Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.8.2009, 3:48   #2961
Torres
Novi član

Član od: 13.8.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Counter Strike 1.6

A, kako se koristi taj Steam... Hvala na pomoci...
Torres je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2009, 6:38   #2962
DonCorleone91
Starosedelac

Član od: 5.7.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 658 puta na 339 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku DonCorleone91

Citat:
Torres kaže: Pregled poruke
Paaa mozes ti slobodno da ga skines i da napravis akaunt i da vidis kako sve to izgleda, ali jedina fora ti je sto neces moci nista da igras zato sto ne mas nijednu igru aktiviranu preko steam-a, odnosno nisi ni jednu kupio
DonCorleone91 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2009, 9:18   #2963
Kempesh
Član

Član od: 24.5.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Kempesh

Citat:
Torres kaže: Pregled poruke
Steam je legalan kanter....Kosta sada valjda oko 1.000,00 dinara,dobijaš svoj acc i super je. Pa samo se još kod nas i još malo gde igra non steam . Steam je mnogo bolji...stabilniji, mnogo manje ima i choke-a i loss-a i sasvim je glupo igrati non steam. Preko steam-a možeš da igraš i sa strancima i da odigraš neki pravi meč i da nešto naučiš i tu nema mnogo čitera ( vrlo, vrlo retko )

Non steam je mislim samo kod nas još zastupljen i u okolnim zemljama....Što pre počneš da igraš na steam-u , pre ćeš naučiti da igraš !!!!
Kempesh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2009, 9:20   #2964
Kempesh
Član

Citat:
DonCorleone91 kaže: Pregled poruke
Ne pomaze vise ni vac uvek procure informacije iz firme pre update-a tako da se citeri pripreme
Ako igraš iole ozbiljnije mečeve, nema čitera. Nema ni na DM
Stara 14.8.2009, 9:33   #2965
DonCorleone91
Starosedelac

Član od: 5.7.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 658 puta na 339 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku DonCorleone91

Citat:
Kempesh kaže: Pregled poruke
Ako igraš iole ozbiljnije mečeve, nema čitera. Nema ni na DM
Ma ima ih svuda, sve zavisi kako kad koji naidje. ima ih i na geteru al se ne zadrze dugo, al ih ipak ima!
DonCorleone91 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2009, 11:43   #2966
Kempesh
Član

Citat:
DonCorleone91 kaže: Pregled poruke
Ma ima ih svuda, sve zavisi kako kad koji naidje. ima ih i na geteru al se ne zadrze dugo, al ih ipak ima!
Na ozbiljnijim serverima DM-a,,kao što su alternative dm, headquarter...itd ih ima jako malo, ili ih nema uopšte

Ja sam mislio mečeve u mixu 5vs5 preko quake net-a....Geter je po meni čista glupost i bacanje vremena.....
Stara 14.8.2009, 17:47   #2967
**FaCa**
Član

Član od: 25.10.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Zanima me kako da napravim svoj server..pa ako moze POMOC. kad instaliram CS i patch v 21 pokrenem dedicated server(onu crvenu ikonicu) i napravim server ovo ono posaljem drugovima ip i oni nemogu da lociraju server ...inace koristim SBB pa jel bi trebao neki posebni brojevi da budu u sastavu IP-a (npr. :27037) da bi server radio drugima ? a imam i STEAM profil i kada preko crne ikonice Dedicated servera napravim svoj server nece da mi udje zbog nekog klijenta zato sto imam 47 a treba 48 ...jel ima neko iskustva sa ovim ako moze pomoc kako da mi radi server ?????
**FaCa** je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2009, 17:49   #2968
dzonihsv
Deo inventara foruma

Član od: 26.9.2006.
Zahvalnice: 1.682
Zahvaljeno 5.818 puta na 3.141 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku dzonihsv

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40892
dzonihsv je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci:
Sale013 (16.8.2009)
Stara 14.8.2009, 18:22   #2969
kish
Član

Član od: 29.7.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 44 puta na 27 poruka

Citat:
srb1N* kaže: Pregled poruke
MOTKA!!!!uzmes motku polomis citeru kosti pa da vidis kad ce opet da upali?
Iako mi se svidja ideja, nijedan citer nije vredan toliko paznje. Predjes na drugi server... a ako se i tamo neki pojavi onda na terci itd. Servera barem ima dosta. Jedino tako ce vlasnici tih servera uvideti da ako imaju citere niko im nece koristiti server, pa onda vise nece moci svaki klinac da bude admin nego samo oni koji se i razumeju u to.
kish je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.8.2009, 19:39   #2970
Kempesh
Član

Citat:
**FaCa** kaže: Pregled poruke
Zanima me kako da napravim svoj server..pa ako moze POMOC. kad instaliram CS i patch v 21 pokrenem dedicated server(onu crvenu ikonicu) i napravim server ovo ono posaljem drugovima ip i oni nemogu da lociraju server ...inace koristim SBB pa jel bi trebao neki posebni brojevi da budu u sastavu IP-a (npr. :27037) da bi server radio drugima ? a imam i STEAM profil i kada preko crne ikonice Dedicated servera napravim svoj server nece da mi udje zbog nekog klijenta zato sto imam 47 a treba 48 ...jel ima neko iskustva sa ovim ako moze pomoc kako da mi radi server ?????
Kada bi bilo tako lako dići server, svi bi ga pravili......Elem, imaš na netu mnogo, ali baš mnogo tutorijala za dizanje servera i šta ti sve treba. Guglaj malo i naći ćeš sve, mada ti je moj predlog da ti neko što je već to radio pomogne,jer nije baš tako jednostavno ako sam hoćeš prvi put...
Stara 15.8.2009, 14:49   #2971
srb1N*
Član

Član od: 12.5.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka

Citat:
kish kaže: Pregled poruke
Iako mi se svidja ideja, nijedan citer nije vredan toliko paznje. Predjes na drugi server... a ako se i tamo neki pojavi onda na terci itd. Servera barem ima dosta. Jedino tako ce vlasnici tih servera uvideti da ako imaju citere niko im nece koristiti server, pa onda vise nece moci svaki klinac da bude admin nego samo oni koji se i razumeju u to.
brate posvetis mu tad malo paznje i nemors vise nikad..
srb1N* je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.8.2009, 14:12   #2972
boshkodj
Veteran

Član od: 4.7.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka

Imam jedan problem. Kupio sam server u solucija.ba i kada ukucam skrptu - amx_match ct tt mr15 esl recdemo izadje mi ovo:
amx_match ct tt mr15 esl
* | esl.cfg |
* This config file doesn't exist.
* Here is the list of available config file
.....
Kako da namestim ovo?
boshkodj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.8.2009, 22:38   #2973
nebojsa986
Veteran

Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka

Citat:
boshkodj kaže: Pregled poruke
Kupio sam server u solucija.ba
Sa ovim si se posebno usrecio. Inace cfg fajlovi koji se ucitavaju pri pokretanju mecha se nalaze u /cstrike/addons/amxmodx/configs/amxmd/leagues pa ga ubaci tamo ako ga nemas.
nebojsa986 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.8.2009, 22:42   #2974
Marko069
Starosedelac

Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka

Zanima me kako admini prate ima li neko cheat,imaju li neki poseban program ili sta?I kako funkcionise anti cheat na valve serverima?
Marko069 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2009, 0:20   #2975
Dark Champion
Član

Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka
Smile Re: Counter Strike 1.6

Svako ko je imalo zainteresovan za učestvovanje na turniru u Counter Striku može se registrovati na ovaj forum i prijaviti se u temi predvidjenoj za prijavu. Igra se po timovi od 5 igraca. Link cu vam dati kasnije...
Inace forum je sasvim nov i tek takmičenja počinju. Neće to biti jedini turnir... Svi zainteresovani samo izvolite ....

Poslednja ispravka: Dark Champion (17.8.2009 u 12:20)
Dark Champion je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2009, 2:29   #2976
Cele
Član

Član od: 24.12.2008.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Cele Slanje poruke preko Yahooa korisniku Cele Slanje poruke preko Skypea korisniku Cele

Citat:
boshkodj kaže: Pregled poruke
Imam jedan problem. Kupio sam server u solucija.ba i kada ukucam skrptu - amx_match ct tt mr15 esl recdemo izadje mi ovo:
amx_match ct tt mr15 esl
* | esl.cfg |
* This config file doesn't exist.
* Here is the list of available config file
.....
Kako da namestim ovo?
moguce je da tije instalirana skripta, to se resava preko ftp/a , nek ti to odradi onaj ko ti je izdao server , a ako ti to ne odradi , javi se mene preko pm , pa cu te usmjeriti , objasniti kako i dje da editujes , imam ja cini mi se nedje snimljen text file , dje su komande .cfg, pa cu ti dati to i ti to loaduj
Cele je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2009, 2:34   #2977
Cele
Član

Slanje poruke preko MSN-a korisniku Cele Slanje poruke preko Yahooa korisniku Cele Slanje poruke preko Skypea korisniku Cele

Citat:
**FaCa** kaže: Pregled poruke

http://www.kgb-hq.com/forum

registruj se odje , naci ces na forumu temu o ovome , iznajmi od iggija server , saradjivao sam sa njim na ovome planu , dok sam drzao neke servere, dobar je za saradnju a i mali je ping ,

ti ne mozes nikako da napravis server bez mashine i link itd itd
Stara 17.8.2009, 12:20   #2978
Dark Champion
Član

Član od: 22.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 80 puta na 42 poruka

Svako ko je imalo zainteresovan za učestvovanje na turniru u Counter Striku može se registrovati na ovaj forum i prijaviti se u temi predvidjenoj za prijavu. Igra se po timovi od 5 igraca. Link forum je: http://counter-c.forumotion.net/index.htm
Inace forum je sasvim nov i tek takmičenja počinju. Neće to biti jedini turnir... Svi zainteresovani samo izvolite ....
Dark Champion je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2009, 16:16   #2979
Marko069
Starosedelac

Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka

Citat:
Marko069 kaže: Pregled poruke
Zanima me kako admini prate ima li neko cheat,imaju li neki poseban program ili sta?I kako funkcionise anti cheat na valve serverima?
Jel zna neko?
Marko069 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2009, 16:30   #2980
Cele
Član

Ukratko :

Admin mora (ali mora da je odlican igrac sa vise godina radnog staza, to je prvi i jedan od najvecih uslova.

imas raznih cheatova , u sustini se dijele na AIM i WH

Aim - taj cheat je lako prepoznati igrac kome je upaljen ovaj cheat sve headuje bukvalno.i u sustini mnogo ga je lako prepoznati, najbolje resenje protiv njega ti je da udjes u spec ako si vec admin i da pazljivo proucis igru i ponasanje NISANA igraca za kojeg sumljas da cheatuje. pogledas i zakljucis, zbog toga kazem da je mnogo bitno ISKUSTVO ADMINA !
edit : ako vidis koga da se okrece brzo oko svoje ose i dijeli headove to je aim

Wh - popularni wall hack , samo rijec ti govori da se radi o cheatu koji ti omogucava da svoje protivnike uocavas kroz zidove , kroz brdo kucu itd . dosta zeznut cheat , njega je mnogo teze uociti, jednostavno napravis snimak igraca u prvom licu posle pustis na svoj komp i upalis neki wh i vidjeces sam. ponovoda naglasim tu se radi samo o ISKUSTVU ADMINA

Mi admini sa SOE (sada sid ) servera koristimo program X SPEC za otkrivanje wh , ako si zaintresovan okacicu post i detaljno objasniti kako radi

i da ti dam koristana savjet , ako ne uzivas privilegiju da si head admin ili neki super admin na nekom serveru , kada nijesi siguran , da neko ima cheat zovni nekog starijeg i iskusnijeg kolegu , pa ce ti pomoci ...moras ici postepeno

GL HF
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
counter strike, cs 1.6

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting Sale013 Mrežne igre 93 24.4.2020 15:26
Besplatni CS 1.6 serveri Milan Milicevic Mrežne igre 574 26.8.2014 5:45
Counter Strike 1.5 logo Aleksandar1987 Mrežne igre 12 7.1.2008 22:07
Grand Theft Auto : Counter Strike dodgeme Akcione igre 0 16.5.2006 22:26

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 12:18.