![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.9.2011.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Moze neka preporuka za mis, koji je namenjen mmorpg igrama i koji ima macro opciju.
Cena do 5.000 din gledao sam ovaj, pa ako ga je neko koristio neka podeli utiske. http://www.winwin.rs/mis-usb-genius-...m-1171041.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam ja taj mis, vec pola godine i mogu reci da je odlican. Ima gomilu macro mogucnosti, internu memoriju, tako da samo jednom ih podesis i sve to mozes da smestis u 5 razlicitih profila.
Kvalitet je dobar, plastika je jaka, kliktanje nije glasno ali nije ne labavo. Ima i detaljan tutorijal za podesavanje na Youtube. ![]() ![]() ![]() Sto se tice velicine, za nekih pola centimetra je manji od standardne velicine, tako da je idealan za claw grip, mozes i palm grip, ako nemas glomazne ruke. Mada i ja sa mojim dugackim prstima mogu povremeno sa dlanom da ga koristim, ali ja godinama koristim claw grip i tako sam navikao. Pored svega ima i tegice, koje i sam koristim i ako igras duge meceve ili neki duzi raid, ima i izducenje za odmaranje palca, tako da ti palac ne dodiruje sto ili da ne moras non stop da ga drzis u vazduhu. I mogu reci da je savrseno komotno sa njim igrati i fps naslove, dosta je precizan. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dacajak na korisnoj poruci: | ||
Marko/ (6.2.2016) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Gaming miš | cope | ŠDK - Ostale komponente | 4 | 8.7.2014 13:50 |
Gaming Festival - Dom Omladine | DonCorleone91 | Dešavanja i događaji | 8 | 19.11.2012 13:56 |
Corsair Announces Gaming Series Line of Power Supply Units | Thaedass | Ostale komponente | 4 | 16.9.2010 19:19 |
Ten golden rules of online gaming... | fingerprint | Brbljaonica | 2 | 25.3.2008 15:38 |
Benny Hill gaming effect | uslijazaninje | Osnovne komponente | 16 | 10.10.2007 21:02 |