![]() |
![]() |
|
Flash Kreiranje Flash aplikacija i integracija sa Action scriptom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ako neko moze da mi da linkove za tutorijale za loadovanje externih slika ili nesto o XML conector-ima i XML file-ovima dobro bi mi doslo. Ne stavljam nikog u obavezu da celodnevno googluje ali ako znate neki tutorial turite link
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
|
![]() Citat:
samo da potrazim po kompu imam svega i svacega. postujem cim nadjem. pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
vazi, hvala ti unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
http://www.flashkit.com/movies/Scripting/XML/index.php
Ovde ima poprilicno stvari u vezi sa XML-om. Ako te nesto konkretno interesuje reci, mozda mogu da pomognem. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dusan Maksimovic na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (16.4.2009) |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
E hvala ti za ovo, tek treba da ga procitam ali na prvi pogled je odlicno.
E sad samo sam hteo da te pitam da li znas kako da ucitam sliku iz bilo kog foldera u flash putem koda, ako se ovo radi preko XML-a ne treba mi objasnjenje sam cu valjda da ga nadjem u ovom tutorijalu koj si me dao.P.S ako je mnogo zaje***o na opterecuj se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
prosto je. dacu ti kako. samo da nadjem konkretan primer. Ako imas pitanja u vezi sa kôdom - pitaj, pokusacu da odgovorim.
Poslednja ispravka: Dusan Maksimovic (17.4.2009 u 11:38) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dusan Maksimovic na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (21.4.2009) |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
e super hvala ti, neko vreme nisam bio aktivan na forumu pa tek sad odgovaram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
no problemo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3DS Max tutorijali za početnike | PeTkO | 3D radovi | 107 | 30.7.2014 22:12 |
Eksterni HDD basic pitanja... | yoker86 | Nosači podataka | 24 | 25.4.2009 14:55 |
Interni ili eksterni hdd, pa onda koji? | Jenkiduduldu | ŠDK - Nosači podataka | 4 | 3.9.2008 14:00 |
Eksterni HDD i instalacije, potreban savet! | Astor | Nosači podataka | 7 | 4.5.2007 23:01 |
Eksterni TV tuner za Vista Media Center | Vladimiros | Video/TV softver | 0 | 26.4.2007 14:58 |