![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#6801 |
Banned
|
![]()
Alo bre, koji su ovo narodnjaci, ovi u Guchi nisu bili, nemaju ni shajkache, pfff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6802 |
Basterd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6803 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 226 puta na 116 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6804 | |||
Član
|
![]()
Early Heavy Metal bend Sir Lord Baltimore...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6805 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ali stvarno se odmaram uz ovu vrstu muzike!!!
http://www.youtube.com/watch?v=y5k0Lp_kcko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6806 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6807 |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
@Antony Kidis
A ovu ne ? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uxUJPry5CTE Danas sam slucajno pogledao ovaj spot na MTV : Papa Roach - Hollywood Whore pa sam se podsetio kad sam slusao ovu grupu (i Linkin Park, Limp Bizkit, RATM...) pre 10 godina. Dobra, zarazna pesma. ![]() Izasao je novi Marilyn Manson-ov album : The_High_End_of_Low. Nakon sto sam ga preslusao mogu reci da je mnogo los. Cika MM je hteo da nastavi onaj ''novi'' stil/pravac iz prethodnog albuma ''Eat Me, Drink Me'' (koji je isto bio mnogo los i iz kog bih izdvojio samo singlove ''Putting Holes In Happiness'' i ''Heart-Shaped Glasses'') i da mu ovaj novi pomalo zvuci kao ''Antichrist Superstar''. Po meni nema ni jedna dobra pesma koja se izdvaja iz drugih, mozda ''Arma-goddamn-motherf****n-geddon'', ''Leave a Scar'', i 6 minutna balada ''Running to the Edge of the World'' ali njihove remix i akusticne verzije (koje se nalaze na Bonus disku i) koje boje zvuce (cak i od originalne verzije). Ovaj album je kao nesto vec vidjeno, kao da MM-u fali inspiracija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6808 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6811 |
Član
Član od: 13.4.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Izasao je novi singl linkin parka koji se zove new divide ,a singl je odlican poslusao sam ga i odusevio sam se.Veliki sam fan LP-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6812 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6813 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
E, kad bih ja rekao šta slušam od muzike, dobio bih doživotni ban...
![]() Wait a minute! U anketi nije stavljen ni pop ni dance, a zato je stavljen rock i njegove podvrste, kao što su punk i metal. Ja sam odgovorio narodna, jer je to najbliže onome što volim, inače, najviše volim sentiš, tj. onaj crnački R&B, npr. Whitney Houston. http://www.youtube.com/watch?v=pP9Usb2S-JE Poslednja ispravka: --ComputerBoy-- (22.5.2009 u 11:58) Razlog: whitney |
![]() |
![]() |
![]() |
#6814 |
Basterd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6815 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
@ --ComputerBoy--: hahahhahaha, ulepsao si mi dan
![]() ![]() ![]() @ Ketchua: Posto vidim bavis se, a pretpostavljam onda i slusas jazz ( ![]() Omiljeni zanrovi su mi bop, hard bop, modalni jazz i fuzije (funk, rock, elektro fusion, tj. sve sto nadjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6816 |
Basterd...
|
![]()
Pa ne mozes tek tako da izvlacis pretpostavke...
![]() Znas kako, zaglavio si se u najboljem periodu. Nista tog ranga danas ne moze da se cuje. Vecina dzez scene danasnjice se sastoji od kojekakvih free i experimental jazz projekata, kao sto je onaj idiot Soweto Kinch (zaobici u najsirem luku). Mada ne znam koliko ce ti se svideti ovo sto ja slusam (novije), posto meni, recimo, bop i nije najomiljeniji (forsiranje tehnike i cistote zvuke, a bacanje "duse" u zapecak). Ja recimo od novih stvari (kod mene su i '80. nove ![]() I naravno Misko Plavi Trio, album Istok Ljubi Zapad. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ketchua na korisnoj poruci: | ||
LoshMeeBre (22.5.2009) |
![]() |
#6817 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Ma znam da su najbolje godine, nije da se ja zalim, ali reko mozda propustam nesto..
![]() ![]() Malo sam se bacio sad na Jazz sa electro (DnB) fuzijom, ali to su uglavnom vise DnB albumi, nego jazz, sto meni nije lose ali nije to to ![]() ![]() Sve u svemu hvala lepa na preporukama.. Bukmarkovao sam, pa cu da trazim kad budem imao vremena ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6818 |
Starosedelac
|
![]()
@ LoshMeeBre Znam, to mi je hobi
![]() @ Ketchua sentish je najblizi narodnjacima, bar po meni. Ako opet nisi skapirao, recimo da mi je bilo glupo da kliknem na ''ostalo'', mada bih naravno, da je bilo ponudjeno, kliknuo na Pop/Dance. Ovo sad je uzas od muzike, sto se tice narodnjaka. Nisu svi ukusi isti. Volim lepi, blagi rock, ali metal ce za mene uvek biti (al cete sad da me napljujete) bolestina od muzike, uz koju covek ne moze da uziva. Na mom mobilnom imam sve od Dragane Mirkovic do Celine Dion. Volim sve osim hiphopa, koji nije muzika nego debilizami svaki klinac umisli da je ''cool'' kada ''repuje''. Ah, kako me to nervira kad vidim... I naravno gorepomenuti metal se razdvaja od zdravog razuma. Kao sto je turbo folk presao u goru varijantu zvanu ''grand folk'', tako je i rock presao u metal. Ta 2 zanra nisu muzika. To je glupost. I narodnjaci su bezveze i nikome ne preporucujem da to slusa. Da sacuvate razum, drzite se pop/dance zanra. I jos jedna stvar! To sto slusam Draganu Mirkovic ne znaci da sam seljak. Ja ne smatram da je neko sektas, ako slusa AC/DC. Smatram da je neko seljak ako slusa SAMO i ISKLJUCIVO najgore narodnjake. Moraju se slusati i drugi zanrovi. P.S. Volim dzez, simpa mi je, mada u ovoj mojoj selendri ne mogu naci nikog ko to slusa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6819 |
Starosedelac
|
![]()
Da si ti meni ziv i zdrav...
![]() Poslednja ispravka: King James (22.5.2009 u 14:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6820 |
Starosedelac
|
![]()
A sto si obrisao ono sto si malopre napisao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |