![]() |
![]() |
|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Član
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Iris (22.2.2010 u 1:28) Razlog: prs'o link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.731
Zahvaljeno 4.129 puta na 2.698 poruka
|
![]()
Ma super su mu opisi.
Al ih ipak treba posmatrati kao lov na kritike. Po prinicipu, ako ce neko da nadje manu za igru, bice to on. ![]() Poslednja ispravka: player1 (20.1.2009 u 17:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Jedna od najboljih i najduhovitijih emisija o video igrama ever! Ben "Yahtzee" Croshaw je na***ani gejmer koji radi recenzije igara uradjene u flashu u simpaticnom i duhovitom stilu pracenim cinicnim opisom. Poznat je po tome sto prica dvesta na sat i sto najcesce pljuje gotovo sve igre. Ako vam se dopada humor ovog tipa bukvalno ce te se valjati od smeha. Moja trenutno omiljena web emisija!
link |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Nash Knight na korisnoj poruci: | ||
Bokile (21.2.2010), SFRJ-Forever [CG] (22.2.2010) |
![]() |
#24 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Ma lik je carina, u pocetku ga je tesko razumeti, ali polako nastimujes mozak da razmislja ko njegov pa ne moras ni da ga slusas
![]() Mene je kupio kad je u uvodnoj spici GTA 4 stavio "Boze pravde", inace stalno ima neku muziku u uvodnoj spici, pa me je ovaj detaljcic odusevio. Obovazam ove recenznte sto pljuju sve redom, jos ako imaju dara za to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Valjalo bi malo dici temu iz mrtvih.
![]() Inace zanimljivo je "loviti" igre koje Yahtzee nije ojadio mnogo. Napr. Batman Arkham Asylum je jedna od retkih. ![]() http://www.escapistmagazine.com/vide...-Arkham-Asylum |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Legenda zvana Wax-Works | Covenant | Stare igre | 9 | 9.4.2007 1:19 |