![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Član
Član od: 30.8.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 142 puta na 95 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Drugari, kako se ovo cuda igra online? Kada se joinujem nikako neko da izbaci raspored utakmica? Koja je tu fora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
![]()
Lol pes je savrsena simulacija fudbala???namenjeno delchi
btw danas sam instalirao i ekstra mi je.kao sto sam vec rekao poceo sam sa celticsima,ipak su omiljena ekipa.u pocetku me nije islo ali sam se onda navikao i sad cepam.imam 4 vezane pobede i skor 5-3.i bice jos bolji.vec je bio je game winner od strane pirsa protiv sunsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I stalno mi ovo javlja:
Restricted network configuration detected. For online play to work properly with your network configuration, you should enable port forwarding in the online setings menu. Sta je bre ovo? Sta da radim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Član
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka
|
![]()
Da otvoris port.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel' imaš ruter? Moraš odraditi port forwarding...
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Deo inventara foruma
|
![]()
[QUOTE=dzonihsv;878626]Jel' imaš ruter? Moraš odraditi port forwarding...
Imam ruter, sad za port forwarding ![]() zeznuto je port forwardovati dva racunara na telekomovom huawei mt882 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
e, aj mi rasvetlite neke stvari
![]() znaci, igrao sam ono na pocetku u my player, onda me stavili u nba kamp. tu sam ebo keve, tipa 20ppg, 10ast, 5rbs i opet me ne pozvase u nba. dobro, kazem ja i nastavim da igram u austin toros u D ligi. odigrao sam do sada 20 tekmi (dvadeset), gde sam na tipa deset bio MVP i niko nista...wtf? ortaka zovu posle sest tekmi gde je imao 10ppg i tipa B+ ocene saigraca, mislim lol... takodje, zasto komp simulira ostale utakmice po 12 minuta, kad ja igram po 5? kako onda ja da imam 30ppg kao sto imaju neki likovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]()
izgleda da kad jednom igras sa nba likovima (ne znam da li i trening kamp ulazi u to, ili samo kad dobijes onaj ugovor sa nekim nba timom), ne mozes opet, dakle, ako igras u nba i vrate te, brises sejv i pravis novog lika, sad sam procitao na zvanicnim forumima. ebote koji bag...
ali opet, mene nisu ni zvali, ja sam samo igrao trening kamp... za ove minute, ja mislim da sam ja nesto testirao sa tim podesavanjima u main meniju i da je opet bilo ovako, probacu ponovo. edit: probao ponovo, ne moze, uvek je pet minuta, a simulirane tekme su po 12 ![]() Poslednja ispravka: Doolio (17.10.2009 u 14:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Banned
|
![]()
Igrao sam nesto kratko,i primetio da nema ogranicenja napada ?!?!?!? (play off ) Nesto sam propustio u opcijama ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Član
|
![]()
Kako se baca alley-oop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E jesam dosadan ali me zanima ovaj online pick up games, sta se radi tu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Banned
|
![]()
Alo ljudi ,pa par POSTova iznad opisuje kako se to izvodi...dakle drzis dugme za cuvanje..valjda se zove clutch+dodavanje u odredjenom trenutku ..
Nego da se ponovim :"grao sam nesto kratko,i primetio da nema ogranicenja napada ?!?!?!? (play off ) Nesto sam propustio u opcijama ?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Starosedelac
|
![]()
Tek sam sad odigrao prvi utakmicu (pre toga sam igrao my player) i vidim da su ocene kriminalno niske.Ne mislim na Jamesa i te zvezde, vec na malo slabije igrace koji ovde imaju katastrofalno lose ocene..Pa sta je ono?! Kao da igram sa onim amaterima iz evrolige a ne sa NBA igracima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Do malopre je sve bilo normalno, a sad kad sam pokrenuo utakmicu NBA Today ne da mi da menjam igraca, igram samo sa plejom kao u My Player modu. Pokusam sa Quick Play i opet isto...Pomozite...sta se desilo...ili sta sam uradio
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Član
Član od: 21.6.2006.
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka
|
![]() Citat:
|