![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.1.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Sa setom sam se rastao od Xp,dosta je bilo. Koristim Windows 7 kao jedini sistem u ver.7100 od zaštite imam nemački Gdata TotalCare 2010 u pitanju je sistem zaštite sa dva antivirusna motora,Avast i BitDefender i za divno čudo smatram da je opterećenje računara na nivou recimo Nod32 ili najnovijeg Norton internet security.Što se tiče Antivirusa tu jednostavno nema šta da se kaže osim da je strahovito pouzdan a tu tvrdnju potkrepljujem sa rezultatima od 1600 virusa koje je sve označio i smestio u karantin e da sve ne bi bilo idealno potrudio se firewall, naime po instalaciji u Custom režimu ga nisam našao na listi za instalaciju pa samim tim ga i ne posedujem.Svestan činjenice da je u pitanju možda nekompatibilnost pitam forum:
Da li sačekati da, ili Microsoft ili Gdata porade na ispravljanju a za to vreme se osloniti na sistemski firewall ili ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ima on firewall otkud ti to da nema?????
Koristio sam i ja gdatu jedno 2h ![]() ![]() Edit: Evo Dokaza Poslednja ispravka: NIx Car (26.5.2009 u 22:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 18.1.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
...ma nisam reakao da nema firewall on ga u verziji TotalCare ima ali pri instalaciji
se ne pokreće nešto sprečava da se firewall instalira,naravno da sam disejblovao sistemski ali bez uspeha. A što se tiče samog programa ...fantastično i besprekorno ![]() uzgred evo ko je sve zaslužan za ovaj software http://www.gdatasoftware.co.uk/partn...hnologies.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 28.4.2009.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 273 puta na 199 poruka
|
![]()
Samo da znaš,Total Care varijanta ne prolazi najbolje na nekim test-sajtovima (npr.Matousec.com) upravo zbog lošeg firewall-a ( ogoljen AV,suprotno,slovi za najboljeg na svetu )...
Poslednja ispravka: torivoje (4.7.2009 u 3:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 72 puta na 51 poruka
|
![]()
Koristim ga vec 2 nedelje unazad na PC-u i imam samo reci hvale za njega ...do sada je pronasao brdo koje kakvih virusa i drugih stetocina .Pre njega sam imao AVG 8.5 Internet Security i KIS 2009 koje se oni ladno propustili . Sto je najbitnije jako malo resursa zauzima G-data 2010 na nivou je Avasta ili Nod -a . Bukvalno je na nivou programa instaliras i zaboravis , nema dosadnih i iskacucih prozora ( pojavljuju se samo kada je stvarno neka pretnja u pitanju ) prethodna 2 su mi bukvalno svaki .exe fajl citala kao virus i onda moras 50 klikova misem da obavis da bi nesto dozvolio ... itd
Sve u svemu stvarno iskreno preporucujem ovaj program ... pogotovo sto ga imam i na laptopu instaliranog gde ima svega 1GB memorije i takodje je totalno neprimetan . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer 2010 | Packy | Sportske simulacije | 2062 | 12.2.2014 21:29 |
GlobalFoundries preps 28nm high-k process for 2010 | ukimafija | Vesti | 2 | 16.4.2009 22:09 |
Intel 6-core 32nm dolazi nakon prvog kvartala 2010. | ukimafija | Vesti | 0 | 20.2.2009 21:18 |
Windows XP zivi do 2010. mozda i duže | ivanza | Operativni sistemi | 1 | 21.1.2009 2:03 |
Jel iko igrao Supreme Ruler 2010 ??? | MilosTintor | Strateške igre | 2 | 12.6.2008 22:28 |