![]() |
![]() |
|
Mrežne igre Multi-player igre |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
|
![]()
Ljudi ja napravim dedicater server i moj drug se konektuje na njega,ali ping mu bude 180-200 a ima adsl od 1 gb pa jel zna neko kako i sta da uradim da bi ping bio manji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
|
![]()
to je normalno za DS, i meni se to desava, meni 10-15 a drugima 100-200.
p.s. verovatno je 1mb a ne 1gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
daj neradi nikako,neznam sta da radim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Novi član
Član od: 6.4.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
pozzzz e ovako ja koristim global net!i napravim deciated server al niko drugi nemoze da udje na taj server!!kad idu ad server nece da im ga doda!!pa moze li mi neko objasnit sta da radim???na ostalim serverima sam poznat kao daddy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
|
![]()
USPEO SAM JOS PRE NEDELJU DANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
haha ,meni su odgovarali tipa ,,PA FORWARDUJ PORTOVE" i na tome se prica zavrsavala,mada sad sam samo lupio primer,neke druge situacije su bile,kao odgovore mi ukratko a vide da nisam imao iskustva sa tim,pa ako mogu ikako pomoci,recicu vam FORVERDUJTE ODGOVARAJUCE PORTOVE,pazite na netu nema mnogo objasnjenja,niti igde,samo kliker mora da radi,a mozete ozbiljno da *****ete konekciju i racunar,ali ja kazem vredi biti uporan,dugo mi je trebalo ali nista nije nemoguce,****avao sam internet ali sam se vadio iz ******,i to bez icije pomoci,tako da mogu reci samo FORWARDUJETE ODG. PORTOVE,i da dodam jos,da ne posecujem ovaj forum cesto,iz jednog razloga,a to je da koje god sam pitanje postavio ni na jedno nisam dobio odgovor,a sad vam pomoazem iako sam se ja mucio mnogo bez icije pomoci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 14.7.2009.
|
![]()
Daj molim te napisi FULL postupak, od A do S!!! Ja kreiram ali mi drug u BGu i on ne moze da udje isto i on kreira i ja ne mogu da udjem!!!! POMAZI!!!
http://csserver.forumotion.com/your-...bject-t1.htm#1 - ewo sve ti lepo pise ![]() ![]() Poslednja ispravka: AvAx7 (14.7.2009 u 1:53) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
|
![]()
gledaj i ja pojma nisam imao pre nego sto sam napravio server, i takav sa nikakvim predznanjem sam pratio ovo uputstvo i resio sam problem, ne znam nikom nije jasan ovaj tut, ali samo pratite od A do S i snjancice te se. ako je problem engleski nadji nekog druga koj zna, nemoj da prevodis preko google translate-a zato sto tad nema veze s vezov. evo ti po meni najbolji TUT koga sam citao TUT: http://www.tutorialecstrike.com/csse...tallation.html
samo da znas, ovamo pise da moras da ponavljas postupak ako ti HLDS creator ne skine tacno 315mb, meni je skinulo 314 i bilo je uredu, znaci ponavljaj postupak samo ako je drasticna razlika. Poslednja ispravka: gavrilo (14.7.2009 u 13:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Novi član
|
![]()
Ovako..... Prvo skini ovo i sacekajte da vam se ispuni..... http://tutorialecstrike.com/index.ph...=fileinfo&id=1
Onda skini ovo i kopiraj u hlds http://tutorialecstrike.com/index.ph...=fileinfo&id=2 Onda otvori hlds/cstrike/server.cfg sa notepadom i umjesto reda sv_lan 1 stavi sv_lan 0 i sacuvaj ga tako... Poslije pokreni stavi port 27015 ako neradi 27016,27017 itd.... Idi na www.whatismyip.com i daj drugovima tu adresu dodavajuci joj :27015 ............................... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Novi član
Član od: 26.12.2009.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Evo, ja sam krenuo da pravim server i naisao sam slucajno na ovaj forum. Imao sam isti problem kao vi (niko nije vidio moju IP adresu osim ja).
Uz svoju dobru volju i Boziju pomoc, uspio sam da ga rijesim i sigurno se sad necu postaviti kao ovaj sebicnjak "AXA". Takvi su sramota za nas narod. Nego da predjemo na stvar. Kad pokrenete server na crvenoj ikonici upisite kao pord prvih pet brojeva vaseg IP-ja. Nakon toga cete automatski dobiti novu IP adresu koja ce biti ispisana u odgovarajucem polju unutar programa HLDS. Iskopirajte je i unesite u CS. Ta adrsa ce biti vidljiva svima. Pozdrav za sve moje istomisljenike. Milos |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Novi član
Član od: 29.11.2009.
Zahvalnice: 1
|
![]()
e znal ko napravit server za cs 1.6 a da se ne placa ako zan nek se javi na msn zoka96lukic@hotmail.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Novi član
Član od: 26.12.2009.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
HTML kod:
http://www.ludomanija.net/counter-strike/server.htm Odradi to i neces imati problema. Server moras praviti sam jer je Admin samo onaj na cijem je kompjuteru instaliran. Kreni pa ako dje zapne, tu smo da cujemo i pokusamo pomoci. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miloslegenda na korisnoj poruci: | ||
ZORAN LUKIC (16.1.2010) |
![]() |
#34 | |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice hlds-a, ako izbacuje lokalnu IP adresu napraviti precicu hlds.exe na desktopu, desni klik na istu>properties i u Target polje dodati +ip xxx.xxx.xx.xxx (gde je xxx IP adresa). Ako to ne radi potrebno je forwardovati portove. Za server 5v5 dovoljan je 1Mbit upload link. Svaki user vuce oko 7Kb/s (7*10=~70kb/s - to je minimum). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Novi član
|
![]()
hval za pomoc za dizaje servera
docite na moj server da se zabavimo 79.143.174.37:8001 al ipak nisam digo uz vasu pumoc vec mi je drug pokazo |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Novi član
|
![]()
ja sam digo server preko dediicipa
mene interusuje mozel se sa njega davati admini ako moze molio bi da mi objasni na mo msn zoka96lukic@hotail.com ili da mi napise na forumu |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Novi član
|
![]()
e miloslegenda bil mogo se javit na moj msn jer ja sam digo server bio i on je normalno radio sve dok jednom nije stao i nece da radi ni ja cak ne mogu uc na taj server iako ga pokrenem on jednostavno nece
na to serveru je bilo sve admini mapi sve je bilo ubaceno al ipak on je stao molio bi te da mi se javis na msn |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Veteran
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 49 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
De malo to detaljnije opisi?? (da probamo pomoci) Ja te cekam na msn a tebe nema? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Novi član
|
![]()
ja sam bio napravio server i jednom m se promeno ip tada je i server otiso u propas kasnije isam mogo onda sam napravio server nekako sasad mi je ip 79.143.174.190:27016 mene interusuje sto nekad ne mogu dic server sve uradim ko sto sam molio bi dogovor na mom serveru sad ja djilim admine pa ko hoce nek doce na server a da kotaktiramo za admina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Veteran
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 49 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter strike 1.6 | Sakiboj | Online susreti | 93 | 19.4.2010 16:28 |
Problem sa podizanjem Counter Strike 1.6 servera | tores | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 15.2.2009 3:50 |
counter strike 1.6 for linux | komunista | O igrama uopšte | 2 | 18.11.2006 18:07 |