![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#281 |
Član
|
![]()
ja nisam neki fan ovakvih vrsta igrica ali moram reci da je ova EXTRA uradjena
najvise mi se svidja to sto koliko god da ostetis auto to ne utice na brzinu i to da sam pronalazis najbrzi put do cilja.... ![]() svaka cast ljudima koji su je napravili... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Član
|
![]()
Da li neko zna da li su ovo nedostaci u ovako fantasticnoj igri, ili to samo ja ne znam da se snadjem oko interfejsa i podesavanja:
1. Igra nema restart posle trke 2. Nema dzamp na lokaciju da pocne trka, smara stalno vracanje 3. Nema brzinomer. 4. Nema kupovinu opreme (mozda i ima!, ali ja nigde ne vidim novac ovde) Hvala na odgovorima unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Mozes samo da farbas auto.
Sto se tice restarta, ne znam koja je to komanda na tastaturi, ali na gamepadu kada na d-padu pritisnes desno, pojavi se komanda za restart poslednje trke. Mislim da je to na tastaturi na 6 na numerickom delu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zdravkelja na korisnoj poruci: | ||
marko_informaticar (8.4.2009) |
![]() |
#284 | |
Član
|
![]() Citat:
Pretece me zdravkelja! |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku stevan10 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#285 | |
Član
Član od: 9.10.2008.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 103 puta na 68 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mikica86 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#286 |
Član
|
![]()
Pa....citajuci ovo, dolazim do prostog pitanja: da li je ova igra retardirana, ili sam ja samo previse mator za ovo, sa svojih 25 godina?
![]() Ljudi, NFS je ZAKON! (underground1,2,most wanted, carbon) da da ! ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (9.4.2009 u 2:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Koga god da pitas, pa evo i mene, upropastili su ga ProStreet i Undercover, gde pokusavaju da budu ono sto nisu. Posle je i Juice pokusao kao nesto, ali toliko naglasavaju polu gore igracice u samoj igri, da je bolje da su saradjivali sa madjarskim PrivateXXX-om.. A sad i Burnout...pa ljudi, pogledajte malo bolje 1. Nema brzinometra (ej bre! pa hocu da vidim koliko jurim) 2. Nema vozaca u autu! Buhahaha pa je imao i Top Gear na SEGA konzoli pre 15 godina 3. Nema subtitla, a naravno, narator prica kad on hoce, komentarise sve tako nonsalantno kao da mi je to maternji jezik, i jos kaze, dok mene slusate i vozite, obratite paznju sta je na bilbordima! Pa nisam robot covece... 4. Rucna iz mesta zaustavlja i okrece auto za 180 stepeni, nikako u nekom rasponu, vec TACNO za 180 stepeni, u jednoj sekundi takoreci, nema bato! 5. Ne postoji ruta gde se odvija trka, vec, zamisli, mi smo X-men americka deca, koja ce morati prvo da znaju ceo grad bolje od maternjeg grada, i dok se odvija trka ja mogu bilo kojom ulicom da idem...pa da li je to normalno? 6. Nemogucnost restarta trke (moze, ali moras da konsultujes SK forum, kao...pritisni 6! pa gde to pise u igri, sto lepo ne kazu!) 7. Kada se menja boja mora da se saceka par sekundi, kao da imam CPU na 266MHz; (zamisli, samo to moze da se menja, a sta je sa NFS kopiranjem i finim stelovanjem neonki i hidraulike, zbog koje smo svi, a najvise klinci ludovali?; ovo se ne odnosi na ljubitelje simulacija). Naravno samo par boja moze da se izabere, dve tri prvo, jer boja je luksuz prema NFSu gde "ne moze da se menja boja" 8. Nema "jump" opcije do zeljene trke (cekamo da to izmisle njihovi vizionari arkadnih voznji) ![]() ![]() ![]() ![]() ... i da vise ne nabrajam dalje...ima toga jos puno... E sad, razlog sto ja ovo poredim sa NeedForSpeed-om je evidentan - u SK su pisali da je ova igra ono sto je NFS trebao biti. OVO!? pa...vratite se na pocetak teksta, please Odoh da gledam Mucke... ![]() Poslednja ispravka: marko_informaticar (9.4.2009 u 0:11) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Član
|
![]()
meni je jedini dobar need for speed bio hot pursuit.
i sve do porshe unleasheda mi je bilo okej. ovo kasnije je krs. Citat:
ontopic: obrisao sam "ovo" posle 15 minuta... osecao sam se prljavo dok sam je igrao. igra je shit. za mene ![]() Poslednja ispravka: Tornado (9.4.2009 u 0:25) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Kad vec spamujemo, U1/2 i MW su poslednji koji su valjali... Posle toga vec sve to smara, prvo Karbon sa automobilima koji izgledaju i krecu se ko svemirski brodovi i ekstra kratkom kampanjom, preko ubersmornog ProStreeta i jedva osrednjeg Undercovera, koji i nije bio toliko los kao prethodna dva, medjutim grafika je debelo unazadjena, plus izbaceni drift, i sam gejmplej je nekako razvodnjena verzija MWa, jednostavno igra ostavlja neki gorki ukus u ustima.
Ali ozbiljno sad, najjaci su mi ovi hardkor fanovi NFSa koji su u fazonu "U1 i 2 su unistili serijal", i onanishu na Porshe Anlishd. I meni je NFS:PU jedan od omiljenih, ali to sto su U1 i 2 prvi koji su ubacili takav tip tjuninga ne znaci da su lose igre. Svi smo mi igrali i obozavali te igre i przili se ko nenormalni kada su se pojavile. Meni i dan danas U2 ima neverovatno dobru atmosferu i neki shmek koji ne mogu da opisem, koji stariji delovi nemaju. Aj pa tako ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
marko_informaticar (9.4.2009) |
![]() |
#291 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Opet citiram sebe, ova igra je totalna arkada, i onaj koji ocekuje nfs klon , ili simulaciju ce se razocarati , ovo je opet citiram sebe, da se vozi zatvorenih ociju, i da te navode zvuci lomnjave metala i Betovena ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]() Citat:
LOL šta će ti subtitle na radiju ![]() Vozača u autu nema iz prostog razloga što su hteli izbeći perverzije iz Flatout igara sa izletanjem istog kroz šoferku. A bolje i ovako nego da se skucaš u zid, razvališ auto do neprepoznatljivosti, a vozač i dalje mirno sedi vezan za sedište ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Član
|
![]() Citat:
Na kako da znam koliko idem brzo? Kako da znam gde da vozim kada imam ceo grad na raspolaganju?? Pa to mogu i ja sam da uradim, ne trebaju mi Eventi. Prosto kazem samom sebi (idi Markic "do tamo negde na mapi" i dam gas)... BTW, igra je sjajna sto se tice grafike i svega vizuelnog i zvuka naravno...ali ako samo to umeju da rade, trebali su da naprave 3D animaciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Undercover i Carbon su zaista u odnosu na Burnout lose igre.
A to sa vozacem nije tako bitno. Pa ja vise volim kad ga nema, nekako mi kvari utisak. Burnout nikada nije ni ciljao niti je trebao da cilja na polje realnosti. To je ARKADA, sluzi da se zabavis i to radi sjajno ![]() To sa rucnom je jako interesantna stvar i za ovakvu igru je odlicna. Brzinometar je za tako nesto nepotreban. To sto nema rute za staze je samo plus, trke su interesantnije. Subtittle... ??? To sa restartom je sasvim normalna stvar. Ulazis u meni kao i u svakoj drugoj igri. Taj meni je neophodan za razne stvari, nista tu nije sakriveno. Nema "jump" opcije do zeljene trke - Ovo je mozda jedina realna mana |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zdravkelja na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#295 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() po meni najveca mana je kretanje kroz meni (F1, F2 ) , a i taj restart su mogli mozda bolje da urade, ali kad se naviknes i predjes odredjeni deo igre, sve dodje na svoje mesto. ![]() o da pitao si i kako da znas gde da vozis, pa kad treba negde da skrenes upali se migavac na automobilu, ako treba levo, onda levi, desno, onda naravno desni , a i pojavljuje se i tabla sa imenom ulice, koja pulsira . Poslednja ispravka: Mikica86 (9.4.2009 u 13:49) Razlog: dodatak |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mikica86 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#297 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() E kako volim prijatne odgovore! Za svaku pohvalu! Bas cu da vidim da li zmirka migavac..ako bude bio na kolima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Novi član
Član od: 19.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljuuuuudi, pomagajte, ja ne znam gde su podesavanja?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Esc, pa se pomoću F1 i F2 krećeš kroz menije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Veteran
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 28 puta na 12 poruka
|
![]()
Provalio sam da su podesavanja na F1 i F2 ali tu nisam nasao da mogu da menjam kontrole. Da li uopste i mogu da menjam kontrole?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ultimate defrag i gluposti pri korišćenju istog | dbaja | Aplikativni softver | 3 | 23.8.2008 17:33 |
Ultimate Coding Challenge - takmičenje u programiranju (3. jun 2008. ETF, Beograd) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 28.5.2008 14:46 |
Ubuntu Ultimate Edition | noisy | Slobodni softver | 34 | 13.2.2008 1:05 |
Vista 64-bit ultimate oem for dell | bad021 | Operativni sistemi | 18 | 19.11.2007 0:23 |
Windows Vista Ultimate Edition... | Skotina | Operativni sistemi | 5 | 14.12.2006 0:48 |