![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka
|
![]()
Još jedno odlaganje. Nakon nepojavljivanja SC: Conviction na proteklom E3 sajmu iz Ubisofta je stigla vest da je igra odložena za početak fiskalne 2009. godine, što znači da bi trebalo da se pojavi u aprilu 2009.
http://www.gamedaily.com/articles/ne...delayed/?biz=1 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
mirza82 (26.9.2008) |
![]() |
#42 | |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
![]()
Evo ga i trailer za XBOX 360: http://www.youtube.com/watch?v=_k4fRFUKZcM
http://www.gametrailers.com/player/19866.html Izgleda da je Ubisoft odustao od koncentrisanja na stealth pristup koji je bio srz serijala... Videcemo kako ce to da ispadne... Poslednja ispravka: Flash91 (14.12.2008 u 23:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Član
Član od: 14.12.2008.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 30 puta na 28 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() IV dio me je malo razočarao jer zauzima 10GB ali je zato pre-pre kratak. A ima i 1000 bagova i glitcheva. Tehnički problemi i 3x veća zahtjevnost (uz malo bolju grafiku) su ga sahranili. Nadam se boljoj igri. Šteta je što nećže biti kao III dio, odnosno kao većina prethodnika. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Član
Član od: 21.10.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Expressionism na korisnoj poruci: | ||
Flash91 (15.12.2008) |
![]() |
#46 |
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
![]()
Nisam znao da su izasle nove informacije...
Prepao sam se da ce Ubisoft upropastiti moj omiljeni serijal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
Član od: 14.12.2008.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 30 puta na 28 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Igra valjda izlazi 30 juna kako sam cuo.Ako je vec neko pomenuo sorry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Evo gameplay!!Ne znam ali meni se cini mnogo bolje, nego prvi convictions trejleri. Mnogo vise paznje je posveceno akciji nego ranije. A i sad je pravi osvetnik
![]() http://www.gametrailers.com/video/e3...ter-cell/50008 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (2.6.2009) |
![]() |
#51 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Jao za minut me pretece...... Iz trejlera se moze videti razlog ovolikog cekanja i cutanja.....SCC je potpuno redizajniran. Svidja mi se sistem biranja meta prenet iz Rainbow Six-a, samo se nadam da nece biti samo akcije (mada ne verujem SC je ipak sunjalica, ali akcija je svakako dobrodoshla) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 831 puta na 498 poruka
|
![]()
Vama se ovo zaista sviđa???
Kakve ovo veze ima sa Splinter Cellom, umesto stealth ninje koji nije svemoguć, dobili smo Bornovog ujaka koji u tri sekunde čisti sobu punu protivnika, i to sačmarom (of all things). Da je ovo neka zasebna šunjalica-pucačina, pa bi izgledala prosečno, al de upropastiše onako divan serijal. Zanimljivo da je prvi SC zapravo i potekao sa konzola, ovo mu dođe kao da su ukapirali da je i to bilo suviše sofisticirano za nove razmažene generacije koje bi da pređu celu igru za jedno popodne. Al sam ispizdeo, ni trejler nisam mogao da odgledam do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]()
Sad sam odgledao ova 2 nova trailera, zaista impresivno izgleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Posto je Sam Fisher sada solo igrac, ne radi vise za agenciju i nije vishe "ninja", nego osvetnik, koji trazi ubicu svoje cerke i sumnja na svoje bivse saradnike. Prema tome koncept igre je morao da se malo promijeni. Nema on vise opremy vrijednu milione dolara, on je sada u ilegali, traze ga hoce da ga ili ubiju ili uhapse, znaci skroz novi obrt i u prici i u gameplay-u. I dobro je sto je tako, nego da iz nastavka u nastavak gledam sve istog lika u istom odijelu sa istim forama, agenta koji se bori protiv terorista
![]() ![]() Mene je ovaj trejler prijatno iznenadio, za razliku od predhodnog Convictions-a koji me je totalno razocarao-dobro je sto su ga reizajnirali - mada i dalje ima tu nekih sitnica koje mi se ne svidjaju ali, vidje cemo ![]() edit: Preporucujem da se registrujete na www.splintercell.com i pogledate malo duzi demo. Poslednja ispravka: r0nIn (2.6.2009 u 13:01) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (2.6.2009) |
![]() |
#57 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Meni je ovo pure BS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po cemu?
Slazem se sa Roninom, ogroman sam fan SC josh od kada je izashao, i mogu reci da me je Double Agent malo smorio. Prica ide u totalno drugom pravcu, ne znam shta ste ocekivali nakon saznanja da je Sam begunac i da ne radi vishe za vladu. Josh jedna igra sa vojnom spijunazom itd. stvarno bi me smorila. A i kao shto rekoh Sam se krije od policije i vlade, a cerka mu je ubijena na sumnjiv nacin verovatno je i vlada umeshana, shto znaci da ce biti dosta prilika u ovoj igri da se Sam prosunja po vladinim zgradama. Hitman je imao slican sistem ili glavom kroz zid ili stealth. Shto SC ne bi mogao isto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Starosedelac
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 1.209
Zahvaljeno 370 puta na 287 poruka
|
![]()
Ne znam.. Igrao sam prva 3 SCa i od ta tri najbolji mi je prvi.. Zasto? Zato sto je po meni bio najvise skoncentrisan na sunjanje. Secam se da u kecu NIKAD nisam uspeo da predjem misiju tako sto jednostavno poubijam sve (jesam drugu MOZDA, al ona je kratka)
Vec sledeci delovi su nekako davali mogucnost da ides i ubijas.. Recimo u trojci igrao sam kako dolikuje jednom tajnom agentu prve 2/3 igre. Onda reko, ajde da probam bum bum bum bum Ko da igram CoD, samo sto oni mene ne vide ![]() Tu sam se potpuno smorio i nisam zavrsio 3ojku.. Jednostavno nisam vise osecao tu atmosferu. Osecao sam se suvise nadmocno. Sam fisher jeste nadmocan u 1na1, ali on nema sta trazi u 15na1.. 4 deo nisam igrao, nisam imao hardware odigracu ga kad budem imao vremena.. Ovo novo, kao sto smo primetili je mnogo manje sunjalica i mnogo vise akcija. Dodjavola zasto, ZASTO, kao da ne postoji 48132719 akcija na trzistu.. Nece to biti losa igrica siguran sam.. Ali po meni to nije SC. Oke kazes ima sunjanja, slazem se bice sunjanja, ali to nije to.. A i prica mi mirise na trulo.. On odlazi u zatvor da sazna ko mu je ubio cerku.. Mesavina prison break-a i stiven sigalovih osvetnickih filmova.. Njaaah.. Cim sam cuo da su ga nagruvali u teretani za 4i deo, znao sam da ce serijal da ode u tri lipe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
Meni je treći dio čak bio najbolji, a tebe je smorio...
Ko što reče pentraksil, vjerovatno će biti ko u hitmanu, možeš na tihi način, a možeš u rambo stilu, niko te ne tjera da igraš u rambo stilu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Splinter Cell 4: Double Agent | F@n@T!c_KV® | Akcione igre | 359 | 28.2.2014 15:15 |
Splinter Cell 3 (Chaos Theory) | Enco Shifo | Akcione igre | 106 | 2.7.2011 23:36 |
Problem sa CSI: Miami + Splinter Cell 3 | dzambo | O igrama uopšte | 14 | 3.5.2008 18:51 |
Kako da pokrenem Splinter Cell 3? | S-man | O igrama uopšte | 14 | 2.2.2007 1:04 |