![]() |
![]() |
![]() |
#2941 |
Starosedelac
|
![]()
Tebi se onda gadno zaebala instalacija.
Obriši to što si instalirao i probaj da ga instaliraš kako ide po default-u pa vidi da li će raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2942 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Evo to je verzija kantera koju koristim mozda je to problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel da instaliram samo v 21 ili i onaj kanter zajedno sa njim?Posto sam tu kombinaciju vec probao i nece da radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Starosedelac
|
![]()
E jesi biser
![]() Pa kako zamisljas da bilo sta radi ako instaliras samo patch?Naravno da instaliras i onaj kanter. Ides ovim redom: 1. Counter-Strike 1.6 v7 Full ~300MB 2. Non-Steam Patch v21 ~20MB (instaliras ga gde ti kaze, ne menjas putanju) 3. Ako hoces dodas Zbot ~10MB 4. Ides na www.gametracker.com i nalazis servere 5. Uzivas u igri Prethodno ocistis sve ostatke CS-a kog trenutno imas instalirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | |
Član
Član od: 15.3.2009.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 40 puta na 33 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Banned
Član od: 7.8.2009.
Lokacija: U tacki visoj od neba i nizoj od pakla sedim ja na svom tronu od oblaka
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li moze neko da mi kaze gde da nadjem i kako da ukljucim cit za fles(da mogu da vidim kroz fles)?Vise mi je puna glava imbecila i debila koji mi bacaju fles pod noge
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Član
Član od: 12.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
nemoj biti bot ....fles je sastavni deo igre ko awp(i jamrzim awp pa nista)a owde ti niko nece dati to *****e sigurno...ako ti vec smeta fles kad vidis da ide ka tebi okrenes se i nece da te uvati....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa to sam sve vec uradio.Izadje mi dve ikone kantera.Jedna je od peca,a druga od kantera originalna.Kada kliknem na onu od peca desava se ono sto sam poslao na forum,ima slika.Kada kliknem na onu drugu ikonu od kantera koja je ista kao i ona prethodna udje u igru al kad osvezim listu internet nema nista. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 | |
Banned
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2951 | |
Banned
Član od: 7.8.2009.
Lokacija: U tacki visoj od neba i nizoj od pakla sedim ja na svom tronu od oblaka
Zahvalnice: 1
|
![]() Citat:
kada te tvoji gadjaju flesom sguza,a protivnici granatama i flesom spreda,tesko da bi znao da se orijentises bas svaki put Mnogo nesto prazno ovde,odo ja na ekstrim da pikam kanter,aj pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 | |
Banned
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Pokreni ponovo njegovu instalaciju i podesi da se instalira tamo gde ti je osnovna instalacija CS-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Član
|
![]()
Ma lik misli samo da klikne na tab internet kada udje u cs....Samo treba na add favorites ubaci ip i to je to.....Kako je napisao , mislim da je to to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Novi član
Član od: 13.8.2009.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Jel postoji neki anti cheat za cs 1.6???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Starosedelac
|
![]()
Steam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Član
Član od: 12.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Jer kad ti banuju acc, ne mo's vise da igras , a sad ne verujem bas da ima mnogo tih koji ce na svaka 3 dana da placaju nov nalog.Ili nisam u pravu.. ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |