![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Fazon je sto i kad bi se igra skroz sredila pechevima (a ima itekako da se radi na tome) opet nije ne znam sta posebno. Kvalitetno napucavanje, to stoji, ali za razliku od proslih delova, ovde kad izadjem iz igre, nista me ne tera da igram dalje.. A svaki drugi COD sam bukvalno prelazio u jednom dahu.
A igra moze da se odigra i na low, pa da se sudi o njoj. Nije sve u grafici ffs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Starosedelac
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka
|
![]()
Posto je Treyarch napravio pravi haos sa sadsnjom implementacijom custom mapa i modova CoD Community sajtovi su jednoglasno doneli odluku da se do daljnjeg (citaj:dok treyarch ne popravi stvari) ne objavljuju mape i modovi za CoD:WaW
Evo sta stoji u zahtevu za sve modere,mapere i CoD sajtove: Citat:
Podrsku je dobijena od sledecih sajtove i modera: RGN FPSAdmin CODUTILITY AWE5 Dev team eXtreme+ X5 Dev team ACE Dev team The Company pcgames.de Lista je svakog trena sve veca. Izvor RGN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Nisam stručan ali mislim da je problem što je taj Treyarch, koliko sam razumeo, specijalista za prvljenje igara za konzole i da je sam CoD 5 primarno rađen za konzole pa je naknadno emuliran za PC i to jako loše.Ja imam takav utisak i čini mi se da je to osnovni problem zašto na nekim konfiguracijam radi bez problema a na drugim neće ni da makne.Te iste probleme imaju i oni koji imaju extra mašine i oni sa mašinama kao što je moja.Neznam šta je upitanju ali ja nemogu da je igram pa sam malo ljut.Još je nisam izbrisao, da vidim dali će dar radi kod mog drugara, a njegova je konfiguracja za nijansu slabija od moje.Nekako sam ubeđen da će kod njega raditi.
Poslednja ispravka: purke62 (28.11.2008 u 2:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Novi član
Član od: 22.9.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
E,ljudi pre dva dana nabavio Call of duty,naravno narodnu verziju...i kad krenem da ga instaliram tj. otpakujem,ide negde do pola i onda mi pojavi prozor gde pise da nemam dovoljno mesta,a imam 9gb slobodno,i da nece da otvara fajlove manje od 4gb...............ako neko zna resenje neka pomogne...........hvala unapred....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko imas na Local Disk C: mesta? Ako imas manje od 4gb onda eto ti tvog problema.
Posto tokom extrakt-ovanja temporary files idu na C:. Ako zelis da prosiris tu tvoju particiju onda koristi Acronis Disk Director Suite. Ja sam sebi pre par nedelja isto to radio zbog istog problema. Preporucio sam ti ovaj program jer je izuzetno lak i vrlo pouzdan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
Ako ti je sve u .rar arhivama prosto podesi da ti otpakuje na particiju na kojoj imaš mesta, a ne na C:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Novi član
|
![]()
Ako zelis da prosiris tu tvoju particiju onda koristi Acronis Disk Director Suite.
Hajde kazi gde da nadjem ovaj program....a,na C-disk imam nekih 3gb....... ...Probacu ovo pa cu da javim da li pomaze........hvala puno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Da ti nije particija formatirana u FAT32? Za fajlove veće od 4 GB mora biti NTFS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja imam noviji "hardver" i opet mi je igra glupa. Ukusi su razliciti. Igrao sam prvih 5 misija i nisam vise mogao, smorilo me za sve pare.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (28.11.2008) |
![]() |
#653 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Aj' onda objasni mi kao sjecka kod mog druga koji posjeduje C2D E8500,4GB ram-a i 2600XT?Necu objasnjenje "graficka ne valja" i slicno.Njemu Far Cry 2,Warhead,Undercover,Gears of War,Vegasi i slicne igre su radile na 40+ FPS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]() Citat:
Nek disejbluje AA u options pa ces da vidis sta se desava...to jednostavno nije za slabije karte... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Član
Član od: 24.3.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
ja sam taj isti problem imao i skljucio sam taj uniduplex na xp-u pa opet nije radilo. Lepo sam ko covek instalirao vistu i sve radi OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Starosedelac
|
![]()
Aha, bas cu ja zbog jedne igre da instaliram vistu.
Nepada mi napamet, izace patch, a iovako ce sad GTA tako da se ne bojim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Novi član
Član od: 29.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
cackao sam i ja sve zivo sto sam procitao na ovim forumima, medjutim i meni se non stop desavalo uvek isto. Prvo poruka za microsoft, pa onda svi oni vec mnogo puta navedeni errori. Provalio sam resenje sa jednog stranog sajta. Problem je kao sto su vec mnogi provalili u zvuku. Nikakve veze nemaju ni graficki drajveri ni direct x, sve je to bezveze. Igra uopste nije zhtevna, naprotiv u odnosu na crysis je malo dete, pa i u odnosu na novi far cry. Dakle kod mene sada kada sam resio problem sa startovanjem radi na 1600x1200 sve podeseno na maximum. E da, da predjemo sad na resenje problema mnogih kojima se desavallo isto sto i meni. Onaj ko je imao instaliran i ubacen dial-up modem u racunar pre nego sto je poslednji put reinstalirao XP (bez obzira koji sevis pack), taj ce imati problema sa instalacijom ove igre tj. sa startovanjem i vec poznatim izbacivanjem konzole sa errorima. Naravno ovo sve govorim za korisnike koji imaju ADSL, a slucajno su instalirali sistem sa prikopcanim dial-up modemom. Kao provera za ovo sto sada pricam udji u "run", pa upisi "dxdiag". Nakon otvaranja direct-x console, obratite paznju na opciju "sound-2". Kod nekog ce to biti "sound-1", a kod nekog "sound-2". Bolje receno u tom soundu-2 videcete da pise nesto "modem EMULATED" . E ta emulacija zvuka stvara sve probleme. Dzba sada naknadno vadjenje modema, deinstaliranje drajvera, iskljucivanje u biosu itd., kada ga sistem ima zapamcenog u registrima. A sada idemo na resenje problema: Udjete preko opcije "run" u "regedit". Zatim pritiskom na "ctrl + f " otvorite "find" prozor. U njega upisite "Device Presence". Tada ce vam se sa desne strane tog explorera pojaviti sledece: (Default) Emulated Vxd WDM Bitne su vam samo ove tri opcije: Emulated, Vxd i WDM. Kada desnim klikom otvorite redom, recimo prvo "emulated", kliknite na "modifie" i pojavice se prozor u kom ce stajati neka vrednost, ili "1" ili "0". Emulated obavezno stavite da bude "0". Isto to uradite sa VXD i WDM ali njihove vrednosti moraju da budu i ostanu na "1". Nakon toga, kada odradite ovu izmenu klikni ponovo (ctrl+f) i opet upisi "device presence" i onda opet sve isto, kao i malopre. Ovo zbog toga sto ove emulacije ima na nekoliko mesta i potrebno ih je sve iskljuciti. Dakle ponavjlajte (ctrl+f) (i sve vec opisane radnje sa podesavanjem 0 i 1) i tako sve dok vam ne izadje prozor (posle pritiska na (ctrl+f) da vise nema trazenih "device presence". Meni je to trebalo da podesi otprilike na jedno tri mesta. U svakom slucaju sama operacija je gotova za otprilike pola minuta. Nakon toga svega naravno id restartovanje racunara. Nakon restarta kao proveru mozete otici ponovo u "run" pa "dxdiag", gde cete sad videti da vise nema onog sounda-2 nego je ostao samo "music" i sound -1 na kome je naravno i samo zvucna karta. Posle ovoga igrica mora proraditi bez ikakvih problema. POZDRAV SVIMA OD MAD MAXA. Uclanio sam se danas samo da bih pomogao i drugima da mogu ovo da rese, jer se i ja strasno nerviram kada znam da imam hardwer koji moze da tera igricu a ona nece da radi. Nema valjda nista gore od toga... POZDRAV JOS JEDNOM ZA SVE. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MAD MAX na korisnoj poruci: | ||
ukimafija (29.11.2008) |
![]() |
#659 |
Starosedelac
|
![]()
Evo ja sam ovo uradio i kod mene ne radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | ||
Novi član
|
![]() Citat:
Hvala za program,pomoglo je da prosirim particiju!!! ![]() Citat:
Hvala ljudovi!! ![]() ![]() Sad je instaliram i javljam utiske....pozzz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |