![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 364 puta na 273 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima tema za COD6 i vest znamo od juche.Malo si zakasnio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
![]()
Instalirao sam danas.Uh,pakao!Prvo onaj glupi problem unhandled exception caught,resim to i onda sa startovanjem kampanje,kad sam i to resio krenulo je kako treba.Prva misija me nije odusevila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Član
Član od: 20.7.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Jel ima neko voljan da mi pomogne oko onog problema sto sam opisao u vezi ove igrice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Veteran
Član od: 16.4.2007.
Zahvalnice: 628
Zahvaljeno 452 puta na 231 poruka
|
![]()
Imam problem instalirao sam igru i kad udjem u nju sve je crno cujem muziku od uvoda i to ali slike nema.Radio je CoD modern war kod mene,sto ovo nece nem pojma,zna neko???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Veteran
Član od: 16.4.2007.
Zahvalnice: 628
Zahvaljeno 452 puta na 231 poruka
|
![]()
Tek sam sad saznao trepba da imam Pixel Shader 3.0 minimalno ja posedujem X700 tj Pixel Shader 2.0.Steta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Starosedelac
|
![]()
Pa jesi probao da pokerenes? Jel ne moze uopste ili sta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Novi član
Član od: 5.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ljudi jel ima neko da mi da neke ap adrese servera iz srbije ili okoline sa malim pingom.. unapred hvala!!
ja sam imao isti problem, moras da skines nove drajvere.. i da nakon instalacije igrice udjes u video i obrises sve sem fajla "default.bik" Poslednja ispravka: DeCoy (6.12.2008 u 20:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Član
Član od: 20.7.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Meni izadje iz sred igre i pise "directx eror".Instalirao sam i novi i stari i brisao, svasta sam radio i opet nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Novi član
Član od: 5.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Jel zna neko kao da pokrenem vise igru? Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Starosedelac
|
![]()
Idi u sound u control panelu.
Tamo idi u hardware i imas unimodem full-duplex audio device, desable-uj ga ![]() To ako si na xp-u. A na visti je nesto sa frekvencijom da se smanji ne znam tacno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]()
Bio bih ti zahvalan kad bi uradio screan shoot da vidim gde se nalazi taj famozni unimodem full-duplex audio device.Ja sam sve pretražio u Control panelu i jednostavno nema.Imam XP SP3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Banned
|
![]() Citat:
Da se ljudima uopste ne pojavi taj full/half duplex, pa resenje problema moraju traziti negde drugde. Koliko ja znam, taj f/h duplex ima veze sa modemom, znaci onim obicnim sto se nalazi u slotu u maticnoj (dial up modem). Moguce da ti ni nemas njega, pa ti to nije problem. Ima neko resenje problema, nesto sa zvukom, tj. akceleracijom zvuka, neko podesavanje... Ne znam tacno, jer je meni ovo sa f/h duplexom resilo problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Ovaj topic je divan.Pola postova je onih koji nemogu igraju, a druga polovina su oni koji su uspeli da reše problem sa pokretanjem igre i lepo prave zazubice onima koji nemaju taj unimodem ili uopšte nemaju Windows (samo tako piše).Oni koji su uspeli da pokrenu igru iz prve ili ih neinteresuje ili pišu utiske na nekom drugom forumu. Sve u svemu, Dosad sam smatrao da je Activision radio igre za široku publiku i da nije izbacivao naslove koji bi tražili next generation konfiguracije da bi se pokrenuli.Za takve poduhvate su bili su "zaduženi " neki drugi izdavači.Ni ovog puta to nije slučaj ali lutrija je ovog puta presudna.Ako imaš unimodem onda si u igri ako nemaš, jbg.Tako ti se zalomilo.Džaba ti nVidia GF 9600 ili ATI HD 3870 kad nemaš unimodem koji ćeš da isključaiš. Ova igra treba dase zove Call of Duty:Unimodem -World at War Definitivno dižem ruke od nje, treći put sam rušio Windows zbog nje i nepomaše. Nije mi jasno da niko neće da mi odgovori na pitanje.Pet puta sam pitao , dali neko ima tu verziju kao ja.Dali nako može da pokrene tu vreziju Kingdom Realise Dali nako može da pokrene tu vreziju Kingdom Realise Dali nako može da pokrene tu vreziju Kingdom Realise Dali nako može da pokrene tu vreziju Kingdom Realise Ili sam ja nabasao na titalni Fake |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Član
|
![]()
Kako vreme odmice ova igra mi se sve vise dopada.Cini se da su one prve misije smor.Sve je krenulo na bolje od one snajper misije,kao u CoD4.A ovaj Reznov,lik stvarno mrzi Nemce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Banned
|
![]() Citat:
Ona sigurno radi, i ima vise resenja za onaj bug. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |