Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 23.5.2009, 21:34   #2241
DonCorleone91
Starosedelac

Član od: 5.7.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 658 puta na 339 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku DonCorleone91
Određen forumom Re: Counter Strike 1.6

To bi bilo mnogo lepo da se u srbiji zabrane non steam serveri, ali to ce biti tek za par stotina godina kad niko ne bude vise kupovao servere, jel ovako svako oce vise da ugrabi. A sto se tice ovih manjih servera retko ko se probije, u glavnom se vecina dobrih igraca okuplja na KGB-u (koji se polako raspada od kad ga eunet hostuje jel ga vise nema na gametrackeru), Koliba, Maxnet, Teranet...i jos par...A ostatak dobrih igraca igra samo CW-ove i ove ostale budale ih neintereusju.
DonCorleone91 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.5.2009, 21:42   #2242
adidas1973
Novi član

Član od: 23.5.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci

ja mislim da je uvedeno ministarstvo za informatiku pri vladi srbije ....i bas se bavi ovakvim stvarima .... legalnost softvera , aj da vidimo ko to sme posle svega , da podigne neki server non steam ... da vidimo koce to da hostuje nelegalne servere ???)
adidas1973 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 12:04   #2243
dax94
Član

Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka

Citat:
adidas1973 kaže: Pregled poruke
ja mislim da je uvedeno ministarstvo za informatiku pri vladi srbije ....i bas se bavi ovakvim stvarima .... legalnost softvera , aj da vidimo ko to sme posle svega , da podigne neki server non steam ... da vidimo koce to da hostuje nelegalne servere ???)

Nije to bas tako ima servera bez citera a sta fali non steamu ...saznao sam da sad postoje cheatovi za steam tako da...naravno non steam je sam po sebi ilegalan...ali sto bih uzimao npr. steam koji kosta 800 din. kada mogu da uzmem non-steam za 200 din. ili cak da ga skinem sa neta...mada cu sad zbog klana morati da predjem na steam...
dax94 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 12:28   #2244
DonCorleone91
Starosedelac

Citat:
dax94 kaže: Pregled poruke
Nije to bas tako ima servera bez citera a sta fali non steamu ...saznao sam da sad postoje cheatovi za steam tako da...naravno non steam je sam po sebi ilegalan...ali sto bih uzimao npr. steam koji kosta 800 din. kada mogu da uzmem non-steam za 200 din. ili cak da ga skinem sa neta...mada cu sad zbog klana morati da predjem na steam...
Svaki cit za steam ce da ti traje par dana i cao zdravo sa steam nalogom. Jel ako citujes na steam-u onda ti banuju i sve ostale igre koje imas na njemu i cao zdravo, bolje da si bacio pare
Stara 24.5.2009, 13:06   #2245
K[i]zi[t]O
Član

Član od: 30.4.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku K[i]zi[t]O Slanje poruke preko Skypea korisniku K[i]zi[t]O

Citat:
DonCorleone91 kaže: Pregled poruke
Svaki cit za steam ce da ti traje par dana i cao zdravo sa steam nalogom. Jel ako citujes na steam-u onda ti banuju i sve ostale igre koje imas na njemu i cao zdravo, bolje da si bacio pare
i kasnije kaze da nije citer... xD
K[i]zi[t]O je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 13:35   #2246
DonCorleone91
Starosedelac

Citat:
K[i]zi[t]O kaže: Pregled poruke
i kasnije kaze da nije citer... xD
ti to meni nesto
Stara 24.5.2009, 14:28   #2247
gavrilo
Veteran

Član od: 25.11.2008.
Zahvalnice: 127
Zahvaljeno 39 puta na 39 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku gavrilo

da pitam samo, sta znaci kad mi uvek pri ulazu u jedan server izadje poruka disconected from server, kicked reason:you have no entry to the server. Jel sam ja to dobio ban ili sta??
gavrilo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 14:40   #2248
DonCorleone91
Starosedelac

Citat:
gavrilo kaže: Pregled poruke
da pitam samo, sta znaci kad mi uvek pri ulazu u jedan server izadje poruka disconected from server, kicked reason:you have no entry to the server. Jel sam ja to dobio ban ili sta??
Npr ako pise da server ima 25 slotova a ima 24 igraca (znaci nesto ovako 24/25) i ti pokusas da udjes neces moci zato sto je taj jedan slot rezervisan za admine ili za ljude koji imaju slot a serveru a sluzi zato da nebi morao niko da se kikuje kad neko sa slotom oce da udje da igra.....
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DonCorleone91 na korisnoj poruci:
gavrilo (24.5.2009)
Stara 24.5.2009, 14:42   #2249
dax94
Član

Citat:
to znaci ako je server pun a nemas rezervisan slot ne mozes uci na server dok neko ne izadje ...Ja sam rekao sa sam cuo dapostoje cheatovi za steam ne citujem ja svi pogresno shvataju stvari a to me nervira !!!
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dax94 na korisnoj poruci:
gavrilo (24.5.2009)
Stara 24.5.2009, 15:30   #2250
gavrilo
Veteran

Talking Re: Counter Strike 1.6

hvala, ali problem je sto ima 5/24 a meni i svima iz mog klana to pise
Stara 24.5.2009, 15:55   #2251
gavrilo
Veteran

pardon sad mozemo da ulazimo ne znam ucemu je bio problem.
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida. Cini mi se da je do neke konzolske komande ali ne znam kako da sredim.
Stara 24.5.2009, 17:03   #2252
K[i]zi[t]O
Član

Član od: 30.4.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku K[i]zi[t]O Slanje poruke preko Skypea korisniku K[i]zi[t]O

Citat:
pardon sad mozemo da ulazimo ne znam ucemu je bio problem.
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida. Cini mi se da je do neke konzolske komande ali ne znam kako da sredim.
to ti je burst fire, nema to svako oruzje...samo famas i glok....jedino ako nisi ubacio neku skriptu... ovako nzm!
K[i]zi[t]O je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 17:22   #2253
Željko
Starosedelac

Član od: 31.1.2006.
Zahvalnice: 832
Zahvaljeno 443 puta na 240 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Željko

Lupate mnogo...

To ti izbacuje zato što ili admin, ili neko sa slotom ima nick isti kao ti(ila bar deo) i on je zaštićen šifrom...

Tako da moraš da uđeš sa drugim nickom...
Željko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 18:17   #2254
kreator_
Banned

Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 200 puta na 108 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kreator_

Citat:
to znaci ako je server pun a nemas rezervisan slot ne mozes uci na server dok neko ne izadje ...Ja sam rekao sa sam cuo dapostoje cheatovi za steam ne citujem ja svi pogresno shvataju stvari a to me nervira !!!

Ne lupaj, kad je server pun, on te ili redirektujes na sledeci hostovan na njihovo ime ili ti prikaze poruku "server is full".
Kad mu to izadje, sto se i meni stalno desava kad hocu da udjem na kgb servere sa nickom kreator_, imam slot, ali ne ukucam tacno sta treba pod setinfo i password, tj ukucam kako mi kazu ali nece, sto znaci da je taj nick "slotovan" i ako ne ukucas sta treba ne mozes uci, tj mozes ali samo pod drugim imenom.
kreator_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 18:31   #2255
Luka.zip
Starosedelac

Član od: 28.2.2009.
Zahvalnice: 129
Zahvaljeno 700 puta na 440 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Luka.zip
Talking Re: Counter Strike 1.6

Citat:
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida.
Resenje je u ciscenju.
Rasklopi pusku, ocisti sve redom: cev, sarzer... i pucace bez problema.
Desi se ponekad da upadne prasina sa dust2(posto se samo ta mapa igra) pa to hoce da smeta pri pucanju...
Luka.zip je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.5.2009, 20:04   #2256
adidas1973
Novi član

Citat:
pa sto dajes i 200 kad neces ni 800 ako si spreman za 200 da das pare , sto ne bi i za 800pa nije steam izmisljen za 800 dinara da nebi samo debi uzeli pare , nego oce ljudi da naplate svoj trud , a za tih 800 dinara , bar se naigras cs-a postenog , meni takve pare nisu skupe . znaci cs na steam-u 3-4 godine bez skoro i jednog citera , to mu dodje milina ...razmisli
malo... evo primer udji na non steam server pre toga instaliraj cd hack cit. normalno nemoj da ga koristis i gledaj kao igrac kako se likovi ponasaju i sta rade na najpoznatijim serverima i primetices da svaki drugi gleda kroz zid ili koristi skripte za cs brze reloade silent run banny hopove nabindovane u paketu ( sve u jednom) pa ce ti biti jasno , zasto steam a ne non steam .....
Stara 25.5.2009, 8:42   #2257
dax94
Član

Citat:
adidas1973 kaže: Pregled poruke
pa sto dajes i 200 kad neces ni 800 ako si spreman za 200 da das pare , sto ne bi i za 800pa nije steam izmisljen za 800 dinara da nebi samo debi uzeli pare , nego oce ljudi da naplate svoj trud , a za tih 800 dinara , bar se naigras cs-a postenog , meni takve pare nisu skupe . znaci cs na steam-u 3-4 godine bez skoro i jednog citera , to mu dodje milina ...razmisli
malo... evo primer udji na non steam server pre toga instaliraj cd hack cit. normalno nemoj da ga koristis i gledaj kao igrac kako se likovi ponasaju i sta rade na najpoznatijim serverima i primetices da svaki drugi gleda kroz zid ili koristi skripte za cs brze reloade silent run banny hopove nabindovane u paketu ( sve u jednom) pa ce ti biti jasno , zasto steam a ne non steam .....
Pa ja zbog toga Igram samo na Belleamie Senior jel su tamo ozbiljini igraci stariji od mene uglavnom osam godina , admini su veoma iskusni i tamo nema mesta za citere...Za svaku psovku ide 120 s da ne mozes da kucas ali admini uglavnom kickuju ... Ozbiljan server za ozbiljne igrace... Headadmin:St.Bobans
Stara 25.5.2009, 8:49   #2258
dax94
Član

Citat:
kreator_ kaže: Pregled poruke
Ne lupaj, kad je server pun, on te ili redirektujes na sledeci hostovan na njihovo ime ili ti prikaze poruku "server is full".
Kad mu to izadje, sto se i meni stalno desava kad hocu da udjem na kgb servere sa nickom kreator_, imam slot, ali ne ukucam tacno sta treba pod setinfo i password, tj ukucam kako mi kazu ali nece, sto znaci da je taj nick "slotovan" i ako ne ukucas sta treba ne mozes uci, tj mozes ali samo pod drugim imenom.

Ne mora da znaci da ce da ga redirektuje jer neki serveri nemaju automatski redirect (primer kucas /server u chatu i izadje 1. PUB 2. DM 3. GG i kada kliknete na neke od nekih brojeva nece hteti da vas redirectuje nego morate da kucate ip u favorites i tek onda da udjete) mada kod vecine je to automatski.....
Stara 25.5.2009, 8:54   #2259
DonCorleone91
Starosedelac

To je bas trula stvar kad opsujes da ne mozes da pricas 120 sekundi, jel se desi ljudima u sali da opsuju. A za bezobrazne se koristi lama
Stara 25.5.2009, 10:09   #2260
adidas1973
Novi član

Citat:
DonCorleone91 kaže: Pregled poruke
To je bas trula stvar kad opsujes da ne mozes da pricas 120 sekundi, jel se desi ljudima u sali da opsuju. A za bezobrazne se koristi lama
da plugin nije ustelovan automatski prepoznaje rec i kaznjava igraca jaca je fora kad opsujes da se nevidi poruka na primer (k***c) i kraj , i opet moze da se psuje , kako??? pa lepo evo primer jjeeeebeees
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
counter strike, cs 1.6

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting Sale013 Mrežne igre 93 24.4.2020 15:26
Besplatni CS 1.6 serveri Milan Milicevic Mrežne igre 574 26.8.2014 5:45
Counter Strike 1.5 logo Aleksandar1987 Mrežne igre 12 7.1.2008 22:07
Grand Theft Auto : Counter Strike dodgeme Akcione igre 0 16.5.2006 22:26

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 22:35.