![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Ljudi pomagajte!!!
![]() Citao sam nesto ovde na forumu, ali nisam nasao nista konkretno! ![]() XP mi je na Master Disku WD 320GB, a Vista mi je na Slave disku Maxtor 120GB. Kako da namestim da kad palim komp. on ocita i XP i Vistu, pa da ja onda biram koji da pokrenem sistem??? Ja sam poludeo trazeci nacin, pomagajte!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Trebace ti neki boot loader, ali ja nisam dovoljno strucan da objasnim kako da instaliras i podesis. Za pocetak mozes da drzis taster F8 pri paljenju kompa i on ce da te pita sa kog uredjaja zelis da dignes sistem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
pogledaj temu http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=9881&page=4 mozda ti i bude bila od pomoći
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
U postojeci boot file (sa koga uvek dizes sistem) dodaj liniju teksta koja bi trebala da izgleda ovako:
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="upisi neko ime (nevazno)" Nisam bas siguran gde ide 0 a gde 1, ali valjda je ovako. Srecno!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Hvala ludi na odgovorima, pokusacu da to uradim!!
Javljam sta je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
Problem resen!!
![]() Nikakvi programi ne pomazu ![]() Jedina stvar koja je pomogla je formatiranje drugog diska (na kom je bila Vista) i ponovno instaliranje Viste na taj HDD!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne razumem se u paralelno spojene diskove...? Please HLP | Branislav Gavric | Nosači podataka | 3 | 28.6.2006 16:11 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |