![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4081 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad budes lvl 60 javi nam se,a do tada ces od nekoga saznati sigurno.A sada ovi koji su oprobali betu mogu li malo vise da mi ispricaju o DK,gde startuju itd
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (11.9.2008) |
![]() |
#4082 |
Član
Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 39 puta na 25 poruka
|
![]()
Uzeo sam Anachronos i... gori server nisam mogao da odaberem pa bih hteo da pocnem ispocetka, al na drugom.Koji biste mi preporucili, ako je od neke pomoci igrao bih sa hordom i da bude nocu aktivan i da ima aktivne gilde sto se tice instanca kao karazan itd.(ne kao u anachronosu da samo farmaju)
Fala svima unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
@Pavle
U outland mozes da odes tek na 58. nivou kroz dark portal u blastedlandsu (krajnji jug Eastern Kingdomsa-levi kontinent) mozes i ranije tamo da stignes ako ti mage otvori portal mada stvarno nemas sta tamo da trazis na tom nivou ![]() @RUS Koliko ja znam u instanciranoj zoni nekom necropolisu koji se valjda nalazi na severu Western Plaguelands-a. Nisam siguran ali mislim da je tako. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Cernobil na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (10.9.2008), virtuoz pavle (11.9.2008) |
![]() |
#4084 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I od ovih koji igraju betu sta kazu na Unholy/blood talente?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4085 |
Veteran
|
![]()
necropolis acherus - ebon hold (dk starting zone)
![]() mapa (instancirana zona koja se menja u zavisnosti od toga dokle ste stigli sa q line. npr. kada zavrsite sa ubijanjem seljaka i vojnika u delu ispred zidina new avalona, te zgrade su zapaljene i okolo su ghoulovi): ![]() stari drug iz naxx-a (drugi, pocetni sprat necropolisa): ![]() prvi sprat, pogled na ljubicasti portal izmedju spratova: ![]() a u sredini, darion mograine sa corrupted ashbringerom i baron: ![]() oni su okruzeni sobama blood: ![]() unholy: ![]() i frost: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4086 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cek DK ima rune a sta je ono 0/100?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
Novi član
Član od: 6.7.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam problem,kada ucitam heroja ili u toku igre svako malo mi izbacuje neki fatal eror,onda ja idem na ono repair wow,tako nesto,patchujem ga. Posle neko vreme radi i opet.Ondaja izludim i reinstaliram wow skinem sve peceve,igram I OPET
![]() Poslednja ispravka: markost (11.9.2008 u 20:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4089 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4090 | |
Novi član
Član od: 6.7.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku markost na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (11.9.2008) |
![]() |
#4091 | |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]() Citat:
![]() @RUS: pile je objasnio, a i pishe u SK sve o DK, odakle pochinju, shta rade, i dosta o njima... chak je pile dao i ss-ove nekih questova i scena sa DK. @Iron Maiden, velika je razlika izmedju prot warriora i prot paladina... @pile, jel ubachena ova nova profesija?? jesi je mozda isprobao? ili video nekoga da je isprobava? daj neki ss, ili napishi neshto o tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4092 |
Starosedelac
|
![]()
pile... ajde majke ti probaj onog tvog "Seljachinu" malo
![]() chitam forume i 80% shamana izgleda da ce da rerolluje a i izgleda i ja medju njima ![]() ![]() druid, pala, priest, lock ili mage ! EDIT: pvp glavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
Veteran
|
![]()
profesija je ubacena, ali je nisam isprobao, mrzi me da budzim od 1
sakupljacka profesija koja ide uz inscription je herbalizam. pomocu nje mozete praviti scrollove (daju bonus na stats npr za neko vreme) i glyphove (traju zauvek). postavicu posle ss sa glyph interfejsom, nesto slicno gemovima, imate 3 mesta za major glyphove i 3 za obicne. a seljacinu sam igrao, i mislim da ce biti dobar za pvp. pogotovo zbog ghost wolfa koji skida usporavanja, takodje je i veci spell crit ako ni zbog cega drugog, uzmi samana zbog zabave, sigurno ces se vise zabaviti igrajuci sa njim nego sa lockom npr... a ovo igras upravo zbog toga ![]() znaci posle ss-ovi, izasao novi patch pa sad ne mogu digram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4094 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
Iako je klasa koja me nije privlacila , shamani , kad sam ushao po prvi put na nekog shamana da ih probam , poshto nikad nisam igrao sa njima , fasciniralo me je koliko mozhe ench shammy da nanese inst dmg
![]() i sve to za manje od 2 sec . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4095 |
Veteran
|
![]()
pa da, u tome je i fora sa samanom, veliki burst damage
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4097 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dis/holy Priest=izdrzljivo toliko da ce tvoji protivnici umreti od dosade,to ti savetujem jer ga ja imam lol sa njim je arena milina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 |
Član
Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka
|
![]()
Ghost wolf vise nije onakav kakav je trebao biti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4099 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
Da li kao Blood Elf mogu da nosim shiel ili mail armor?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]() |
![]() |