![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Ovih dana imam mnogo problema sada vec sam rekao da imam problem sa mbr error 1 i odlucio sam da instaliram ponovo xp krenem ja izaberem c stisnem enter sve kako treba i on kaze c nije kompatabilan za instalaciju xd..... prvo mu nesto instaliraj pa pise 0 necega, 0 necega (mbr) sta da radim ubi se oko kompa probo sam repare nece probo sam da vratim image file nece cuo sam da je komplikovano ali mi recite sta da radim a da pritom sacuvam podatke......
Unapred zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Podatke mozes sacuvati samo ako su na drugoj particiji ako nisu onda tesko. Da li si u repair konzoli probao fixmbr? U to se ulazi kada stavis XP cd unutra butujes ga i izabers repair. Ako to ne pomogne moraces da skines hirens boot cd i da preko tog popravis mbr(inace master boot record).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ljudi treba mi savet, imam 2 problema!!! (HD, DVD-RW problematični) | Alex82 | Kvarovi | 10 | 6.11.2009 19:39 |
Odlicna stranica za resavanje problema OS-a | firefly | Zanimljive Web lokacije | 0 | 18.2.2007 11:59 |
2 problema sa sinhronizacijom | makiem | Foto i audio/video | 1 | 7.1.2007 22:24 |
Dva problema | mmn2911 | Kvarovi | 1 | 5.6.2006 20:05 |
Nekoliko pitanja i problema (zvuci kao i/o port :) ) | mijatovic_86 | Šta da kupim? | 5 | 25.1.2006 22:13 |