![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#261 | |
Banned
Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.172
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
Ovo je DLC koji traje 2-3 sata, naravno da nema demo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Preskacem...zgadilo mi se FEAR napucavanje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku White Ripper na korisnoj poruci: | ||
... i bidi fin (5.9.2009), Psycho13 (5.9.2009) |
![]() |
#264 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.744
Zahvaljeno 4.129 puta na 2.698 poruka
|
![]()
Jel probao neko Reborn? Ja sam krenuo malo (2 misije, sto ce reci ostalo mi jos pola
![]() Takodje sam prvi put iskusio cari pathovane FEAR dvojke. Naizad opcija za ne-widescreen prikaz (bye, bye letterbox), kao i opcije za iskljucivanje film graina i "naocara" (dobro, meni su ova dva ok, ali na stranim forumima ima mnogo likova kojima se to nije svidelo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
Ja ovo preskacem ali pitam cisto bezveze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
U pitanju je dodatak za FEAR2 (rekoh da patchuje FEAR2, zar ne?).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Zavrsio... stvarno kratko, par sati igranja... kraj ocekivan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
da li je neko naleteo na neke bagove u igri?
pitam ovo zato sto sam nabavio igru,i kad sam krenuo da instaliram patch 1.04,kaze mi da igra nije instalirana...zato sto sam nabavio verziju gde nema standardne instalacije igre i upisivanja u registri bazu windowsa,vec samo extract ![]() probao sam da nabavim i originalnu verziju gde bude normalno autoplay,install i ona slika devojcice u toku instalacije,kao sto je to ovde opisano,ali nazalost,takve verzije vise nema nigde na netu,nego su samo verzije sa "extract game ![]() tako da,moram igrati 1.00 verziju,bez patcheva,pa zato pitam jel ima ili nema bagova,da znam cemu da se nadam? procitao sam celu temu i vidim da se niko nije zalio na bagove,jedino na lakocu igranja na hard tezini i da je kratka i to je to? inace,mrzim igrati ijednu igru bez patcha,ako vec postoji patch,sto ga ne instalirati... ![]() hvala unapred na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Eto, ovaj DLC Reborn preinstalira i sve patcheve za FEAR2 (zakljucno sa 1.05).
Sto se tice drugih metoda, trenutno nisam upucen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
prosto da ne poverujem.
instaliram expanziju i kad hocu da pokrenem,kaze da fali binkw32.dll odem i skinem taj fajl i ubacim ga u game folder,a zatim kaze the procedure entry point _BinkShouldSkip@4 could not be located in the dynamic link library isti problem na drugom forumu (inace video sam na jos dosta foruma) link definitivno odustajem od ove igre. em ne mogu da nadjem kakvu treba verziju od Project Origin,pa sad jos zeza i exp. Reborn ![]() nek ide do q. edit: saznao sam sad zasto sam imao ove probleme sa binkw32.dll i sa ovim procedure entry point. zato sto "nemam" instaliran FEAR 2. odnosno imam extractovan,i mogu normalno da udjem u igru,ali jednostavno expanzija ne vidi osnovnu igru jer ista nije upisana u registri bazu. molio bih poznavaoce oko ceprkanja registri baze da mi pomognu kako da manuelno upisem igru u registri bazu. to ce mi omoguciti da instaliram patcheve,odnosno expanziju koja samom instalacijom i patchuje igru na 1.05. hvala. edit 2: da ne pravim novi post,ovako cu. problem je bio do toga sto expanzija mora da ide u isti folder gde i obicna igra. meni je po defaultu nudio novi folder i ja naravno prihvatio,ali kad sam malo gledao uputstvo za instalaciju po netu,video sam da kazu da ipak mora sve zajedno u isti folder i evo sad radi bez problema ![]() steta samo sto nema quicksave ![]() Poslednja ispravka: bojanh (12.9.2009 u 6:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Član
|
![]()
Taman kad sam letos završio dvojku ponadam se da sam otprilike pohvatao gde je glava, a gde rep u priči, a sad mi uleteo Reborn skoro i opet mi ništa nije jasno
![]() O čemu se ovde radi, mislim koji je timeline? Pošto je grad u ruševinama znači posle eksplozije tj posle prvog dela. Ali o kakvom se rebornu Fettela radi kad ga je u Extraction Pointu Alma oživela da juri onog nesrećnog prvog prototipa? (ok ne sećam se baš potpuno kraja Extraction Pointa ali mislim da je preživeo a glavni junak tj prvi prototip njegov brat poginuo pri pokušaju da udje u helikopter) I ovde te Fettel zove kao replica vojnika da mu pomogneš, a Alma te opet napada?!? (mislim znam da je mala luda ko struja ali nije glupa, Fettel joj osnovno orudje napada) I šta rade replice aktivni kada je Fettel mrtav, a potreban im je komandir sa pshičkom kontrolom. U Extraction Pointu su samo stajali mirno ispred crkve dok ih oživljeni Fettel ne aktivira kada udješ u crkvu. U jednom trenutku Fettel kaže za njene minione "fools they don't know whom they serve" tako nešto otprilike, a dobiješ quest Destroy her minions Nisam odigrao Perseus Mandate pa možda nešto pogrešno tumačim ali ovo mi deluje kao potpuna nebuloza ![]() Posebno zbog čega bi Alma napadala replica vojnika koji služi Fettelu koji joj je sin i verno joj služi. (ok napadala je prvorodjenog sina u prvom delu ali on je realno radio protiv nje) ![]() Uglavnom ako neko konta nek bude ljubazan pa mi objasni Poslednja ispravka: blueboyns (26.10.2009 u 16:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Prve dve ekspanzije za FEAR 1 se ne smartaju kanonom po prici FEAR2 i Rebornu. Tako da zaboravi sve sto si u njima naucio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Član
|
![]()
ok ali to ne obјаšnjava zašto Alma napada replica vojnika koji pomaže Fettelu koji joj je osnovno orudje osvete pošto je ona fizički mrtva, preživela je njena psihička energija.
Ako se sećaš prvog dela jedini razlog pobune Replica trupa je taj što je Alma preuzela kontrolu nad Fettelom (second sinchronicity incident) , a on je jedini komandir sa telepatskom moći koji može da ih kontroliše. (To je bio razlog za pokretanje projekta Harbinger koji bi stvorio nove telepatski sposobne komandire, ali ne od Alme nego od postojećih vojnika koji imaju odgovarajuće predispozicije). Kada je prvi prototip na kraju prvog dela ubio Fettela, Replica trupe više nije imao ko da kontroliše za koga se oni sada bore? Isto tako ako Fettela nije Alma oživela (pošto kako kažeš ne važi Extraction Point priča), a on mrtav je u stanju da telepatski kontaktira replica vojnika, znači da je postao jednako moćan kao Alma što je opet prilično nebulozno. Alma je bila izuzetno moćna pre smrti, čak toliko da je njena psihička energija preživela smrt tela u Vaultu. Fettel je imao ograničene telepatske sposbnosti dovoljne da kontroliše replica trupe ali teško da pobedi smrt tela. Uglavnom čini mi se da ni scenaristima igre nije baš najjasnije šta su hteli da kažu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku blueboyns na korisnoj poruci: | ||
Qrjak (26.10.2009) |
![]() |
#274 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Ljudi, treba mi pomoc. Ne znam da li sam naleteo na bug ili nesto ne radim kako treba.
Misija je u skoli, treba da se zatvori ventil i prodje pored oborenog helikoptera, zatim se sastajem sa ostatkom voda i tu se krece da se pojavljuje Alma gde je odgurujem (shift - melee attack) ali umirem. Ne isprazni mi energije i izbaci poruku "(Craying of pain)" zatim me izbaci u meni i treba da krenem od zadnjeg checkpointa. Ko nije siguran evo video klip walkthrough-a Krenite od 8min. http://www.youtube.com/watch?v=4lMPa...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Starosedelac
|
![]()
Niko ni da proba da pomogne posle 24h...
Reinstalirao sam igru i nastavio sam da igram gde sam stao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.172
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
Možda bi trebalo da staviš patch 1.05, ili još bolje da staviš onaj dodatak Reborn koji u sebi već sadrži patch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Starosedelac
|
![]()
Pomogla je reistalacija. Presao sam igru i Reborn zatim.
Dobar je FEAR 2. Mada elementi straha nisu tako prisutni kao kod prvog dela, vise mi je bila akciona pucacina nego horor pucacina kao sto je bio prvi deo. Jer ovde imas najavu kada dolaze neka strecanja pa i ne moze da te uplasi i da hoces. Dok u Reborn-u i ako ima par scena vratili su se na fazon iz prvog dela gde se samo od jednom odigra neki blic sa slikom i zvukom sto je bolji efekat. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dracula: Origin | Patton | Avanturističke igre | 60 | 13.3.2010 19:19 |
Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara) | PeTkO | Konzole | 978 | 7.5.2008 12:53 |
F.E.A.R. problem oko patchovanja | LebronMVP | Akcione igre | 12 | 26.11.2007 17:31 |
F.E.A.R. Combat- postao BESPLATAN!!? | polarnimeda | Akcione igre | 5 | 18.2.2007 16:17 |
F.E.A.R. problem | IceMan | Akcione igre | 17 | 20.3.2006 17:40 |