![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kad nakon instalacije pokušam da startujem program, dobijam poruku:
"Hardware lock is not attached, or you are using the wrong lock, or the lock device drivers are not running." Šta ovo znači? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Joooo skoro da sam i zaboravio na vreme kad sam Runovao max 3
E nostalgija. U toj trojci sam proveo najbolje dane starog Racunara. Tvoj problem vezan je za sistem zastite koji je KINETIX( kako se tada zvao ogranak autodeska koji je radio na maxu) koristio Treba da ga "zaobidjes" Ako razumes sta hocu da ti kazem Hm da vidimo Koliko se ja secam 3.1 zahteva da ga Patchujesh da bi mogao da radi( beshe jedan patch sa simpatichnom kravicom na njemu)- koliko se secam odavno beshe naravno uvek treba i Auto code Inache od verzije 4 postoji novi sistem zastite CDILLA A ovaj MAX 3? u 2006? ![]() Moj savet- Preskoci i predji na 6,7,8( mnogo su upotrebljiviji)I baci 3 sto dalje( eventualno ga koristi kao frizbi) A razlika 3-8 je nepremostivo ogromna. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
da, stvarno, nisam obratio paznju na verziju...gde si nashao uopshte trojku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 6.4.2006.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
a da predjesh na osmicu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ali dobro, za ono vreme kad je izasao bio je mocan. Kolko se secam, bili su IK i bone-ovi, nekoliko vrsta svetla (plus fog i volume light), imao si spline-ove i editable mesh, space wrapo-ve i particles... A ima i verzije 3d studia, koje su se vrtele iskljucivo pod dos-om (nisam ih nikad video), pa je Kinetix dodao max i poceo od 0 (ovaj, jedinice) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ne brinite ništa, u već sam par dana "u fazi nabavke osmice", ako shvatate šta hoću da kažem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 6.4.2006.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
ja sam cim je izashla omicao dao mom napaljenom 3d druugi koji je lood za animacijama
![]() izgleda da sam mu dao sve mogutje programe za pravljenje animacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |