![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Vampire Masqerade Bloodlines, to bi bilo toliko dobro da cak i ne zelim stvarno da snime film jer znam da bi ga upropastili, kao Maxa
U pravu si da je po RPGu tasko snimiti film Torment bi bio keva zbog toga sto ima definisanog lika A zamisli Age of Mythology onako kao avantura sa Arkantosom Mislim ogroman je potencijal... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (24.1.2009) |
![]() |
#462 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Videce se koliko su filmovi radjeni na osnovu FPS zanra loshi i zatupljeni kad izadje Far Cry.Zivi bili,pa videli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() Citat:
избор карактера и side questove, па уз то има више могућности за снимање филма и прављење компромиса, а уз то бави се занимљивом, добро помало и експлоатисаном темом , Африке и сиромаштва, али би имало добре елементе за трилер који би се састојао од кул справица,постављање бомби, шуњања и сл, али и детективских елемената сличних игри, у којима би главни лик нлази доказе, снимке и трагове борбе. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Član
Član od: 12.7.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 48 puta na 33 poruka
|
![]()
Ma ne treba uopšte praviti filmove po igrama, bolje praviti anime, kao npr. Gun-Grave, to je ispalo kako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Po Far Cry-u nema smisla praviti film jer kome je zanimljivo da jedan lik ide i ubije 3439726 placenika i ko zna sve cega, mislim moraju da se zadovolje oba tabora jedni bi bukvalno hteli da se snimi kako neko igra igru, a drugi da se napravi akciona prica puna obrta, radnje itd. Kako god da se napravi film bar 50% ljudi ce reci da je sra*e, a kad se tome doda i to da holivud mora da doda nesto svoje, izmeni pricu i sve ostalo svih 100% ljudi ce reci da je sra*e, svi FPS filmovi ce proci kao Doom jako je tesko pretociti igru u film iz prostog razloga sto ti ne ucestvujes i samim tim uzivanje je manje, isto kao i knigu u film jer si ti navikao da sam stvaras vizuelnu predstavu u glavi i misljenje rezisera se nikad ne poklapa sa misljenjem drugih ljudi. Koliko ima dobrih filmova po knjigama, ne nekom dobrih nego opste prihvaceno dobrih mozda Gospodar prstenova ali se on veoma razlikuje od knjige u nekim stvarima, i ogroman broj Tolkinovih fanova ne voli film. A koliko ima dobrih filmova po igrama, meni ni jedan ne pada na pamet, kao ni dobra igra po filmu ili knijga po filmu, mozda Sandokan po seriji.
Razlog je to sto smo navikli na jedan nacin konzumiranja ideje, stvarno nisam mogao da nadjem bolji izraz, stao mi mozak, da je veoma tesko prebaciti to u drugu formu a utisak je prilicno individualan pa je veoma tesko udovoljiti svim individuama. Da bi se izvrsila dobra konverzija treba makar poceti iz pocetka u osmisljavanju sastava drzeci se predhodne matrice sto vecina rezisera/developera ne radi je samo hoce da uzmu pare na necemu sto je vec uspesno i to je sva prica Zato ne ocekujem ni jedan dobar film po igri a ni igru po filmu na duge staze. Ko zna mozda se sve to jednog dana promeni |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
Ocelot (30.11.2008) |
![]() |
#468 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Videćete kad izađe film da je opet moja ideja bolja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://www.imdb.com/title/tt0400426/ http://www.youtube.com/watch?v=YdyVlPbpKgE I tek sad vidim spominje se nesto HALO film?! http://www.imdb.com/title/tt0464037/ http://www.youtube.com/watch?v=d6g1y...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=i7FrN...eature=related Sad ne znam sta je to nesto sto su fanovi pravili sklapali ili sta je to? FAKE!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | ||
Banned
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QC4FYACxI7s
http://www.youtube.com/watch?v=vBCIN...eature=related TREILERI Novi resident evil film(ne igrica,ali je prica po igrici tacno 1god posle RE4) Tako da ENJOY.Isvaka im cast na animaciji ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Resident Evil: Degeneration se juce "pojavio"
![]() [/offtopic] |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Veteran
Član od: 10.11.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 127 puta na 74 poruka
|
![]()
Pogledao sam Max Paynea.... koji je**ni shit. Znači, ne verujem kako su od ne potencijalno, praktično zagarantovanog hita napravili gomiletinu sr*nja. Izvinjavam se na vulgarnosti, ali Max Payne je imao tako moćnu atmosferu, gameplay, doživljaj a ovo ima šta? Gomilu bednih Holivudskih klišea? Žali bože utrošeno vreme na ovaj film (što za gledanje, što za snimanje) ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Banned
|
![]()
Филм можда и није тотални crap, али је могло боље да се уради, да буде убедљивије, поготово главни глумац. Иначе, ја мислим да су RPG игре боље као серије, због слојевитости и бројних догађаја, а не као филмови
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
^ Potpuno se slazem za RPG-ove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Član
Član od: 14.12.2008.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 30 puta na 28 poruka
|
![]()
Splinter cell i Rainbow six.
![]() ![]() A filmovi su kako sam čuo najavljeni za 2010-u. Znal' neko nešto više? |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
[QUOTE=Equilibrium;656555
A zamisli Age of Mythology onako kao avantura sa Arkantosom Mislim ogroman je potencijal...[/QUOTE] Apsolutno si u pravu! Age of mitology ima sjajnu priču... Nadam se filmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Banned
|
![]()
Ne znam kolike su verovatnoće za AoM film, retko izlaze filmovi po strategijama, da ne spominjem da još čekamo Warcraft film. Za takav tip igara je ključno da se prenese epska atmosfera, mistika, a mislim da to Hollywood to ne bi uradio na pravi način.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]() |
![]() |