![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam SErikson T610 vec par godina i koliko vidim nikada nisam iskoristio njegove potencijale u celosti. O cemu je rec.
Dok sam imao iBook sve mi je islo iBook > Bluetooth > T610. Jednostavno magija je kako to radi pod mac-om. Poruke mi stizu na iBook direktno, sa njega isto odgovaram (sms). Kada me neko zove izbaci mi prvo na iBook-u ko me zove, da li zelim da se javim, da stavim na hold... Ma odusevljen sam bio skroz, kao malo dete. ![]() Sada vise nemam iBook i pade mi bas danas na pamet da pronadjem software za pisi koji preko bluetootha i telefona salje sms direktno i obrnuto. Znaci treba mi program koji povezuje Bluetooth i mobilni telefon u cilju slanja SMSa. ![]() Ja sam pretrazio ovu temu 2 puta preko gugla i nista nisam nasao da ovako nesto slicno postoji. Molim Vas da ako neko ima neki savet, link itd za moj slucaj da mi javi. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 111 puta na 103 poruka
|
![]()
Skini Cell Phone Manager. Meni sasvim lepo radi preko blututa i infrareda, podrzava sve novije telefone od verzije 5.2.2. Radio mi je kako sa SE T68i tako i sa trenutnim K700i. Ima direktno slanje i prijem poruka, imenik,sinhronizacija i sve ostalo sto ti telefon podrzava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ma jok uopste ne radi iz systray-a. Kada se pokrene (treba samo podesiti com port preko koga se konektuje, obicno je to port koji koristi bluetooth serial connection) on se automatski konektuje i radi sa svim aktuelnim telefonima. Cini mi se i da se pojavila jos novija verzija 6. Mali je programcic i radi sasvim fino.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
float mobile agent, kada sam imao SE t230, sad mi je i zao sto nemam SE telefon, program je odlican. Ima podrsku na sve sto si gore naveo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Hvala veliko na odgovoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Evo jednog od najboljih sajtova za SE telefone i mislim da ces naci bilo sta sto ti treba! http://myt610.lasyk.net/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Znam za taj sajt. Hvala ipak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Forum nad forumima za mob telefone http://www.ipmart-forum.com nema sta nema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
imam problem s bluetooth LG M 4410 | emily | Aparati i oprema | 0 | 21.11.2006 16:53 |
Problemi sa bluetooth headsetom | Gowron | Prenosni računari | 0 | 16.10.2006 14:44 |
Gigabyte bluetooth | matke | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 20.9.2006 21:38 |
Problem sa Bluetooth USB Dongle | Akumu | Kvarovi | 3 | 22.8.2006 23:24 |
Bluetooth LAN?! | Master Neo | Internet tehnologije | 7 | 9.3.2006 13:01 |