![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.3.2008.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Za pocetak,unapred hvala na svim predlozima i sugestijama.
Daklem, napravio sam svoj sajt koji hostujem kod neobee-ja(ako je bitno) koji sadrzi bazu mysql pravljenu u phpmyadmin-u. E sad, to sve lepo radi u localhostu, p aje moje pitaje kako to sve da proradi i na online sajtu, tj na online domenu? Znam da to treba da podesim u kreiranoj konekciji koju koristim kroz sajt ali kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Novi član
Član od: 19.6.2009.
Zahvalnice: 3
|
![]() Citat:
Ako postavljas sajt na Linux server vodi racuna da je directory separator iskljucivo / forward slash. Ako ne mozes da se konektujes ka bazi u online rezimu zameni navodnike sa apostrofima u mysql_connect. Ja sam izgubio celu noc trazeci "bag" na Linux platformi, izvorni kod sam prekopirao sa Windows platforme ![]() Napisi kako je prosao upload. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 4.3.2008.
Zahvalnice: 21
|
![]()
hvala na predlogu, moracu da sacekam ponedeljak jer im webmaster neradi vikendom pa da vidim sa njim
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Gledanje online filmova uz prevod na srpskom | Parsifal | Video/TV softver | 23 | 24.5.2012 15:38 |
Kako klonirati kompletan hard disk (C:)? | anticitizen-one | Nosači podataka | 36 | 12.4.2009 9:43 |
Koji je sud nadležan za sporove, kako se postaje vlasnik sajta... | rebelmouse | Web razvoj | 3 | 11.3.2009 17:55 |
Kako preneti bazu kod NOD32 | alien | Zaštita | 1 | 4.2.2007 2:59 |