![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 24.1.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 7 puta na 3 poruka
|
![]()
Treba mi preporuka za neki domaci hosting.
Uskoro treba da zavrsim sajt koji radim za jedno drustvo pa mi je potrebno dobro mesto gde to smestiti. Sajt je radjen u joomli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=41231
jos je i besplatno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
^To nije ono sto trazim.
Treba mi neka sigurna domaca kompanija koja se tim bavi. Ima li ko iskustva sa Loopiom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
A zašto domaći? Pitam čisto iz radoznalosti?
Svejedno, pogledaj UniWebHosting . Moj drug je imao prilično dobra iskustva sa njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Pravim sajt za drustvo gde sluzim civilnu vojsku (jos malo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
![]() http://uniwebhosting.com/index.php?m=onama A i WHOIS upit im ukazuje na neki američki IP (http://whois.domaintools.com/uniwebhosting.com). Mada, možda grešim jer nisam nikada sa njima sarađivao samo ovlaš znam o njima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
mene zanima kako da uradim sajt u joomli a da ga nabacim na neki drugi server koji nije joomlin? please treba mi pomoc oko toga jer uskoro radim sajt sa drugovima a malo znamo o tome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ka prvo stepanov nemoj da postuješ dve iste poruke u dvije teme. O kakvom joomla hostingu ti pričaš. Ti fino downloaduješ joomla 1.5.9 ili ima noviji nisam siguran. Onda otvoriš neki od free ili paid hostinga. Moja preporuka za free hosting je byethost
I onda pomoću nekog FTP menadžera uploaduješ sav sadržaj iz arhive koji si skinuo sa joomlinog sajta i samo otkucaš ime svoga sajta i dobijaš installer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
e pa to mene zanima, samo sto nemam pojma kako to da uradim...
![]() skinuo sam ja joomlu i lepo instalirao i msql i apache servere sve ok samo domen, hosting i to mi nije jasno kako?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
probaj kod ovih http://www.dreamwebhosting.net , ja kod njih hostujem sajt vec 5 godina i prezadovoljan sam uslugama, tehnicka podrska je fenomenalna, i bilo kakvi problemi da su u pitanju odgovore u roku od 20-tak minuta (tehnicka podrska radi od 8AM-10PM)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa već sam rekao. byethost. ideš annjihov sajt. Registruješ se, uploaduješ joomlu na njihov ftp server, odeš na www.co.cc registruješ besplatan co.cc domen podesiš dns. Kreiraš domen u byethostu i otkucaš iem sajta u browser.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
stepanov (9.4.2009) |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Evo jedne vise nego extra ponude
http://www.student.org.rs/page.php?14 domaci free hosting student.org.rs potrebna je registracija na sajt (ma u 2 koraka) a potom zahtev za domen i hosting mislim da ima (jer sam ga ja uzeo pa su mi rekli kad sam pitao) 1GB prostora za sajt i NEOGRANICEN PROTOK sve ide preko ftp-a lako je, extra je, domace je i naravno free a za domene www.dot.tk www.freedomain.co.nr i drugi...... ocekujem zahvalnice za ovako dobar hosting........ma salim se nek ze zahvali ko oce....xexexexexexexe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku b0ky94 na korisnoj poruci: | ||
Ivan-94 (1.7.2009) |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Veteran
|
![]() Citat:
e super! HVALA TI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() joomlu sam skinuo i instalirao pokrenuo preko xampp servere mysql i apache, ali ostatak posla je nedovrsen... taj me deo i zanima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
i? necu da te smaram al' obeco si...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Žao mi je ali imam onako malo problema: škola, sajt itd...
Aliobećavam do sutra ću zavšiti. Napisao sam kako postaviti hosting sad kako se uploaduje joomla moram napisati i instalacija. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
milagaai (17.5.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dobar (besplatan) hosting sajt... | Wastelander | Web razvoj | 9 | 26.1.2011 20:48 |
Hosting provajderi... | U Jogurtu Nema Kostiju | Internet usluge | 1 | 14.9.2008 13:59 |
Web hosting pitanje? | beky_boy | Web razvoj | 3 | 23.8.2008 18:42 |
Manite se free hostinga, donatorski hosting rules | absonic | Internet tehnologije | 5 | 10.6.2006 13:33 |
Koji hosting je najpovoljniji? | Bole-M | Internet usluge | 28 | 23.12.2005 0:25 |