![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Starosedelac
|
![]()
To bi bilo mnogo lepo da se u srbiji zabrane non steam serveri, ali to ce biti tek za par stotina godina kad niko ne bude vise kupovao servere, jel ovako svako oce vise da ugrabi. A sto se tice ovih manjih servera retko ko se probije, u glavnom se vecina dobrih igraca okuplja na KGB-u (koji se polako raspada od kad ga eunet hostuje jel ga vise nema na gametrackeru), Koliba, Maxnet, Teranet...i jos par...A ostatak dobrih igraca igra samo CW-ove i ove ostale budale ih neintereusju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Novi član
Član od: 23.5.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
ja mislim da je uvedeno ministarstvo za informatiku pri vladi srbije ....i bas se bavi ovakvim stvarima .... legalnost softvera , aj da vidimo ko to sme posle svega , da podigne neki server non steam ... da vidimo koce to da hostuje nelegalne servere ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
Član
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
Nije to bas tako ima servera bez citera a sta fali non steamu ...saznao sam da sad postoje cheatovi za steam tako da...naravno non steam je sam po sebi ilegalan...ali sto bih uzimao npr. steam koji kosta 800 din. kada mogu da uzmem non-steam za 200 din. ili cak da ga skinem sa neta...mada cu sad zbog klana morati da predjem na steam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Veteran
|
![]()
da pitam samo, sta znaci kad mi uvek pri ulazu u jedan server izadje poruka disconected from server, kicked reason:you have no entry to the server. Jel sam ja to dobio ban
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DonCorleone91 na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (24.5.2009) |
![]() |
#2249 |
Član
|
![]()
to znaci ako je server pun a nemas rezervisan slot ne mozes uci na server dok neko ne izadje ...Ja sam rekao sa sam cuo dapostoje cheatovi za steam ne citujem ja svi pogresno shvataju stvari a to me nervira !!!
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dax94 na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (24.5.2009) |
![]() |
#2250 |
Veteran
|
![]()
hvala, ali problem je sto ima 5/24 a meni i svima iz mog klana to pise
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2251 |
Veteran
|
![]()
pardon sad mozemo da ulazimo ne znam ucemu je bio problem.
a zna li neko kako da podesim da kad pucam rafal meci ne seckaju onako- 2-3 metka pa stane nego da puca konstantno samo rafal bez prekida. Cini mi se da je do neke konzolske komande ali ne znam kako da sredim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Član
|
![]()
to ti je burst fire, nema to svako oruzje...samo famas i glok....jedino ako nisi ubacio neku skriptu... ovako nzm!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Starosedelac
|
![]()
Lupate mnogo...
To ti izbacuje zato što ili admin, ili neko sa slotom ima nick isti kao ti(ila bar deo) i on je zaštićen šifrom... Tako da moraš da uđeš sa drugim nickom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
Banned
|
![]() Citat:
Ne lupaj, kad je server pun, on te ili redirektujes na sledeci hostovan na njihovo ime ili ti prikaze poruku "server is full". Kad mu to izadje, sto se i meni stalno desava kad hocu da udjem na kgb servere sa nickom kreator_, imam slot, ali ne ukucam tacno sta treba pod setinfo i password, tj ukucam kako mi kazu ali nece, sto znaci da je taj nick "slotovan" i ako ne ukucas sta treba ne mozes uci, tj mozes ali samo pod drugim imenom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Rasklopi pusku, ocisti sve redom: cev, sarzer... i pucace bez problema. Desi se ponekad da upadne prasina sa dust2(posto se samo ta mapa igra) pa to hoce da smeta pri pucanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() malo... evo primer udji na non steam server pre toga instaliraj cd hack cit. normalno nemoj da ga koristis i gledaj kao igrac kako se likovi ponasaju i sta rade na najpoznatijim serverima i primetices da svaki drugi gleda kroz zid ili koristi skripte za cs brze reloade silent run banny hopove nabindovane u paketu ( sve u jednom) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 | |
Član
|
![]() Citat:
Ne mora da znaci da ce da ga redirektuje jer neki serveri nemaju automatski redirect (primer kucas /server u chatu i izadje 1. PUB 2. DM 3. GG i kada kliknete na neke od nekih brojeva nece hteti da vas redirectuje nego morate da kucate ip u favorites i tek onda da udjete) mada kod vecine je to automatski..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Starosedelac
|
![]()
To je bas trula stvar kad opsujes da ne mozes da pricas 120 sekundi, jel se desi ljudima u sali da opsuju. A za bezobrazne se koristi lama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |