![]() |
![]() |
![]() |
#1081 |
Član
Član od: 23.10.2007.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Instalirao sam COD4, i kad god hocu da ga startujem pojavi mi se "File Write Error: COD4: MW couldn't write a file. The hard drive is probavly full." ali meni je hard polu-prazan
![]() P.S imam vistu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]()
A šta je sa C particijom tj. onom na kojoj ti je instaliran sistem? Da li na njoj imaš mesta? Verovatno igra pokušava da upiše nešto u My Documents.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Novi član
Član od: 6.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ko ima dobre FFA servere do max 20 igraca? jer sve preko toga su spawn killeri ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gledam nešto prethodne komentare pa se mislim, da li je moguće da je samo meni omiljena misija ona u Pripjatu? Što je svi toliko izbegavaju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Moja drugarica isto obozava Pripjat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Smeta nam onaj kraj sa malim milionom neprijatelja koji iyviru iz onog bazena kao bubašvabe ispod kade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Što? Uopšte nije teško odbraniti se a, na većim nivoima težine baš lepo dočarava onaj osećaj očajničke borbe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Pripyat,Ukraine...one of my favorite.
Misija je bas zanimljiva, sa onim sunjanjem i bezanjem,okolina je PRELEPO odradjena, a igra prelepo objasnjava kako je Cpt. Price(cuveni stari brka, zastitni znak Infiniti Warda ![]() i izreze protivnika,kad ga uci da puca iz snajpa ). Jedna od najupecatljivih scena uz onu nuklernu exploziju, pravi praznik za oci i usi, zaista predivna igra,atmosfera i puske na vrhuncu realnosti( oni marinci sa M-puskama me podsecaju na novi spot Metalike ![]() Kraj mi je bio super: postavis mine na kolima, klejmore po putevima, uzmes snajp i... zabava pocinje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Pređoh i ja igru pre koji dan. Na Vetaranu (ako se tako zove, najveća težina). Pojedine misije znaju da budu pravo mučenje.
![]() ![]() Ipak, svaka čast kako su uradili igru. Multiplayer još nisam isprobao, mrzi me da skidam patcheve (od 1.1 pa nadalje). Možda jednog dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Pa i nemoj od 1.1 pa nadalje
![]() Skini samo 1.6 koji je malo veci i 1.7 koji je mali i to je sve sto ti treba... Multi MORAS da probas jer je kul kul kul... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
hacker_aca (13.10.2008) |
![]() |
#1091 | |
Banned
|
![]() Citat:
misiju u Pripijatu malko sam se namucio kod onog dela sa gomilom neprijatelja. Moze se reci da je igra malo teza u odnosu na prethodne delove(mada se o tezini jednog CoD-a ne moze pricati kao o nekoj mnogo teskoj igri ![]() Kad smo kod realnosti, malo mi je nerealno da se dvojica sami bore protiv gomile neprijtelja koji nadolaze iz helija i sl. Multi je OK, super, sa obzirom da sam od takvog tipa probao Kanter, malo sm se na pocetku zbunio sa onim podesavanjima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | |
Banned
|
![]() Citat:
Single player misije u CoD4 su uvreda za zdrav razum, barem vecina njih, sto nije bio slucaj u velikoj vecini misija iz prethodnih delova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Banned
|
![]()
A neprijatelji, naravno, nadiru sa svih strana i naravno, on njih ne registruje, a oni tebe pucaju. Ako cemo realno, u stvarnosti bi ga rastrgnuo jedan pas
![]() Neprijatelji su uradjeni kao glineni golubovi,i sa snajpom jednim metkom mozes da naslazes trojicu(kad se setim sta sam im radio Dragunovim,kasnije sam g zavoleo kao ista ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
![]()
ne mozes bas sad zahtevati previse.ipak je izasla pre godinu dana ai necemo videti savrsenu igru barem jos 5 god.meni je uvek draze sto vise neprijatelja.ta misija mi je jedna od boljih.pogotovo onaj deo kad se sunjas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Banned
|
![]()
Kakave veze ima kad je igra izasla sa debilnim neralenim spawnovanjem protivnika ? A tek sunjanje da ne pricam, jbt prolazis mu 2 metra od njega, il on prolazi pored tebe i kao ne vidi te, cheees.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | ||
Banned
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Igra moze da bude skoro savrsena, ali nikad potpuno realna, pa cak ni COD. Cak i da se odradi gameplay na vrhuncu. Znaci, AI je bolji u UO i to je svakako minus igre, inace ostalo manje-vise moze da se istolerise. |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku crazy_LG na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (14.10.2008) |
![]() |
#1098 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ali sta moze covek ocekivati od fiktivnog rata u CoD4, gde naravno ne mozes birati strane. Koju bre tu atmosferu mogu naci, vec sam opisivao recima (a one nisu pravo orudje za to ![]() Ali, da ja sad imam 15-tak godina, verovatno bi i meni 4.deo bio odlican i bolelo bi me levo moodo za prethodne not again ww2 delove, steta sto imam skoro duplo godina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
![]()
da al imas 27 ali ne vidim kakve to ima veze.ne gledam ja drugacije na igrice od tebe.znam ja koja je dobra ili losa.meni se svidja sto je call of duty ostao call of duty
Poslednja ispravka: DeCoy (14.10.2008 u 14:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Banned
|
![]()
Novi COD 4 je prekratak, kraci i od dvojke, ne racunajuci prolog i epilog, igra
ima tri acta,a uz to nema Rusa. Da se razumemo, nisam ocekivao Ruse da tamane po igri i ispravljaju krive Drine, ali i Rusi imaju problema u sadasnjem dobu, da ne spominjemo Ceceniju i Juznu Osetiju, bas konkretno vezano za ovu igru bilo je prostora za Ruse, pogotovo sto su tu medju zlikovcima bilo i zlih Rusa i onih ''dobrih'' Rus, kako to kazu. Igra sto mi se i u prethodnicima nije svidjalo, ali ovde posebno jeste reklamiranje britanskog SAS-a i Americkih Marinaca (vecitih heroja ![]() Svi kazu u fazonu: ''Sta mozes da od Rusa ocekujes, samo kao neprijatelje SAD-a'', a Amerikanci su kao cvecke i nikad nema losih medju njima ![]() Da se ne lazemo, sjajan reklamni materijal i to kroz jedan sjajan ratni naslov. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of duty, gameplay |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty 2 Multiplayer!! | alex92 | Mrežne igre | 72 | 4.2.2011 20:55 |
Call of Duty: United Offensive - domaci server | igvan | Mrežne igre | 26 | 26.2.2010 18:25 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |