![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Kako pokrenem neku igricu (PES 2006 ili Counter Strike) tako mi se gasi monitor i nema leka osim reset.Jutros je sve radilo,u toku dana sam bio na Fejsu i Youtube i sad pokušah da otvorim igricu ali dešava se ovo što sam gore rekao.
Pogledao sam u Device menager i za grafičku karticu (Radeon 9600) piše da radi normalno: This device is working properly. Ovo mi se prvi put dešava.Ima li neko neki predlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]()
Pa, prvo, obrisi Driver Sweeperom drivere i instaliraj najsvezije dostupne za tu (matoru) karticu. Skini sa ATi sajta, naravno.
Zatim, instaliraj najsvezije DirectX biblioteke (DirectX Web Installer - Microsoft sajt). Zatim updateuj i Audio drivere. A onda proveri i temp svih komponenti. Zatim pusti memtest, Orthos i Prime95. Na kraju, ako nista ne pomogne, ni reinstalacija sistema, verovatno napajanje slabi. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
Tomas Srbija (18.2.2010) |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]()
Hvala puno, doctor.
Uradio sam kako si rekao i sad radi normalno.Znam da je stara kartica ali kad se nema za bolje. Još jednom hvala. Pozz Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.383
Zahvaljeno 3.326 puta na 2.300 poruka
|
![]()
Nema na cemu. Samo napisi sta je tacno pomoglo.
![]() Pretpostavljam driveri? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Da,ova tri koraka i rešeno:
"Pa, prvo, obrisi Driver Sweeperom drivere i instaliraj najsvezije dostupne za tu (matoru) karticu. Skini sa ATi sajta, naravno. Zatim, instaliraj najsvezije DirectX biblioteke (DirectX Web Installer - Microsoft sajt). Zatim updateuj i Audio drivere." |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |