![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Novi član
Član od: 16.4.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vampiri nije 100 %, a rekli su mi da nije i semirci. Jel postoji drugi???
A za glumac tacno... taj je burdus. Bar tako mislim |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Član
Član od: 22.3.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 40 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
Ja licno mislim da film nije sjajan ali je ok. Posebno mi se svidja nacin na koji je razvijen lik Frankenstajnovog cudovista. Potpuno razlicato od uobicajenog prikazivanja u ovakvim filmovima. Podseca me donekle na 'Oslobodjenog frankenstajna'. (Ali samo donekle) Frankenstein Unbound (1990) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Ja npr. Rotten Tomatoes uopste ne doyivljavam kao relevantan sajt koji ce mi dati pravu preporuku koji bi film trebao da pogledam a koji ne, tako da Van Helsing ne vidim nikako kao neki extra film, ali ga isto tako vidim kao sasvim OK film za ubijanje vremena i zabavu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
branko999999999 (15.5.2009) |
![]() |
#525 |
Novi član
Član od: 9.6.2006.
|
![]()
e ako se neko seti ovog filma, castim pivo. ali stvarno. dakle, u pitanju je crtani film, davao se na pinku vikendom oko 10, 11 pre podne pre 10-15 godina.
radnja filma: koliko se secam, pominju se psi. neke komsije su u zavadi, pa jedan drugom stalno nesto smestaju. oni su inace ragbisti. narator filma je mali pas, veoma plasljiv. ima neka scena; oluja, a lik mora da premesti ovce da se ne bi udavile. on ih gura, ali se ne pomeraju vec ga jedna sutne i on pada u blato. on je glavni lik, ima rodjaka koji je pametniji od njega. druge scene, koliko se secam, je u pilani. mali, plasljivi pas je u nevolji jer ga jure pacovi. pomaze mu stariji, coravi pas. u trecoj sceni ragbisti igraju utakmicu (one komsije) sad vidim da je s brda s dola. inace, film nije strasan, gledao sam ga kad sam bio u osnovnoj (a nisam ponavljao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jao, secam se tog filma. Svaki put kada sam ga gledao, osecao sam se nekako tuzno (kao klinac naravno).
![]() Trebalo bi da je to Footrot Flats: The Dog's Tale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Novi član
|
![]()
au svaka cast!
![]() ![]() evo linka http://www.imdb.com/title/tt0131400/ preporucujem svima ![]() samo da dodam: film iz 1987. godine, napravljen na novom zelandu, ocena na imdb-u 7 od 10. jos jednom preporucujem svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Novi član
|
![]()
setih se jedne serije koju sam gledao pre 5 godina. bila je na b92 oko 12 ili 13 sati.
serija je na foru X files: neki lik sa naocarima istrazuje cudne slucajeve. pomaze mu devojka koja se oblaci u stilu heavy-metala. jedan od slucajeva koje je istrazivao: u nekoj crkvi je na ikoni isla krv (kao iz ociju), kasnije je provalio da je to svestenik namestio, ali je kraj cudan jer kao nije. znaci, serija je u tom fazonu: postoje cuda a i ne postoje ![]() ko se seti- svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi znate li kako se zove film, pricao mi drug sinoc, uglavnom horor je. Kao neki likovi igraju igre na kompjuteru( valjda na pc) i sad pocinju da igraju jednu pa kao polazu zakletvu da ce nece prestati da igraju dok je ne zavrse. I sad kako poginu u igri tako ce poginuti i u stvarnosti. Uglavnom znam da ima scena kao lik (valjda) skace kroz prozo i obesise ( tako je poginuo i u igri)...
Pomozite plzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |||
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
E ovako..ne mogu da se setim kako se zvao jedan americki B film, akcija /komedija / horor. Dva cajkana, nesto u stilu Bad Boys, samo su ovi bili belci
![]() ![]() ![]() EDIT : Dok sam kucao ovo, nasao sam film, pa ako nekoga zanima...Nisam znao da u ovom filmu glume Treat Williams , Joe Piscopo i Vincent Price ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Novi član
|
![]()
joj ne. po mojoj proceni, mislim da je serija snimana pocetkom 90tih, ali su kod nas prikazivali pre pet godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Novi član
Član od: 13.6.2009.
Zahvaljeno 11 puta na 6 poruka
|
![]()
U pitanju je francuski film > mislim da je nas prevod delikventi Uglavnom se radnja desava u cinimi se u Parizu i bavi se zivotom mladih tinejdzera ako neko zna originalni naziv filma bio je kod nas na tv u vise puta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisi se baš pretrgao od davanja podataka o filmu, ali mogao bi da bude jedan od ova dva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Mislim da to definitivno nije nijedan od ta dva filma, posto i onoliko kolliko je dao podataka o njima ukazuje na savim razlicitu radnji i filmove.
Ovo je verovatno nesto slicnije filmu Kids. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
ubih se, al nikako da se sjetim imena ovog crtanog filma:
ako se dobro sjecam, glavni likovi su macke, u pitanju je nekakva ljubav izmedju glavnog lika, tj. glavne macke i macka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Novi član
Član od: 15.6.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
Sigurno ste ga gledali davali su ga po 1000 puta na rts-u, film je mjuzikl, americki film. 50-te godine mislim da su ga preveli kao "Bal na vodi" nemojte me drzati za rec. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Bathing Beauty, sa Esther Williams?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, ime filma, koji film |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najgori film (bilo koji žanr) koji ste gledali... i zašto | Crusader88 | Kompjuteri i film | 819 | 25.4.2014 12:03 |
Kako spojiti film koji se nalazi na 2 dvd-a | Jann | Video/TV softver | 12 | 23.3.2006 1:41 |