![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dakle, od kako je Telekom povecao brzine prek kraj 2008. konstantno mi puca konekcija. Nekad izdrzi sat vremena da ne pukne, a nekad u samo 7, 8 minuta pukne nekoliko puta. Manifestuje se tako sto ne mogu da otvaram stranice ili ako nesto skidam stane (blokira download). To traje oko pola minute, minuta i onda se opet uspostavi veza. Zvao sam Telekom, i 3 razlicita operatera su mi rekla 3 razlicite stvari. Jedan kaze da na jedan modem (ne znam koji je, roze boje je, sa mreznim i USB kablom) ne mogu da budu prikljucena 2 racunara (iako je 2 meseca tako radilo bez problema), drugi mi je dao neke parametre i rekao da iskljucim AVG (pazi molim te), treci je rekao da restartujem laptop, pa ako proradi to ti je do operativnog sistema (inace original Vista, bez virusa, radi kao podmazano). Lampica non-stop sija narandzasto.
Svaka pomoc je dobrodosla. Poslednja ispravka: Keca (15.1.2009 u 19:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Prvo mi reci da li se tu radi o modemu ili o ruteru, i koji je model u pitanju. Ta roza boja me nesto asocira na Huawei HG510 ruter posto je on najrasprostranjeniji ali ipak proveri o kom tipu se radi.
Poslednja ispravka: Marti Misterija (15.1.2009 u 20:04) Razlog: Igra asocijacije - roze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Modem je u pitanju, Huawei SmartAX MT882u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
On je (izgleda) i ruter:
Citat:
Inače, i ja ga imam, na njega su (preko sviča) nakačena dva kompjutera (iako "Telekom" to, bar zvanično, ne odobrava - dozvoljen samo jedan, kaže njihova tehnička služba), i sve fino radi (isto kao i pre povećanja brzina). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa različitim tretiranjem konekcije u Windows XP-u i Visti | sasha vukelic | Operativni sistemi | 3 | 4.5.2008 1:12 |
Problem sa deljenjem Internet konekcije | Boris Zegarac | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 13 | 22.4.2008 12:10 |
Dve konekcije | Che_ | Internet tehnologije | 9 | 29.8.2007 21:48 |
Problem izmedju SBB i modemske konekcije | EDI the Little | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 18.5.2007 12:08 |
detaljno postavljanje konekcije posle reinstalacije | daco kralj | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 15.2.2007 22:07 |