![]() |
![]() |
![]() |
#341 | ||
Veteran
|
![]() Spoiler za vojak ispod mosta:
Citat:
Citat:
Inače stigao sam do Garbage-a i treba sad da pređem u Dark Valley i, hvala Bogu, nisam naleteo ni na jedan veći bag. Najgore što mi se do sada desilo je da mi je u Cordon-u u bazi Stalkera na ulazna vrata stao neki mamlaz i nije hteo da se pomeri pa nisam mogao da ispunim zadatak. Nervirao sam se jedno pola sata pa sam se verao po krovovima baze ne bih li našao poziciju odakle će mi dopustiti da izvučem bombu. Onda sam odabrao mesto gde nema nikoga i bacio bombu tamo i upalilo je - opšta uzbuna svi se razbežali ali niko mene nije krivio jer niko nije bio povređen. Mamlaz se sklonio sa vrata i ja nastavio igru ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Pelagijska Argosija na korisnoj poruci: | ||
MICROCOMP DOORS (23.9.2008), Pjanovic (23.9.2008) |
![]() |
#342 |
Veteran
|
![]()
Ja i dalje imam problem kada sam u Swamp valjda ? Igra mi je nekako skroz zbunjujuća...Trčkaram okolo sa shotgunom i utokom, jedva ubijem po kog
![]() Btw, kada mi traže municiju ili tako nešto, jel bih to trebao da im dam ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]()
Pa ja jesam zavrsio igru,a ako si ti marsovac to je tvoj problem!Velika vecina mapa jesu ISTE,a i oruzje je isto-mala razlika u grafici(kao sto sam napomenuo).Kakve ima veze sto se radnja desava godinu dana ranije???Radnja uopste nemora da se odigrava na istim mestima!!!Kakvi bi to Ratovi zvezda bili da je Dzordz Lukas u nastavku snimio jako slicne filmove originalnim Ratovima zvezda!!Shvatas!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Član
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E gde da bezim kad me mitraljez gadja?Desno-levo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Veteran
|
![]()
Trči levo prateći ogradu i moli Boga da imaš dovoljno medpakova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Novi član
Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Sta ti podrazumevas pod vecim problemom? Mene igra izbacuje na da desk s vremena na vreme, nece da ucitava zadnji save (ponekad) a vrhunac je da ne mogu da se vratim iz Army warehouse-a u Red forest. Za sad je tu meni kraj igrice osim ako ne izadje neki patch koji to resava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Starosedelac
|
![]()
Dali je neko shvatio kraj?Ajde oni koji su zavrsili igru da napisu nesto o tome.Oni svi leze u onom hodniku i bulje u one ekrane...Meni padaju na pamet razne stvari,ali nisam siguran.Sta kazu ljudi na net-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Ja sam trčao desno, zavukao sam se tačno ispod njega, pa nije mogao da puca...onda sam ga počastio bombom!
![]() Ako igra na najtežem nivou ili čak na veteran, džaba mu i 100 komada, jer prvi metak ubija na mestu, nema vremena za lečenje. Citat:
U vezi s tim, jel' zna neko možda da li će se pojaviti neki konvertor sejvova za različite patcheve kao što je izašao za SoC? Ja zaista nemam nameru da igram sve ponovo, a niko mi ne garantuje da i 1504 neće negde zabagovati toliko da postane neigriv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Novi član
Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Oružje odnosno texture oružja uopšte nisu izmenjene ili su neznatno izmenjene.Tačnije na stare texture su samo dodate texture municije i čaura koje koristi to oružje,i koje se sada direktno odatle učitavaju prilikom animacije (ono kad izleću čaure prilkom paljbe).Ranije su postojale posebne texture za to.Kod oružja je promenjen položaj oružja (sad je približen) pasu sad nekako jasnije texture i lepše izgledaju.Pojedina oružja koriste stare texture iz Beta verzije Stalkera( pištolj pm(Makarov), pištolj pb, AK74 2U) mada još uvek koriste ikonice u inventaru iz SoC.Ima i jedno novo oružje koje se u prvom delu nije pojvljivalo a to je PKM odnosno mitraljez(ima ga u CoD 4).Potpuno je promenjena 3D animacija oružja,pa su dodate i neke animacije s oružjem.Kad duže vreme se ne pomeraš onda ide neka animacija sa tim oružjem oružjem u stilu ,vrtiš pištolj ili proveravaš da li ti je lovara napunjena.Nišanjenje na desni klik kod većine oružja je u stilu Beta verzije Stalkera(mislim da se taj stil zadržao i u multiplayer verziji SoC).Čisto sumnjam da bi i George Lucas napravio više izmena. Što se tiče samog kraja mislim da ona tetovaža na ruci sve govori.To je ta kopča sa SoC.Strelok i MarkOne.Tu je znači reprogramiran. Poslednja ispravka: purke62 (24.9.2008 u 1:12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Koliko sam procitao na zvanicnom forumu trebalo bi do kraja meseca izadje novi patch. 1.505. Ako i sada sejvovi budu beskorisni....
![]() Evo sta ispravlja. Новый патч. Исправления Sto se bagova tice tema o tome na ruskom delu foruma GSC-a (jedinom koji developeri citaju ) ima preko 1600 poruka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Znači trebalo bi prekosutra da se pojavi...ajd' da vidimo koliko su ga popravili!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Starosedelac
|
![]()
Ma, da-totalno drugacija igra!(Valjda zbog tekstura metaka koji izlecu iz puske!!!)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Ovo mi je preveo preko Google-Translate
Translation: Russian » English The new patch. Corrections. Updated 18.09.08 Please be informed that currently are being actively work on the patch 1.5.05. Even rectified the following errors: - Fix crush (smart_terrain.script: 227: attempt to index local 'obj' (a nil value)) - Fix crush (smart_terrain.script: 1003: attempt to index field '?' (A nil value)) - Fix crush (sim_combat.script: 950: attempt to index a nil value) - Fix crush (sim_board.script: 688: attempt to index local 'obj' (a nil value)) - Fix crush (smart_terrain.script: 288: attempt to call method 'clear_smart_terrain' (a nil value)) - Fix crush (bind_monster.script: 72: attempt to index field '?' (A nil value)) - Fix crush (xr_effects.script: 1607: attempt to index field '?' (A nil value)) - Fix crush (! [LUA] [ERROR] ERROR: There is no task with entity_id) - Fix crush (! [LUA] [ERROR] ERROR: error. Val_smart_terrain_5_0_freedom_antenna) - Small rebalans trade and Lutali - Corrected the situation when a player leaves the zone tutoriala (first sortie on Wetlands) - Fixed for the issuance of awards for entry into factions - Corrected awards for the destruction of bases factions - Fix crush during the dialogue with hostile technician - The possibility to upgrade GP37 technicians from Liberty and bandits - Fixed bug in the system of stalkers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! - Fixed bug where the conductor did not want to keep the player at the Cordon. (This is because avtoseyv sometimes does not retain all the data, but the downloading of such Saves game becomes impassable) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! The expected release date patch - 26.09.08 We will continue to inform you of further work on the patch. Russian » English Translate |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
MICROCOMP DOORS (24.9.2008) |
![]() |
#357 |
Veteran
|
![]()
Zaglavio sam u Cordonu :S
Kada probam da odem skroz gore pa u depot, ne dozvoljava mi nego me vraća nazad :S Šta činiti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.755
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Član
|
![]()
Jel ima neka fora da vratim pare kada mi ih banditi uzmu(ona scena kada se onesvestim i tada ostajem bez icega pa i bez rubalja)...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
clear sky, stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl | BigBadVuk | Akcione igre | 1890 | 14.5.2025 19:41 |
Greške/zamerke | Nash Knight | Tekstovi u SK | 285 | 23.9.2016 5:55 |
S.T.A.L.K.E.R. i mod FLOAT 32 - 0.36 a | suspirija | Akcione igre | 5 | 2.5.2007 17:56 |
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer | illidan | Akcione igre | 11 | 26.12.2006 17:48 |