 300 warloci i ovo ostalo... ako tako treba onda stvarno ne znam
Stara 18.8.2008, 18:39   #3952
RUSuper
Deo inventara foruma

Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 2.120
Zahvaljeno 786 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku RUSuper Slanje poruke preko Skypea korisniku RUSuper

Sve to ide,ali priest je zaista izdrzljiv u areni(dis).A mage ima ogroman DMG i svako ima neku prednost.I neznam sto onda svi kukaju kako su recimo druidi OP ili shaman.Cesto ovde vidim kako pisete da je shaman mnogo jak,ali nije nepobediv,znaci nije OP.bezveze ako igras uvek sa jednom klasom i dobro igras sa njom onda za tebe nemoze postojati OP.
RUSuper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 20:27   #3953
Kum22
Veteran

Jesu li sve klase balansirane u Wow-u? Jeu. Jesu li sve klase balansirane u TBC-u? Nisu. Zasto? Prije izlaska ekspanzije Blizzard je poceo uvazavati tudje suze i dobili smo ono sta sad imamo. Ne-balans. Mene kao Survival huntera svi drobe u PvP-u, pa se ne zivciram. Igram PvE. I puno je teze doci do nekog Armor seta u PvE-u nego u PvP-u i svaki noob moze da ima PvP epic opremu, ali bogami u PvE-u ne moze.
Stara 18.8.2008, 20:42   #3954
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka

klase nikako nisu bile izbalansirane u vanili!!
pa rogue je zaista prvi bio previshe OP! zato i jeste duz celog wow-a a i tbca dobija nerfove!
druga stvar, na 1000 char imate 500 rogue-ova iz jednog razloga! svako moze da ga igra, i da bude prosechan! znachi da lepo grinda, da bude solidan u pvpu, i ok u pve! al pogledajte zaista kolko pravih, dobrih rogueova ima. onih koji imaju skilla, i razmishljaju, a ne igraju 1,2,3,B(linde),V(anish), 1,2,3...
i ko kuka protiv rogueova, samo magovi, lockovi i priestovi...babladine bole uvo, shamani ako su resto, kadovina, druidi isto, warr ima dobar duel, al nije u poziciji da kuka mnogo, kao i hunter...
kao shto rekoh rogue se najlakshe igra, posebno kada pochinjete, i nemojte da kukate, nervirate se ili shta god zato shto ih ima mnogo...
kasteri treba da kukaju kad ih dovati enh shaman u 1v1... shokovi, totemi, wf... a plus mogu i da se healuju... caooooo...
uostalom, ako vam tolko smeta shto je neka klasa jacha od vas u 1v1... igrajte pve
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 20:51   #3955
strajo
Starosedelac

ma da to da igrash samo nema neke velike pameti, sinister, sinister, sinister, eviscerate sa povremenim cheap shotovima, kidney shotovima i shta ja znam, nisam igrao sa rogueom, a i da, PVE u wowu je superioran u odnosu pvp, najjachi PvE dok ima boljih PvE mmoovoa od wowa to sigurno...

btw da li placa neko visom electron erste banke, meni su danas odbili uplatu, moram sutra po karticu Q.Q
Stara 18.8.2008, 21:31   #3956
BobaL
Član

Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka

Citat:
Kum22 kaže: Pregled poruke
Jesu li sve klase balansirane u Wow-u? Jeu. Jesu li sve klase balansirane u TBC-u? Nisu. Zasto? Prije izlaska ekspanzije Blizzard je poceo uvazavati tudje suze i dobili smo ono sta sad imamo. Ne-balans. Mene kao Survival huntera svi drobe u PvP-u, pa se ne zivciram. Igram PvE. I puno je teze doci do nekog Armor seta u PvE-u nego u PvP-u i svaki noob moze da ima PvP epic opremu, ali bogami u PvE-u ne moze.
1 na 1 nisu!
2 na 2 nisu!
3 na 3 jesu!
5 na 5 jesu!
U BG-ovima jesu!

Slazem se da je teze doci do PVE opreme ali i tu opremu moze da ima bilo ko ako je spreman da posveti 10 sati dnevno igri sto je previse. U PVP-u nije lako doci do ranka 2200 prema tome svako ko tvrdi da je lako doci do PVP opreme ne verujem da ima ovaj rank jer tako ne bi govorio i da lakse je doci do PVP opreme ali nije lako doci do nje.
BobaL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 22:12   #3957
Kum22
Veteran

Igrajte svoju klasu kako najbolje znate i uvijek ce se naci neko koga mozete poraziti. U meduvremenu, picite po PvE-u
Stara 18.8.2008, 22:33   #3958
pil€
Veteran

Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 44 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pil€

da za pve treba "skill"

idemo kara badge run 24/7 i evo oruzja ko iz bt-a/s3
gg blizz
pil€ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.8.2008, 22:51   #3959
Djuka90
Član

Član od: 16.5.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Djuka90 Slanje poruke preko Skypea korisniku Djuka90

Citat:
pil€ kaže: Pregled poruke
da za pve treba "skill"

idemo kara badge run 24/7 i evo oruzja ko iz bt-a/s3
gg blizz
Pa blizz pokusava da pripremi ljude za wotlk, do kraja ce davati i za dz extra gear, sve u svemu ko se kolko nabudzio dosad to je to nemojte trositi bedzeve na gluposti i nervirati se oko raidova kad cemo za 3meseca opet svi biti noobovi.....

Poslednja ispravka: Djuka90 (18.8.2008 u 23:05)
Djuka90 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.8.2008, 16:16   #3960
Rockman
Član

Član od: 4.8.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
Question Re: WOW kutak

Pitanje i komentar koji je postavljen na WoW Serbian community forumu. Postavio ga je Eugen. Malo me je zaintrigiralo pa sam zeleo da cujem komentar i od ovde prisutnih :
Dakle ovo je covek rekao>>>>>

Dosao sam do zakljucka da je wow populacija sacinjena od 70% deb*la, mislim se koliko neko moze da bude toliko jadan pa da ima toliko visoko misljenje o sebi na osnovu kako si skillovan igrac ili kako vec gearan,i da mu to daje za pravo da nekoga ignorise,***em mu sve pa ipak je wow igra, cak mislim da svako moze da postigne ma kakve sebi ciljeve zacrtao samo je pitanje koliko vremena ima da izdvoji da bi to i postigao,ruku na srce mislim da je wow cak mnogo debilno laka igra u poredjenju sa drugim rpg igrama, svodi se na rotaciju cdeova i par spam buttona poznavanje class ability i to vam je sve, zato je to po meni jos veci debilizam da mi se tu neko kurci zato sto ume da radi operacije koje svaki covek koji ima kontakta sa kompom moze da izvodi.
Elem odlucim se ja da posle dve godine igranja na Lightbringer pve serveru napravim reroll na sylvanas cisto promene radi,acc mi nije za transfer zato sto imam dosta dobar guild i bila bi steta da sad pocinjem sa izgradnjom reputacije na nekom drugom severu, a zeleo bi da se malo okusam u pvp na nekom pvp serveru, i sad naguram 25lvl priesta za nekih par dana i pocnem da sumnjam da sylvanas nije kvalitetniji server od mog trenutnog i pocnem da trazim po /who listi da pokusam da dobijem par informacija od nekog, i gle eto ga Killygor tu, setim se da sam procitao na ovom forumu kako je on iskusan pvp igrac i pitam ga naj prostije sto moze da mi kaze dal mi se isplati zbog pvp da bildam lika na sylvanasu ili da batalim, nema odgovora, vidim otisao je u av, ok sacekam da zavrsi av da mu ne bi dosadjivao, pitam opet i opet nista.
E mislim stvarno koj *****, pa ja za 2 godine nikad nikog nisam ignorisao kad mi zatrazi info, meni je cak drago da pomognem svom zemljaku kad zatreba, drago mi je da vidim da nisam tu jedini srbin, ali ovo mi je dalo frku u glavi, pokusao sam da malo premotam dogadjaj da bih shvatio koja je to fora ali ne ide, ne shvatam.
Dalje vidim na trade spam nekih nasih ljudi i ajde da probam opet, pitam nekog magarca neznam sad zaboravio sam mu nick, isto sto prostije mogu,lik pocinje da mi pise traktat o tome kako niko ne voli da ga smaraju dok igra, a vidim da je jedva docekao da pocne da mi se tu *******va i polagano on pocinje mene da smara glupostima umesto da mi u 2 minuta kaze sta ga vec pitam.
Dakle ajde sad da me neko razuveri da mi srbi nisamo najveca g**na, daj nek mi neko kaze da wow ne uzgaja jednu novu vrstu medijiskih kretena mnogo goru od tipa kretena koju je tv do sada stvarao od lose izdefinisanih licnosti sa debelim komleksima , da je tu ostalo ista zdravog ljudskog razuma.
Ajde malo pokusajte da budete ljudi a ne umisljeni sl*pci, cemu to,**beni char te ne cini nista superiornijim stvorom od nekog drugog,na protiv pocinjem da uocavam defekt kod mnogih ljudi koji misle da imaju nabuzene charse u pogledu komunikacije sa drugima,alo wow tome sluzi ako nema komunikacije zasto igrati multi player igru do djavola?

Btw uncenored verziju mozete videti na gore pomenutom forumu.
Rockman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:46.