![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.1.2009.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Kupio sam danas Pioneer DVD rezač SATA.Priključio sam ga u kompjuter i neće da radi.Tj. on hoće da izaće i mogu da ubacim disk ali ništa nema novo u my computer, tj. nema nikakvog novog drajva.U čemu je problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Rešio sam taj problem ali sad imam drugi!!(ovaj je bio samo do kabla kog nisam uključio
![]() Sada, kada ga priključim u kompjuter, on ga nađe i sve lepo dok ne ubacim CD i kada kliknem da uđem u CD pošto ne radi autiplay prijavi sledeću grešku: H:\refers to another location that is unvailable.It could be on a hard drive on this computer, or on a network.Check to make sure that the disc i properly inserted, or that you are connected to the internet or your network, and then try again.If it still can not be located, the information might have been moved to diffrent location. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
A moze li desni klik pa open? Hoce li bilo koji drugi disk da otvori?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Neće ni desni klik pa open, uvek prikaže isto...Neće da otvori nijedan drugi disk, neće da otvori ni kada je prazan.Uvek prikaže tu grešku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
^ Probaj da ga izbrises u Device Manager-u pa resetuj masinu a kao ne uspe promeni mu slovnu oznaku u Disk Management-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Pioneer DVD 109 rezačem | Medvedenko | Nosači podataka | 5 | 11.9.2008 0:05 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |
Problem sa PIONEER 111D i PATA HDD-om | cur3 | Nosači podataka | 24 | 22.5.2007 19:27 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |