![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]()
Bilo je nesto o tome u pretposlednjem SK,lici zanimljivo - mada izgleda da nece biti nista revolucionarno (verovatno ce biti iste fore i klisei kao u dosadasnjim FPS-ovima, a mozda se i varam), ali grafika je ODLICNA
![]() Evo zvanicnog sajta: OVDE I evo malo trejlera Malo screenshot-ova Citat:
Toliko od mene... Igra izlazi u prolece 2008 Poslednja ispravka: VojaM (13.10.2007 u 14:35) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Izasla igra Legendary za Pc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po onome sto sam video na youtube-u ne izgleda mi nesto dobro. Nesto tipa Turning Point ali sa vukodlacima. Vukodlaka treba jedno 200x da pogodis da bi umro. Po meni nije nesto, mozda za ubijanje vremena.
Teska je oko 7.5gb-a. Poslednja ispravka: Sale013 (17.11.2008 u 10:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Da,a i vidim da je lose ocijenjen na gamespot-u...
Poslednja ispravka: Sale013 (17.11.2008 u 10:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 226 puta na 116 poruka
|
![]()
sudeci po ovom gameplay videu http://www.youtube.com/watch?v=vjQ0gPChHI4 izgleda da je u pitanju jos jedna u beskrajnom nizu pointless pucacina....steta.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 20.9.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
a dobro jel neko igrao igru?? kakva je??? ocu detalje xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Losa. Zaista, zaista losa. Nisam mogao duze od pola sata.
Grafika je nula, previse forsiraju vukodlake, svaka vrata se otkljucavaju tako sto razbijes elektronski citac sifri, i prespojis zice, sporo se kreces, i jednostavno igri nebi dao vise od 20 ocenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]()
Upravo zavrsavam igru i kao okoreli FPS igrac jako sam zadovoljan!Neznam ni sam zasto sam poceo da je igram posto na gamespotu je dobila valjda 3+.Uglavnom na pocetku je malo konfuzna ali kad stvarno krenes da je igras sat-dva,mnogo je dobra!U pojedinim momentima je ekstra brza kao neki najbolji FPS-ovi.Grafika je na nivou Left4Dead,znaci malo zastarela ali nista toliko lose da nemoze da se igra.Gameplay je odlican,oruzja nema preterano mnogo-ali dovoljno.Bas je zanimljivo(za promenu) rokati se sa Grifonima,Minotaurima i vukodlacima.A najbolje su borbe sa Bossovima,jako dobro su skriptovane.Jedno tri,cetiri puta dosad sam mislio da je kraj igre,kad ono ima jos!Ako vas interesuje jedna brainless brza pucacina-moja preporuka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|