![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.11.2015.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Poštovani forumaši,
Prva mi je tema ovde i nisam sigoruan da sam možda pogodio gde treba da je okačim ali molim administratore da je pomere gde je potrebno. Moj problem je sledeći. Bilo koji klip da pustim, da li je film u pitanju ili sa mobilnog bilo kod formata, koči secka. Isto i na you tube. Da napomenem, formatiran je ceo disk, pokušao sa tri različita sistema ( među kojima i linuks), sve drajvere promenio ponovo isntalirao i sa diska i sa neta, proverio ram memoriju, hard disk koji su ispravni čak i napajanje sam proverio softverski. jedino mi ostaje da vidim da li je u pitanju procesor ili matična. Želim neki savet ili pomoć kako da otklonim kvar ili eventualno otrrijem uzrok. Unapred zahvalan!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Koja masina, kompjuter? Daj malo detaljnije koji procesor, kolicina memorije? Grafika?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
MSI 760GM-P21(FX) (MS-7641)
AMD Athlon II X3 415 (rana 45nm Technology) ATI AMD Radeon HD 6670 (Gigabyte) 4GB Single-Channel DDR3 @ 666 MHz 698GB SAMSUNG HD754JJ ATA Device (SATA) ATAPI iHAS120 D ATA Device |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Skini i instaliraj flash player i kodeke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, Youtube na tabletu Alcatel Pixi 8 neće da pušta sliku nego samo ton. Očistio sam cache i nakon restarta problem je nestao, ali se javlja opet, totalno random. Šta raditi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Sve to odradjeno i kodeci i flash. Ne znam dalje sta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne postoji update, tablet je Alcatel Pixi 8 sa Lolipopom i kad gledam pod updates nema novije verzije Youtube aplikacije
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
problem i pomoc, video klip |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa gledanjem video klipova | Teniser | Video/TV softver | 6 | 21.2.2017 2:22 |
Problem sa čitanjem hard diska u NTFS formatu POMOĆ! | epicentar | Video/TV softver | 4 | 21.1.2012 21:53 |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Problem sa fontovima, i sa reprodukcijom video materijala? | dejan_cz | Kvarovi | 1 | 7.8.2010 14:00 |
AXXO avi - problem sa puštanjem | mladjex | Video/TV softver | 23 | 28.11.2007 21:27 |