![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.5.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Planiram najboljem drugu da kupim cpu kuler za rodjendan.On je skoro kupio novu konfu, dao je poslednje pare za to, tako da za neki bolji kuler od box-a nije bilo kinte.Kaze da mu je temperatura procesora(e8400), u idle-u oko 48 stepeni.Znam da bi mozda i klokovao, ali sa boxom nema sanse.Zato sam mislio da ga iznenadim i za rodjendan mu uzmem neki extra cpu kuler.Kao najbolji izbor mi deluje Vendetta 2, i cena do 2500 mi odgovara.Zanima me samo da li moze da stane u kuciste i kako se montira?On ima Antec Sonata III kuciste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Stace opusteno, kuler je visok samo ~16cm dok je sonata siroka 20.6cm tako da ima prostora...Odlican izbor BTW, sa njim moze da ga tera i do 4ghz po potrebi...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
Che-da (20.10.2008) |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 30.5.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ok, super...a jel mora da se skida ploca pri montiranju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ako ces na Intel, moci ce, jer je isti princip sklapanja kao i box-a, mada smo moj drug i ja morali da skidamo maticnu kad smo box stavljali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Ovaj kuler nema Back Plate i koristi klasicni push pin metod iako bi realno zbog svoje tezine od 746 grama trebalo da ima Back Plate, Intalacija mozda i nije bas toliko jednostavna, ali evo ti pa pricitaj nesto i sam...http://www.bit-tech.net/hardware/200...z-vendetta-2/3
ako bude problema sa prevodom http://translate.google.com/translate_t# www.metak.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
A jel Vendetta2 ima i bazu za AMD????
------------------------------------- Nasao odgovor ![]() More ![]() Poslednja ispravka: Miki-Car (21.10.2008 u 11:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Zbog toga se trudi da pišeš savršeno jasno, nedvosmisleno i srpskim jezikom. Prijateljski savet: umesto što si triput ponovio "backplate", bolje da si objasnio o čemu se radi. Ljudi koji znaju šta je to istovremeno znaju dosta i o kulerima. Oni pak koji ne znaju, posle ovog ostaju zbunjeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]()
Slazem se sa Vojom. I jos nesto ja sam planirao da ovu Vendettu 2 ubacim u NZXT Alpha kuciste kojem je sirina 20.8 i koliko znam, moci ce a stane. Ali me brine hoce li biti delovima unutra prevruce jer to kuciste ima samo jedan front i jedan pozadi fan od 120mm, a bocne strane su zatvorene. Sta vi mislite hoce li biti sauna unutra, obzirom da ce se klokovati Q6600???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vendetta (u stilu OGame-a) | Do@ OldSchool | Mrežne igre | 17 | 10.12.2007 10:52 |