![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Član
|
![]()
Hehe hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Starosedelac
|
![]()
Don't double post.Koristi edit.
Imas ti jos jos dobrih 4-5 godina najmanje dok ne predjes tu mapu(ako neces na fax).(Ili jos samo pola godine ako planiras da se zaposlis u gradskoj cistoci -3. smena ![]() ![]() Evo ti ovaj sajt pa ti trazi servere koji pustaju te mape: http://www.gametracker.com/search/cs/RS/ sa desne strane se vidi mapa koju igraju pa ti udji tamo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Luka.zip na korisnoj poruci: | ||
Filix (16.3.2009) |
![]() |
#1523 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
Koji cit koristite? Ja trenutno koristim Captain Hook.
![]() Banovali su me na nekoliko servera ali jos uvek pikam na Deatmachu ![]() Jedino sto ovaj cit ima dosta mana, npr nece da cilja u glavu na vecoj distanci, zna cesto da puca pored same glave i neda da pomeris nisan i tako jos nekih bagova, ali do moga probija skoro sve zidove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Starosedelac
|
![]()
^^ OMG
![]() ![]() ![]() Mi ne zelimo ni da cujemo za cheatove... A ti se jos hvalis da koristis ![]() Ako bas hoces da citujes igraj sa botovima.Isto ti dodje a nama neces da kvaris igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Član
Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 72 puta na 32 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Sve citercine...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]() Citat:
![]() Samo da pronadjem na netu i odma ga skidam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1531 |
Banned
|
![]()
Pre ces se izblamirati jer ce te provale odmah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Član
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Ljudi,imam golem problem.Zivim u domu i nakacen sam na ovu "Akademsku" mrezu.Kako sve to ide preko nekog proxy-ja,verovatno imaju neki filter jer ja ne mogu da skinem onih ~315 Mb.Skine se nekih 7 mb i to je to.
Probao sam amxmodx instalaciju na vec postojeci CS i to je nekako proslo,ali kada napravim Dedicated server on se ne ponasa kao Deathmatch vec kao normalan server.Sta mi je tu promaklo? EDIT: Bilo bi lepo ako bi neko mogao da taj download popne na Rapidshare ili nesto slicno tako da mogu da ga skinem.Znam da mnogo trazim,ali ako neko ima dobru dusu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Veteran
|
![]()
ja bi ti poslao te megabajte, ali na rapideshare je max upload 200mb, aj ako znas neki drugi nacin na koj mogu da uploadujem TI kazi, zato sto nisam bas iskusan s tim uploadom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 | |
Član
|
![]() Citat:
EDIT: Ajd sacekaj da probam bez toga,sa jednom drugom instalacijom,pa ako mi nista od toga ne podje za rukom javicu ti da uploadujes-da se ne cimas bezveze! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Veteran
|
![]()
vazi.
A za upload nije mi problem ![]() ali cekaj, ja sad tek vidim da hoces deathmach serv. ja mogu ako ne uspes to sa instalaciom da ti uploadujem obican hlds(u adminmod-u) jel moze tako ili bas hoces deathmach?? Poslednja ispravka: gavrilo (16.3.2009 u 23:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Član
|
![]()
Pomagajte ljudi.Napravio sam Dedicated,instalirao amxmodx,pokrenuo server i ljudi u mrezi me vide i mogu da se konektuju.Snimio sam GunGame mod i u pokrenuo ga preko konzole kao "es_load gungame3" .Koristio sam uputstva sa http://mods.counter-strike.com/css/GunGame.php ali ne radi.Nije Deathmatch...
Ne znam sta radim lose.Pomagajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Veteran
Član od: 4.7.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]()
Mozes tacno da navedes postupak kako si napravio server? ja nikako da uspem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Član
|
![]()
Nema tu neke matematike.Instaliras CS 1.6 , pa onda amxmodx , i u principu to je to.Ides na hlds.exe u Valve.Server radi.Ljudi koji su umrezeni u domu me vide i igraju normalno.Probaj ovo,mozda ti pomogne:
http://mayurawijeya.blogspot.com/200...server-in.html Napominjem da ja ne mogu da pokrenem DEATHMATCH.Ajd ako neko zna neka pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Za deathmatch server ti ,logicno, treba Deathmatch mod(valjda se tako zove), Gungame je nesto drugo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
A tebi bosko bi trebao server koji moze da radi na netu.(Kao i meni ![]() Za lan je najmanji problem da se napravi server, ali za nas itekako ima neke matematike. ![]() P.S. Sorry za double post |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |