![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Moze lei mi neko pomoci gde mogu besplatno skinuti sa neta nesto sto bi mi pomoglo oko programiranja u VS 6? Ali ako moze npr. dodavanje funkcija EditBox-ova BUTTON-a. Ja gih npr. napravio program sa gotovim delovima (editbox, button, checkbox itd) ali gde je objasnjeno kako se dodaju razlicite funkcije tim delovima programa? Vec imam neko malo znanje u C++ programiranju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 9.7.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 31 puta na 29 poruka
|
![]()
Ево неких упутстава са МСДН-а: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...93(VS.60).aspx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Iskoristi Class Wizard koji se nalazi u VC++-u. Moraćeš svakoj kontroli da dodeliš po jednu promenljivu koja sadži podatke koji se sastoje u toj kontroli (value tip) pa onda pozivom UpdateData(TRUE) ili UpdateData(FALSE) da ažuriraš sadrćaj promenljivih sa sadržajem kontrola. Class Wizard može da doda i proceduru nekoj kontroli, recimo WM_MOUSEDOWN može da se poveže sa procedurom koja će se dogoditi kada korisnik klikne na kontrolu. Ne sećam se svega, tako da bolje pogledaj link koji ti je rile dao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
ljudi treba mi pomoc,nigde nemogu da nadjem da skinem visual c++ 6.0,bas on mi treba nijedan drugi????!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ovako imam knjigu imam visual studio 4 5 6 7 ako ti nesto treba javi
visual studio ti mogu poslati mailom a knjigu neznam da li mogu dati treba i meni |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
pa imam knjigu sam kupio od davisa chapmana ,ono visual c++ 6 za 21 dan!!!
samo nemogu da nadjem bas mi sestica treba,mislim da ovi drugi nisu ni nalik sestici!!!obratio sam se mozete misliti i licno na mail davisu chapmanu,neznam ako neko moze da mi pomogne nek kaze,a jel aj sto ti imas barem slican sestici |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja imam 5.0 samo sto je na njemackom
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
pa steta bas mi je potreban visual c++ 6,ako neko ima neka mi se javi,trazio sam ga u prodavnicama svi kazu ili nema ili videce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 4.7.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]()
Sta si se uhvatio za tu knjigu? Ima mnogo boljih knjiga od ove za C++ koje su lako dostupne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Hvala svima, tražim i dalje rešenje "problema".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Visual Studio - praktični problem | debelizmaj | Programiranje | 3 | 12.1.2009 14:18 |
Visual Studio i drugi sistemi??? | m4PoWeR | Programiranje | 1 | 18.1.2008 1:18 |
Tutorijal ili kniga za Visual C++ | Notorious B.I.G | Programiranje | 1 | 19.12.2007 21:54 |
Microsoft Visual Studio 6.0 baguje | forrest_gump | Programiranje | 16 | 2.12.2007 3:30 |
Microsoft Visual Studio 6.0 | Predrag | Programiranje | 14 | 4.3.2006 20:52 |