![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Novi član
|
![]()
Daj gavrilo, seme mu j...m, pa šta sam ja napisao na prošloj strani? Je l' sam napisao kako demo da se snimi? omfG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Veteran
|
![]()
koj demo sad? Samo sam reko coveku za noz nisam spominjao demo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() opusteno!! ;-) nije dobro procitao!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Veteran
|
![]()
ma ok
![]() a rajke ako si mislio na neku raniju poruku citiraj je pa da znam o cemu se radi, a ne ovako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Član
Član od: 12.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
ajde recite kako da sklepam demo plz nesto detaljno probo sam kako mi je ovaj lik rek o al nece
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Veteran
|
![]()
skines program FRAPS sa interneta. Ne mora da bude registrovan, trial verzija ima ogranicenje 30 sec max snimanja ali posto se snimanje filma svodi na spajanje najboljih kill-ova ovo je vise nego dovoljno. Skines program Vegas sa RapidShare-a. imas patch u paketu koj downloadujes i samo ga instaliras, tako da imas full verziju za dz. Kad udjes u Kanter otvoris konzolu(`
![]() upalis FRAPS i minimiziras ga, onda otvoris demo SKplayerom kad ga otvoris pritisnes enter da ti se otvori pravougaonik kojim ubrzavas usporavas i kontrolises demo. Onaj deo demoa koj oces da snimis, snimis tako sto pritisnes F9 i tada pocne snimanje, prekines snimanje opet na F9 i snimak ti je u hard-u. Pomocu vegasa ih spojis i dodajes effekte. Ako imas neko pitanje u vezi Vegasa ili svega ovog slobodno pitaj. Konkretno odgovor na tvoje pitanje je vezan samo za demo a odgovor je boldovan iznad, ali verovatno si mislio na snimanje svog filma o tvom gameplay-u. ![]() ![]() SK player: http://www.ludomanija.net/counter-st...ter-strike.htm FRAPS: http://www.fraps.com/download.php Poslednja ispravka: Sale013 (24.6.2009 u 12:57) Razlog: Piratiski linkovi nisu dozvoljeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Alo to je piraterija koliko ja znam. Neka koristi WeGame a timnemoj da mu turaš piratsku verziju preko rapida + bi mogao da dobiješ karton.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Starosedelac
|
![]()
Sad ja imam jedno pitanje
![]() Skoro sam reinstalirao cs, i sad mi se pojavljuju one bezvezne poruke "you have spotted an enemy" , "You killed an enemy..." i te gluposti, kako da to sredim da se ne pojavljuje?? Pre sam ga regulisao nekako al se ne secam ?? Poslednja ispravka: Luka.zip (24.6.2009 u 13:07) Razlog: error |
![]() |
![]() |
![]() |
#2491 |
Novi član
Član od: 24.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozz svima od mene
Non-steam server za cs 1.6 Evo da vam javim da sam konacno posle dugo vremena zavrshio sve sto je potrebno za jedan kvalitetan i jednostavan crnogorski server.... Uvjerite se i sami, ali ako imate neku kritiku molim da je iznesete ovdje.... Evo opet da ostavim informacije: ¤ Crna Gora^Gaming Server: 217.26.212.28:28028 Evo vam link http://cg-gaming.ucoz.com/ konacno zavrshenog sajta/foruma servera i zelim da se svi registujete na forum radi svih informacija o radu servera!!! LJUDI ZIVJELI VIDIMO SE NA NISANU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Aman čovječe ne postuj u dvije teme isto. Imaš temu bepslatnio serveri. Ovde se ne pišu serveri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Član
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka
|
![]()
LJudi pomaagjte!!Kako da povecam fps u kanteru ne mogu vise da igram sa 20 !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 | |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]() Citat:
Mada, probaj prvo da očistiš komp od virusa i ostalo (defragmentacija, gašenje background programa itd.), ali mislim da ti nova grafička ne gine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Član
|
![]()
ps...sta i to moze?! :-o meni se pojavi samo jednom i to kada krecem da igram...i vise ne.... :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Član
|
![]()
ljudi, imam jednog lika, nije registrovan na forumu ima problem, a ja nzm sta da mu kazem tj da mu uradim (jer sam kod njega)...slusajte...
radi mu na 101 fps i onda odjednom krene malo da secka,padne da radi od 10-30 fps i tako 2 min.....i onda opet lepo radi i tako opet... kucao sam mu one komande rate, itd...i ponovo fps_max 101 i opet nista...zna neko resenje?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 | |
Član
Član od: 16.1.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 18 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
To se i meni desavalo (samo sto meni sa 30 fps na 4 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Član
|
![]()
ja samom sebi nisam jasan imam 2 cs 1 kidam a drugi nemam pojma a isti su...ccc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |