![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Mislim da mu je problem što ide od Američke obale, i pokušava ih u Liverpul prebaciti preko Transport misije. A ona ima ograničenje u dometu.
Da ima način kako da se to izbjegne. Umjesto da transporte pošalješ Transpotr troops misijom, pošalji ih da se rebaziraju u Liverpul. Rebase misija nema dometa. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 4th Dimension na korisnoj poruci: | ||
masteri (18.3.2009) |
![]() |
#1162 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Evo dobro su ti rekli,a izmedju ostalog ove stvari su objasnjene u tutorialu. Najbolje ti je da odvojis 20 min da ga predjes jednom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Auror na korisnoj poruci: | ||
masteri (18.3.2009) |
![]() |
#1163 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Jedno cudno pitanje.
Sada mogu da gradim nuklearne brodove (nosac aviona, krstarica i bojni brod). I extra je to sto im je domet 8000 i sto ne trose naftu ali sta cemo sa screen-ovima (razaracima i lakim krstaricama) kada isti imaju domet od 4000? Jos jedna glupost. Znaci godina je 1951 (poceo sam 1939) ja igram kao Francuska (Spanija, Italija, Japan i deo Nemacke su moji). Drzim deo Koreje i Indokinu. SSSR drzi celu Indiju (koju je Japan ranije osvojio), celu Kinu i ima dosta puppeta u Evropi. E onda Ameri objave rat SSSR onako iz cista mira. I ja moram da se povlacim iz Koreje i Indokine (tamo sam imao fortove oko Sajgona pa sam se tu ukopao). Nemam nista protiv objave rata ali mi smeta to sto i posle objave rata Amerika i dalje stancuje nosace ko idiot iako SSSR NEMA mornaricu a Amerika ima 50 klasicnih nosaca aviona i pravi ih i dalje. Jel tako glup AI i u Armagedonu posto je ovo Doomsday. Ili se barem prilagodjava novo nastaloj situaciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Starosedelac
|
![]()
Ne. to ti je USA AI. On je podešen da većinu resursa usmjeri ka mornarici i avijaciji, tako da malo tiga ostane za kopnene snage.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nego da se vratimo na mornaricu. Da li je uopste potrebno dodavati nuklearnim kapitalni brodovima razarace i lake krstarice? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Starosedelac
|
![]()
Potrebno je da bi imali 100% efektivnost,ali nije obavezno. Ali sta ce ti range 8000km,kad si vec osvojio toliko da mozes komotno rebase da odradis za novi range? Bolje ti je zastiti brodove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Veteran
|
![]()
Kako to da ne mogu da izvedem airborne assault kada imam istrazene doktorine i stavio sam padobrance u transportere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ali vrlo mi je glupo to sto su ubacili povecan domet nuklearnih brodova kada ostatak flote ne moze da ih prati. Bolje da su to ostavili na 4000 ili koliko je vec a da su malo poboljsali oklop i naoruzanje. A ovako nuklearni nosac je isti kao i moderan obican nosac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Padobranci su izuzetno fragile jedinica pa ako ne izvrsis skok sa vise divizija vrlo lako mogu da budu zbrisani ili ako im ne stigne neko pojacanje. Meni se ne svidja sto ne mozes avionima da prevezes obicne jedinice (barem pesadiju sa nekom laksom brigadom) naravno u provinciju koja ima aerodrom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1171 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Novi član
Član od: 1.4.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
U jeee, ko bi reko da ovako "nepopularna" igra privlaci toliko paznje na SK forumu. Elem, nisam procitao sve sto je u ovaj temi ali cini mi se da bi ovde mogao da se nadje neko zainteresovan za multiplayer. Ja sa par prijatelja vec duze vreme igram ali na zalost malo nas je (samo pet ljudi) pa reko da vidim ima li u ovoj zemlji srbiji neko ko pika hoi na net-u.
Trazih ljude na paradoxovom forumu ali nema leba, sve neki stranci, a vala mrzi me da kucam engleski. Eto ako ima neko daj da dogovaramo termin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Novi član
|
![]()
Pa bre sta bi? Nije valjda da svi igraju samo singleplayer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Starosedelac
|
![]()
Brate igrao sam tako davno HOI multiplayer da se vise ni ne sjecam kako se namjesta to preko hamachija. A i nemam vremena. A ni zelje jer sam doktorirao sve aspekte igre! Cekam 3 dio da se malo patim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam vezara bio i ostao. Znam teoriju u prste, ali sam kod praktičnog dijela... a i nemam vremena.
Jedino možda ako bi bilo više ljudi, pa bih onda igrao kakvog minora, tek onako da *****. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Neznam necu nikoga da teram ali ako ima neko raspolozen za neki ozbiljniji MP to bi dobro bilo. Kad kazem ozbiljniji ne mislim na neki hard core razvaljianja igre nego samo da se ne prave gluposti i s***** partija ostalim ljudima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Ja bih mozda probao mada mislim da sam slab za multiplejer, ali najveci problem mi je vreme.
Takodje, zavisi kakva bi bila organizacija igre, pravila itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Novi član
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
evo ja bih rado probao multiplayer! aj ako si i dalje zainteresovan pisi na PM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Član
Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 72 puta na 32 poruka
|
![]()
Evo i ja da se prikljucim vama koji igraju HOI 2. Da li treba da instaliram neki patch uz igru i ako moze link?
E sad glavno pitanje. Ako moze neko da mi da par upustava kako bi bilo najbolje da krenem sa Jugoslavijom.Jer koliko sam video igra je veoma kompilikovana (sto mi se svidja). Jedino sto sam do sad igrao a da ima mikormenadzment su TW igre (ako uopste mogu da kazem da igre iz TW serijala imaju mikromenadzment jer su prema ovome kao maciji kasalj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Starosedelac
|
![]()
Polako. Prvo ti kreni sa Nemačkom ili SSSR na nekom lakšem nivou dok ne naučiš igru pa onda igraj sa egzotičnim zemljama. U suštini da bi uspeo sa malim zemljama moraš znati dobro kako AI funkcioniše jel u fer borbi sa velikim nemaš nikakve šanse. Imaš u ovoj temi dosta o tome ali dok svojom rukom/glavom to ne pređeš igranje sa YU može biti jako zamorno i frustrirajuće. Da ti sve to pišem trebao bi mi sajt a ne par rečenica te ću to prepustiti nekom vrednijem.
Inače HOI 3 izlazi posle leta. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
arsenal of democracy, hearts of iron, hearts of iron 2, iron cross, rat, strategija, wwii |
|
|