![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Novi član
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
I ja imam taj problem, ali kada odem u audio to nigde ne pronalazim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2008.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 186 puta na 124 poruka
|
![]()
@miregrobar
e, do jaja! samo napred! ![]() ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (24.11.2008 u 21:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo i ja malo igrah ovo ostvarenje i nisam uopste nesto zadovoljan. Ne znam, ali bolji mi je bio prosli CoD tj. CoD 4. Da li zato sto ne mogu da svarim ovaj 2. Svetski rat ili ne znam ni sam.
Igra je prva klasa po kvalitetu ali nekako nije "zarazna" kao njen predhodnik. Misije su velikom vecinom lepo uradjene i imaju super desavanja sto po meni vadi ovu igru. Koliko sam mogao da primetim, nesto je zahtevnija od CoD4. Ne puno ali za jedno 10-15%. Mada nema veze, i ovako lepo radi. Mislim se da uninstaliram igru ali cu je verovatno stekati na hardu do onog trenutka kada ne budim imao sta da radim/igram. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Starosedelac
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka
|
![]()
Posto onu temu za cod4 vise niko ne posecuje evo link za download mape za cod4 koju sam danas zavrsio
http://files.filefront.com/Rooftops/.../fileinfo.html shotovi http://s189.photobucket.com/albums/z...r/rooftopsmap/ A da ne bude potpuni off,pazite ovo http://www.youtube.com/watch?v=2mj-Va0bV3c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Veteran
|
![]()
unhandled exception caught meni ovo javi kad hocu multiplayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Novi član
Član od: 28.1.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam problem kad ga instaliram i pojavi mi se couldnt load gamefonts_pc.Sta da radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Novi član
Član od: 9.8.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
el zna neko mozda zasto kada ukljucim cod5 samo se pojawi crno na ekranu
a zwuk se cuje normalno ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.659
Zahvaljeno 11.212 puta na 7.170 poruka
|
![]()
To je do drajvera za grafičku verovatno, apdejtuj ih ako nisi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako je neko poceo petu misiju molio bih da postavi ovde savegame. Jer mi je igra zabola na kraju 4-e misije. Nakon snajperisanja nece da se otvore vrata da bih prosao dalje.
Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
To ti je bug.Kad ti se posle ucitavanja pojavi crn ekran,a zvuk se normalno cuje,samo stisni escape i pricekaj nekoliko sekundi pa ponovo escape da te vrati u igru.Desavalo se to i meni pa ponekad resavam takav problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Starosedelac
|
![]()
Imam onaj glupi problem unhandled exception caught, ali nema nigde onog uniduplex audio(ili kako se vec zove).
Jel resio ko problem a da nema taj uniduplex? |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Član
Član od: 10.6.2008.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 19 puta na 17 poruka
|
![]()
Na jednom od stranih foruma stoji da Cod 5 ima podosta bagova koji su prvenstveno vezani za graficku kao i za Xp pac.Plus pise da je za igranje potrebna znatno jaca konfa nego sto pise u preporucena. hmmm ja imam sve ovo sto traze ali oped imam povremeno problema sa igrom. Aj sad neka mi neko objasni ko je ovde lud
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Član
|
![]()
Pozdrav ljudi,imam jedan problem sa CoD5
Naime,radi se o narodnoj verziji,i izbacuje problem da navodno nece da nadje "fastfile for zone code_post_gtfx".To izbacuje nakon pokretanja igre uz dodatan prozor Call of Duty console: ----- Initializing Renderer ---- execing ragdoll.cfg from disk ----- Client Initialization ----- ----- Client Initialization Complete ----- Trying SMP acceleration... ...succeeded. ----- R_Init ----- Getting Direct3D 9 interface... Pixel shader version is 3.0 Vertex shader version is 3.0 Shader model 2.0 code path is available. Shader model 3.0 code path is available. Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware. Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz Game window successfully created. Using 4x anti-aliasing Creating Direct3D device... Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0 Loading fastfile code_post_gfx Loading fastfile ui Loading fastfile common Initializing render targets... Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha Initializing static model cache... Initializing dynamic buffers... Initializing particle cloud buffer... Creating Direct3D queries... Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable. Zna li mozda neko kako resiti ovaj problem ?Ako ce nesto pomoci,konfiguracija je Ati radeon 4850 2gb rama e7200 ... Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Starosedelac
|
![]()
@Despotaca
FastFile je fajl mapa koje igra koristi.Tako da je verovatno neki FF fajl pokvaren. Mada meni kada kompajliram mapu u CoDWaw radiantu pise da mi fali taj code_post_gtfx Mnogo ljudi se zali da je igra nestabilna.Nadam se da Treyarch radi na patchu da ispravi sve te greske.Ako ne poprave ode im igra u zaborav ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (27.11.2008 u 11:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Starosedelac
|
![]()
Kod mene nije takav problem, meni pre konzole izbaci dont send i tek posto kliknem izbaci konzolu i pise nesto "exceeded - not drawing surface" ne znam celo ima dosta. Probao sam ono sa unimodem(to ima tek posto se instalira modem) ne radi. Pomagajte sta da radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Ja mislim da to đubre treba izbrisati iz kompjutera, i zaboraviti na njega kao da nije ni postojao isto kao i CoD3.Od koga je dobro je da iko može da je igra osim konzolaša.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ako ne poprave jos mnogo drugih problema u narednim patchevima ode mast u propas.Ne zaboravite da je IW za CoD4 izbacio 7 patcheva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Starosedelac
|
![]()
Ali je i bez tih 7 patcheva radio savrseno.
Ovde igru treba skoro iz korena prepraviti tako da mislim da ce prvi patchevi biti dosta veliki... @purke62 A da sam hteo da obrisem igru ne bi mi ti trebao to znam i sam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Ajde ne pljujte igru bezveze, igra je odlicna...Ja nisam imao maltene nikakvih problema skoro a hrpa vas prica o nekakvim patchevima, nestabilnosti i drugim glupostima...Kad svi budete imali masine dovoljno jake i skladne da je odigrate kako treba na high i nabavite primerak igre koji valja, sumnjam da biste se zalili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |