![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Kekule Mekule
|
![]()
Evo meni prvi prelazak i budzio sam se po potrebi
![]() Sto ce reci u zavisnosti od situacije ja budzim sta mi treba, sto i ne bi bilo lose da sam bildao discipline ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedno pitanje, da li dominate radi i na vampirima, ili oni mogu da ga provale?
Takođe nisam baš rad da se odričem social skillova jer dominate troši krv. Što se oružja tiče, furaću hladno, pa šra bude. Nego, šta se dešava sa onom devokom koju sam spasio u bolnici, pa je postala ghoul, jel će ona doći meni, ili treba da je tražim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Doći će kod tebe u downown, ako se dobro sećam, nakon misije na brodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Član
Član od: 21.12.2009.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 81 puta na 54 poruka
|
![]()
Doce u downtownu kao sto je Eniaroyah rekao, a sto se tice dominate i trosenja krvi, krv je veoma dostupna, ne znam sto ti je to problem. U Santa Monici kod kluba svako malo onaj tip ide pishat tako da nemas problema, a i cesto se muvaju ljudi po tim ulicicama. Kasnije je do krvi doc jos lakse. Dobro je sto si odabrao hladno. Vampiri provale dominate, ali to ti je manje vise nevazno (za prvi prelazak).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Banana
|
![]()
Plus, na sve strane, u svakoj oblasti, imaš prostitutke koje dobrovoljno daju krv u prvoj senci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Član
|
![]()
Eniaroyah
On je Ventrue prostituke mu nece mnogo pomoc Equilibrium Ne, tebi nece nesto da udje u glavu. Toreadori kao izbor su promasena stvar (osim muvanja), nisu oni losi, nisu slabi, ali sve sto oni imaju ima i neko druge pojacano ili jos bolje tako da je besmisleno uzimat ih, a i kao sto Maladict rece izgledaju ko feget. To je moje misljenje i tesko da ce ga bilo sta sto ti kazes promenit osim ako ti argumenti budu stvarno dobri. Jos nesto jesam li ja jedini koji ovako misli o Toreadoru ili da se stvarno zabrinem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Banana
|
![]()
Nisi. Nikad mi nije bilo jasno zašto ih ljudi igraju (uopšte, ne samo u Bloodlinesu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
@Sheridan
E to sam cekao celo vreme, lepo reci ne svidjau mi se, pe*eri su, a ne pa nisu dobri u borbi te ovo te ono, kazi lepo ne svidja mi se, ja ga licno ne volim a nemoj da pricas da je los ili slab. Ja ih licno gotivim ali daleko od toga da su mi omiljeni, de pored Tremerea i Malkaviana. @Vulee Moj Ventrue je bio melee, grota Fortitude da imas ako si stalno na razdaljini, Imas Presuasion, ako neces da trosis krv. Dodge je po meni bitan i pored Fortitudea, tako da ti preporucujem da ga forsiras. Computer i Security su pozeljni. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Equilibrium na korisnoj poruci: | ||
Maladikt (17.1.2010) |
![]() |
#689 |
Član
|
![]()
Citirao sam Maladicta kad sam naveo njihov izgled, ja sam igrao sa zenskom.
Jedino sto si ti naveo kao njihovu prednost su dve discipline koje na najvisem nivou daju dobre, ali ne najbolje, moci. Ja sam naveo mnogo vise razloga, a mogao bih ih navest jos toliko, ali batali rasprava pocela je pocela zbog qoute Ja ga licno volim, jer je slican ko Brujah a nije crnac, ima slicne discipline a i nekako mi zanimljiv kad je Apperience i Subterfuge na max pa idem i muvam sve redom, rodjen je za to. Realno pored Malka, koji je ne prevazidjen i Tremere je najbolji i najzanimljiviji (ustvari je toliko jak da nije zanimljiv). Ventrue je dobar, nekako je dobar osecaj biti u tom polozaju i gledati na sve kao na gamad. ali batali |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Starosedelac
|
![]()
Ih, cim se ovde rasplamsa tema, meni dodje da ponovo instaliram igru. Verovatno i hocu. X)
Sto se tice price oko Toreadora, ne znam zasto ste toliko protiv njih. Najbolji su za pocetnika. Njihove tri discipline su odlicne, i mozda su cak medju najboljima po pitanju bliske borbe. Ja sam sa njim igrao na kartu harizme, ali sam podjednako bio dobar u bliskoj borbi, sa vatrenim oruzjem, kao i da se sunjam u ninja stilu, ili cak i da sve kobminujem (posto ga sarmiram, zadavim ga, napadnem njegove kompanjone sa katanom, a ostatak sredim vatrenim oruzjem ![]() ![]() E sad ne znam koju klasu da uzmem ovog puta. Toreadora i Malka sam igrao. Neckam se izmedju Ventrue i Tremere, ne znam koja donosi vise raznovrsnosti u igri. Mozda da dam priliku Ventrue? Sto se tice patcheva, valja li unooficial patch. Razmisljam o: 1. samo official patch 2. unofficial patch 3. unofficial patch + companion mode? Savet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Као што она слика рече, кад год неко спомене игру, неко други је инсталира. Давно сам је играо и у лепом ми је сећању. Поново бих одиграо, али ме занима хоће ли радити на win 7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
Red Dragon (19.1.2010) |
![]() |
#693 |
Banana
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Eni na korisnoj poruci: | ||
batakpudla (21.1.2010) |
![]() |
#694 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
Red Dragon (19.1.2010) |
![]() |
#695 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Samo ako se tokom instalacije izabere "plus" umesto "basic" varijante.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Kad sam je igrao prije godinu dana omrznulo mi instaliranje patcheva za ovu igru ima ih 6-7 nezvanicnih i cini mi se dva zvanicna skoro meni je igra bez problema radila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Član
|
![]()
Red Dragon
Mislim da ti je Tremere bolji ako biras izmedju Tremere i Ventrue, jedino sto je pravi dozivljaj sa Tremere likom kad igras kao mag companion mod nije nista posebno |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sheridan na korisnoj poruci: | ||
Red Dragon (19.1.2010) |
![]() |
#700 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |