![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.1.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Želeo bih da igram Dotu od kuće, ali neću da kupujem original ako će odziv da mi bude spor. Imam Sezamproov ADSL flat 1Mb. Pitao sam podršku da li je taj paket dobar za Warcraft, tj. da li je ping dobar. Dečko prvo nije znao šta ga pitam, ali je posle konsultacija odgovorio kako nema problema u vezi s tim. Sad evo pingujem nekoliko sajtova i odziv je u rasponu od 150 do 200 ms. Ljude s tolikim pingom izbacuju iz igre. To nije zadovoljavajuće. Je li ovakav ping normalan za mog provajdera, ili je došlo do nekog usporenja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 134 puta na 64 poruka
|
![]()
Promasio si temu., premestice je moderator.
![]() Pa pazi, ja sam igrao warcraft preko neta jos kad mi je veza bila 256kbit poprilicno uspesno, fora je da nadjes hostove koji nisu npr. u Singapuru, Brazilu, Maleziji i nekim dalekim zemljama. S obzirom da imas 1mbit, ne bi trebalo da imas problema uopste, ne znam sto ti je toliko veliki ping. Obicno takvim ljudima saljem poruku u waru: stop dl p0rn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
u pitanju ti je daljina hosta, i da bi tebi ping bio mali i host treba da bude blizu! mene su uvek nemci izbacivali kada bi videli da sam iz srbije..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 66 poruka
|
![]()
Pitanje i iz čega si merio. Meni na speedtestu u Operi ping oko 500, dok u IE bude 45. Vučem sada nešto sa torenata, pa ne mogu da pošaljem link za primer, ali lako možeš da se uveriš i sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 14.1.2009.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 20.5.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam kod sezampro-a i sve mi lepo radi, igrao sam dotu i sa 512kb/s...
Al mozes da igras i ako nemas orginal, skini garenu i preko nje igraj... Ja igram preko nje, potreban ti je samo patch 1.22 i to je to... Registruje se kod njih, i ulogujes se, podesis gde ti stoji igra udjes u sobu i igras... Mala preporuka: Nikad ne kreiraj, posto nam je mali upload, i mozes da kreiras samo za 2v2, max 3v3... I ne ulazi u srpsku sobu posto kreiraju ljudi sa malim upload pa laguje... Udji u neku od evropskih soba i uzivaj.. Moj nick je Stefan_91, mozes me dodati u prijatelje da da igramo zajedno... Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Ma nema to veze, ja sam igrao i na 128kb/s.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
trebalo bi da ti radi super...
ako bas hoces da probas koji ti je ping i da li je ok batali te razne sajtove i tako to... samo idi Start>Programs>Accessories>Command Prompt i kucaj ping -t eurobattle.net i ako je ispod 100ms onda ti je ok... tolerisi do 150ms, ali ako je sve u redu trebalo bi da ti ide oko 40-50ms |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Evo kakav je meni ping na eurobattle.net , mada juce kad sa igrao u ovo vreme , radilo je ok ali malo je seckalo tj. poskakivala je konekcije tj. imala peakove u pingovima, osim ako nije neki zgnj host bio moguce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
pa odlicno ti je...
drzi konstantno jednu vrednost... meni skace sa 40 na 60 pa opet 30 pa 80 i tako to ![]() glupavi wireless ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
Član od: 10.1.2009.
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Prvo, izvinjavam se što se nisam ranije javio, izgleda da obaveštavanje o novim porukama na temi prestaje da radi kad se tema premesti i preimenuje. Drugo, pingovao sam eurobattle.net i ping je 52 ms, što je sasvim okej. Hvala svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Umrežavanje 2 računara preko wireless rutera i ADSL rutera | Sale013 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 25 | 24.2.2011 0:57 |
DOTA preko Hamachi-a Online susreti | Iilija64 | Mrežne igre | 2 | 25.4.2008 22:27 |
USB ADSL + USB Steering Wheel = OVERLOAD?! | polarnimeda | Kvarovi | 6 | 21.3.2008 17:28 |
Povezivanje preko Crossover-a | Jenkiduduldu | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 6.10.2007 14:20 |
Umreživanje kompova preko neta. | zukov | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 15.9.2007 15:01 |