![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Što se modova tiče sačekaću globalne koji možda izbacuju glavnu priču ili menjaju u potpunosti. Oni su i onako kompilacije manjih .
![]() Iako je struktura ista Shadow je bio bolji jer su zadnji nivoi bili slobodniji da sam biraš način igre. Čak i sa portalima si mogao da biraš da li ćeš jurcati ili ići lagano. Ovde toga nema. ![]() Evo i jedne slike ortaka iz kraja za kraj. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Član
|
![]()
imam problem sa prelazenjem jednog dela:naime kada dodjem do limaska gde pratim one stalkere,i gde se prodje onaj most sa pobunjenicima nalazi se neke anomalije u vazduhu gde kada prodjem kroz njih vracaju me na pocetak ulice... tu je naime autobus sa nekim kutijama u koji nemogu da udjem a cinimi se da je tu jedini prolaz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
^Jeste to jedini prolaz, skoči na kutije i čučni (moraćeš da koristiš i onaj "niski čučanj") i prođi kroz bus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Veteran
|
![]() Citat:
1. prođeš desno pa levo uz one stepenice.malo prođeš pa desno. 2.pređena 3.skoči na kutije čučni skroz i skoči u bus.idi kroz vrata i prošo si! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Starosedelac
|
![]()
@purke62,
SEVA suit sam kupio još u Cordonu od onog trgovca u Stalker bazi za 18,000 RU (verzija 1.5.04, tek sam skoro patchovao) a video sam i da ga Sidorovich valja al bi mi se on gadno ugrađivao u cenu, tako da bi me SEVA od 18k kod njega izlazila nekih 24k. A što je najveća fora video sam da Sidorovich nudi i neki još luđi set armora od SEVAe, za nekih 24k nominalno (znači računaj 30k "to buy") al za to već nisam imao keša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Novi član
Član od: 2.10.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Starosedelac
|
![]()
Bzvz, meni su Stalkeri samo tražili da "obradim" onog oficira
Spoiler za kako?:
i neposredno nakon toga mi je njihov vođa ponudio da im se pridružim. A sve to odigravalo se u Cordonu. (Igrano na v1.5.04). |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Član
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 84 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Pa šta je to strašno.I oni su ljudi.Ubio sam par tipova za njih ,pronašao naka izgubljena oružja i neku votku,nakraju sam pomogao da zauzmu neki punkt od Stalkera.I taj njihov šef Jogi se pravi lud kad ga pitam da me primi u klan.Onda sam morao da ih pobijem,iznervirali me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Veteran
|
![]()
кад смо већ код панцира ја сам у оној напуштеној болници и још имам неки панцир из swamps levela + офуцан + кондиција на мин. + оправка кошта 4 иљаде + нема трговаца ни мајстора....и иде ми добро.....јес да узимам medkitove i завоје сваких 5 сек...ал може се истрпети
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
trenutno se nalazim u agropromu i samo sto sam uzeo ono oklopno-momir odelo 'bulat'.Za sada nije lose samo me nervira onaj Vintar BC sto nadjoh u Swampsu na pocetku,jes da sam ga opravio al malo-malo pa weapon jammed.Dojadi mi vise,moracu da menjam pusku,dal neko slucajno zna gde moze da se nadje neka dobra snajperica,nebitna cena tipa SVD ili SVu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() колико сам ја сталкера побио са винтаром... ![]() ако му је кондиција добра неможе да кочи тако често едит:сачувај га за касније.сад користи неки калаш или обокан а ако идеш у arrophom underground обавезно узми сачмару!него за винтар:у каснијим нивоима као што су лиманск и болница ћеш имати доста муниције за њега. Poslednja ispravka: MICROCOMP DOORS (4.10.2008 u 9:36) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Član
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zasto mi se ovo pojavljuje evo link sta mi pise http://www.speedyshare.com/935608535.html
http://www.speedyshare.com/992870755.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Veteran
|
![]()
Nažalost sasvim normalna stvar u Stalkeru... Meni se to desilo jedno pet puta i smatram da sam imao veliku sreću. Probaj da učitaš poziciju sa nekog drugog starijeg save-a, naravno ako imaš takav save. Ili probaj da skineš ovaj poslednji patch možda on pomogne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.755
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka
|
![]()
Ljudi ubi me onaj mirtaljez na ulazu u Cordon jedno bar dvadeset puta.
Pokusavam da protrcim s leva al nikako mi ne uspeva. Vise gledam load screen nego sto igram. P.S. Stalker tezina. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
clear sky, stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl | BigBadVuk | Akcione igre | 1890 | 14.5.2025 19:41 |
Greške/zamerke | Nash Knight | Tekstovi u SK | 285 | 23.9.2016 5:55 |
S.T.A.L.K.E.R. i mod FLOAT 32 - 0.36 a | suspirija | Akcione igre | 5 | 2.5.2007 17:56 |
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer | illidan | Akcione igre | 11 | 26.12.2006 17:48 |