![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#921 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.757
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Znas kako... Dok komercijane firme prave modele i teskture tako da se iste skaliraju i da mogu da se koriste na raznim konfiguracijama i podesavanjima (ipak treba prodati igru), savim je moguce da ono sto su ovi uradili za taj mod da ima samo high-res verziju. Tako da se samo to vidi, ma koja god podesavanja stavio (sto ubija peformanse na slabijem kompu).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
... i bidi fin (17.8.2009) |
![]() |
#922 |
Veteran
|
![]()
Ajmo stalkeri ,treba mi pomoc...Znaci nabavio sam sve fleseve do sada (sva tri za mehanicara iz clear sky baze, cordon baze, freedom, i loner iz agroproma). Uglavnom sam kupovao informacije o tome gde se nalaze, i imam 3-4 viska ,moguce da su za onog u bazi bandita ali ja sam neprijatelj njima tako da od toga nema nista. E sad ,za onog iz duty baze u agropromu sam nasao samo jedan (i dobio oko 7000 za njega) a ostala dva nema sanse. Pa me zanima,ako neko od vas slucajno zna,gde bih mogao da ih nadjem?
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GordoN na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#923 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
Pričaj sa svima u duty bazi, i onoj iznad stalker mini-bazi i ko traži velike pare o stash-u to ti je usb, ako me pamćenje dobro služi ima jedan kod onog kao barmena u duty-a, samo moraš više puta da ga pitaš...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#924 |
Veteran
|
![]()
Nasao sam ,lepo su bili sakriveni. Ima lik u duty bazi koji drzi neku streljanu ili sta vec (koji je jos i oznacen na mapi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Banned
|
![]()
Okacio:
purke62 October 12, 2008 Koincidencija, ili je to nas kolega sa foruma ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#926 |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#927 |
Veteran
|
![]()
Vau, nema me neko vreme u STALKER temama, dodjem da obidjem bracu Stalkere i odmah vidim da su medju prvima, sto znaci ima interesovanja. Lepo bogami. Sto se tice tih raznih lokacija nasao sam ja na netu neke slike. To su mape Zone SoC i CS sa oznacenim svim vaznim lokacijama. Velike su pa me mrzi da ih uploadujem ali dacu vam linkove:
http://www.webalice.it/requena/game/stalker/stalker.htm http://www.webalice.it/requena/game/.../stalkercs.htm Samo kliknite na veliku mapu u sredini. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku gamer4life na korisnoj poruci: | ||
... i bidi fin (17.8.2009), GordoN (10.8.2009) |
![]() |
#928 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#929 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ma slažem se da bi mi dobro došao neki dvojajčani ili nedaj bože četvorojajčani procesor i neka grafa, tipa HD 4770, ali Zona neće još neko vreme biti bez mene.Makar igrao sam SoC.Meni dovoljno.I nemoj da je neki počo da vređa moju grafu, dobar sam sa moderatorima i adminma, ima das popijete ban. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudosi imam jedan problem vezan za quest:
Spoiler za Spoiler za pricu:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#931 |
Veteran
|
![]()
To znaci da para nema vise
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Veteran
|
![]()
Ma pare nisu problem,
Spoiler za razlog:
Ukratko, pare neces dobiti nazad, pa je najbolje potrositi ih na upgradeove pre odlaska po PDA. Jos jedan razlog zasto se STALKER CS smatra za igru sa ne izbalansiranom ekonomijom. Jednostavno, para je malo zbog manjka artefakata, a i ono sto se nadje se lako izgubi, potrosi na upgradeove i na ovaj scenario. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku gamer4life na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#933 |
Član
|
![]()
To Pentraksil :
Ja sam na tom delu uspeo da sačuvam svu opremu tako što sam ostavljao sve u steš iznad tog ulaza gore kod onih rudara i u taj podrum ulazio bez ičega (kad prođe animacija samo se vratim gore i ponovo sve pokupim)...ali pare nemožeš da sačuvaš..ako ti je žao da ti ih banditi otmu potroši ih kod rudara iznad tačnije njihovog trgovca ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku FlaSHBacK na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#934 |
Veteran
|
![]()
Najgore je sto se neke vece pare dobijaju kad ne trebaju...Ja sam pre limanska imao full upgradovan Seva(osim onog poslednjeg sto se dobija kod bandita) Exo i Bulat odela, i jos mi je ostalo oko 50 000. Mada ja sam koristio weight mod i teglio oruzja iz military warehouses cak do clear sky baze (jer on kupuje po najpovoljnijim cenama). Taman se osetis mocnim ,imas full odelo ,oruzje, pun inventar, kad ono kraj igre. Sta je to mozda jos pola sata,sat igranja posle ulaska u Limansk... Jedva cekam ovaj Call of Pripyat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.757
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
--> Ima para, ali treba znati kako skupiti. Prodavati robu na mestima na kojima imaju prodajnu dobru cenu, koristi stasheve blizu raznih vodica kao privremena mesta za smestanje loota (tako da kasnije mozes brzo ogronu kolicinu da prebacis negde gde se skupo prodaje), kao i znati sta vredi skupiti (odnos cena/tezina). I naravno, ne prodavati najvrednije stvari, sem ako je neophodno (za upgrade ili neku opremu) pre nego sto se zavrsi "incident" za banditima iz glavnog kvesta. P.S. Sve ovo bez "cheat" modova. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#936 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pi majku mu......znao sam....pa dobro nishta nema veze, nemam sejvove blizu tog mesta tako da dzabe. Imam ukupno 10 sejvova na koje sejvujem u krug kako bih izbegao jednocasovno ponavljanje. Ali nema veze valjda cu naici na neshto para kasnije. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#937 |
Veteran
|
![]()
Ne sekiraj se , biće para ko pleve.U Agroprom kad dođeš, na ulazu će te zezati jedan Duty moron , što nemaš odelo i oružje.A nevidi da imaš,ali nema veze, u njihovoj bazi ćeš za jedan zadatak u underground dobiti , ako se nevaram 10.000 rublji.Za početak dosta, malo trgovine , sporednih questova i imaćeš love dosta.Ima dosta artafekata.
|
![]() |
![]() |
pentraksil (17.8.2009) |
![]() |
#938 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Da da evo dobih vec 700 rubalja za neko djubre shto skupih usput, sada sam u agroprom idem da vrtim onaj ventil (to je valjda vredno 10 000). Ali dobro bitno da imam municije za drugo cu se snaci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Veteran
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
|
![]()
Instalirao sam S.T.A.L.K.E.R. Clear sky i peceve ali kad odem na new game krene loading i za nekoliko sekundi na ekranu se nakratko pokaze plavi ekran i kompjuter se restartuje.Dali neko zna sta je to???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka
|
![]()
Sto se radi momci, treba mi nekoliko savjeta...
Upravo skidam Clear Sky, ne znam da li je engleska ili ruska verzija,a i ne znam koja je razlika, pa ako nekome nije tesko da mi malo to priblizi... Onda, u zavisnosti koja verzija bude, koje peceve treba da instaliram, po kojem redosledu, i ima li jos sto da treba da se doda igrici da bi sto bolje radila, molim vas da me uputite... SoC sam obrnuo 10 puta minimum, pa reko red je da probam i ovaj dio, i jos nesto, kako ce igrica raditi na kompu iz moga profila?? Momcovi hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
clear sky, stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl | BigBadVuk | Akcione igre | 1890 | 14.5.2025 19:41 |
Greške/zamerke | Nash Knight | Tekstovi u SK | 285 | 23.9.2016 5:55 |
S.T.A.L.K.E.R. i mod FLOAT 32 - 0.36 a | suspirija | Akcione igre | 5 | 2.5.2007 17:56 |
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer | illidan | Akcione igre | 11 | 26.12.2006 17:48 |